PDA

View Full Version : Wywiad z Tettmeierem by Jo?ek.

jołek
15-06-2008, 11:24
Wywiad przeprowadza Jołek
Odpowiada Tettmeier

Jołek: Witaj Tettmeier czy mógłbym przeprowadzić z tobą wywiad?

Tettmeier: Ofc =*

Jołek: Podstawowy zestaw pytań. Przedstaw sie wszystkim, jak tak naprawdę sie nazywasz, ile masz lat oraz gdzie mieszkasz.

Tettmeier: Bartek, w kwietniu stuknęło mi 13 lat, mieszkam w Płocku.

Jołek: A więc Bartku mówmy sobie po imieniu Łukasz jestem:D

Tettmeier: Miło mi.

Jołek: Co robisz na co dzień oprócz siedzenia przy kompie, jakiś sport? Coś trenujesz?

Tettmeier: Piłka nożna. Uwielbiam ten sport, odpręża i uspokaja.

Jołek: Grasz w jakimś klubie? Może liga amatorska?

Tettmeier: Jednak nie gram w żadnym klubie, bo czasem nie chce mi sie iść na trening, mecz- zawodzę drużynę. Gdy zachce mi sie grać to po prostu odbijam o garaż, ćwiczę technikę. Wołam kumpli tzw. liga podwórkowa i gramy 2 vs 2 jest fajnie powyzywamy sie, powkurwiamy sie na siebie : )

Jołek: Jaka muzykę preferujesz,filmy czy uczęszczasz do kina czy raczej tak wolisz obejrzeć coś w Tv albo na kompie?

Tettmeier: Muzyka- kiedyś techniawka same walenie w płot, ale zmieniłem sie pod wpływem jednego użytkownika naszego kochanego forum- teraz słucham rocka, metalu, ale wole kawałki bardziej spokojne bo jak tak bardzo krzyczą (bez urazy Margoth) to mi nie wchodzi : (. Co do telewizji lubię seriale obyczajowe (m jak miłość, pierwsza miłość itp.) i sie tego nie wstydzę, czasami nawet pytam w szkole co sie gdzie dzieje jak zapomnę obejrzeć : D a filmy.. polsat only amerykańskie wojenne, Lost, PB klasyka xd

Jołek: Grasz w Tibie oczywiście jakie są twoje osiągnięcia??

Tettmeier: W rl osiągnąłem 43 lvl palladynem na świecie non-pvp a na APO miałem dużo, dużo postaci, największy to 600 lvl. Raczej logowałem się tylko po to by porozmawiać z kolegami. Nie zależało mi na max żeby wbić 10 lvli dziennie. Teraz więcej uczęszczam na forum niż w grze.

Jołek: Całkiem nieźle a grywasz w coś oprócz Tibie?

Tettmeier: Gram w CS'a choć nie jestem w to zbyt dobry. Lubie też Diablo II.

Jołek: Cs kiedyś musimy sie umówić kiedyś Cię sprawdzę. Forum, wszyscy chyba wiedza właśnie że jesteś częstym użytkownikiem czy lubisz tam przebywać czy jest w tym jakiś cel?

Tettmeier: Cel? Nie mam takowego, próbuje czasem zwalczać noobów, ale zazwyczaj nie daje rady. A przebywać lubie, właśnie dzięki forum zyskałem tyle dobrych i lojalnych względem mnie kolegów.

Jołek: A może masz jakichś wrogów?

Tettmeier: Wrogów nie mam.

Jołek: A co sądzisz o nowym forum, jego nowych moderatorach jak sie spisują i czy coś Cię irytuje?

Tettmeier: Nie można powiedzieć, że spisują się źle, aczkolwiek nie spisują sie najlepiej bo przecież każdy popełnia błędy : ) Całej ich pracy na pewno nie widać, więc nie można też ocenić ich zbyt pochopnie i w 100%-tach. Nowe forum może być, choć ostatnimi razy znów błyszczą transwestyci, poruszane są tematy o pedałach..grr.. coraz częściej widać jakieś boty piszące posty reklamując jakieś serwisy.. ale przy tylu modkach da sie wytrzymać.

Jołek: Czyli ogólnie podoba Ci się "nowe" forum

Tettmeier: No może być.

Jołek: A Apo jego przekształcenia w mapie, nowe questy co ty o tym sądzisz. Gdy kończyłem było 70% ludzi którzy swawolnie używali Scara tak bardzo znanego. Czy ta sytuacja została opanowana?

Tettmeier: Szczerze? Sam scara używałem, ale nie gram już na apo, loguje sie, ale go nie włączam bo nie chodzę expić. Skoro to program pomagający w grze (co prawda nielegalny) po co mam wytężać swój nadgarstek jeśli mogę wcisnąć jeden klawisz.. Sytuacja ze scarami zostanie chyba opanowana w przyszłości bo większość ludzi ze scarem odejdzie a chyba nie ma już go w internecie.. no chyba że ktoś da znów go sobie do podpisu jak Essay i znów najdzie sie kupa botterów xD

Jołek: Heh dobrze Cię rozumiem każdy tak myślał po co się nadwyrężać jak Essay udostępnił to w linku na forum, ale tak szczerze z tego co pamiętam nikt nie ingerował w jego podpis. Ja niestety nie użyłem go to prawda nie wiem czemu ale po co jak byłem Druidem.

Jołek: Teraz może powiedzmy coś o szkole, jak Ci idzie?

Tettmeier: No wiesz, w szóstej klasie szkoły podstawowej dla człowieka takiego inteligentnego jak ja nie ma za dużo do nauki hehe.

Jołek: Widzę masz bardzo dobre mniemanie o sobie;p No tak w 6 klasie faktycznie ale testy do gimnazjum jak do nich podchodzisz? I może pochwalisz nam sie swoja średnia i punktami z próbnego testu a jak już test właściwy?

Tettmeier: Do tej pory miałem 2 nieoficjalne próbne testy, z pierwszego osiągnąłem 35 pkt, z drugiego 34 pkt. A z oficjalnego miałem 35 pkt. Co do mniemania, to żartowałem tam wyżej hyhy. A moja średnia to 4.8.

Jołek: To dobry wynik nie chwaląc sie próbne zawsze idą gorzej ja np na końcowym miałem 36 o pkt więcej od Ciebie. Ale to nie mój wywiad:P

Tettmeier: Rozumiem : )

Jołek:To był bardzo wyczerpujący wywiad sadze iż dowiedziałem sie wszystkiego czy może chciałbyś coś jeszcze dodać oprócz pozdrowień?

Tettmeier: Ci, którzy zasłaniają sie argumentami "ale dzieciak, ma 13 lat" są dla mnie nikim i gówno wiedzą o życiu.. Nie wiek sie liczy u człowieka, tylko to co ma środku. Uwierzcie, że chciałbym zmierzyć sie na słowa z niejednym starszym na tym forum. I nie mówić że sie wywyższam bo to nie żadne wywyższanie tylko prawda.

Jołek: Też tak uważam, można powiedzieć, że sam taki byłem ale to jest poprostu zazdrość starszych, którzy myślą, że są mądrzejsi a często jest tak, że pisze jak w 2 klasie podstawówki nie zważając na błędy a potem sami użytkownicy, którzy są dysortografiami, dyslektykami i Bóg wie co oni tam jeszcze niby to mają.

Jołek: Teraz jeżeli chcesz możesz kogoś pozdrowić.

Tettmeier: No to czujcie sie pozdrowieni: Ake, Drah Master, Fiołek (Ty :P), Margoth, Azian, Bart, Becio, Carlos, Dede, Maly Down, DragonQ, Essay, GladeQ, Khuramek, Lion, Mehu, Mejger, Mikiel, Crayon, Layer, Nixon, Pacx Master, Noomythien (nie te forum), Pandora, Pogromca Szczurow, Sallen, Simina, Ave Nithersson, Tre Cool, Viki.

Jołek: Dzięki za pozdro i za wywiad sądzę, że odpowiedzi były szczere i wyczerpujące. Do usłyszenia.

Tettmeier: Cześć.

Rozmawiał Jołek z Muotszym Zóo Von Goździkiem aka Tettmujerem (Tettmeierem).

Tetti
15-06-2008, 11:39
Kto to w ogóle jest ten Tettmeier?
A tak na poważnie to sam sie o sobie trochę dowiedziałem, bo nigdy nie odpowiadałem na tego typu pytania. Wywiad trochę krótki, ale jak ze mną to fajny <hehe>

Ales Thon
15-06-2008, 11:52
Tettmeier: Ci, którzy zasłaniają sie argumentami "ale dzieciak, ma 13 lat" są dla mnie nikim i gówno wiedzą o życiu..

Racja. =/ Rocznikowo jesteśmy tak samo. xddd

#topic
Thx za pzdr. ;* (pedał xd) Średnią i tak mam lepszą ale z testu gorszy byłem. = /

Pozdro pipko. xdd chyba nie dostane warna. = \

*Poziomek*
15-06-2008, 12:37
Czy ja w ogóle Cię znam? xDD
Wywiad fajny...bo z Tetti'm,
Dość fajne pytania.
Tylko czuję się urażony bo nie pozdrowiłeś mnie! :P

Dede Lionheart..
15-06-2008, 12:37
Yh... co do scara, to jednak można go nabyć^^ wuwuwu.aposcar.fora.pl

Co do wywiadu, to spoko =] i tak to wszystko wiedziałem, ale dzięki za pozdro.

Wujek Margoth
15-06-2008, 12:39
Bardzo fajny wywiadzik ;] ALE! Tetti to nóp bo go widziałem xD !

jołek
15-06-2008, 12:52
Dziekuje w imieniu Tettiego mam nadzieje, że wywiad sie podobał.

Jeżeli chcecie abym napisał z kimś wywiad to pisać do mnie tylko nie byle kto;ppp Osoby ze stażem mogą sie zgłaszać 5310405

Oxidosiss
15-06-2008, 13:54
Kilka błędów ortograficznych, ale oprócz tego wywiadzik spoko :)
Fajne pytania, 9/10

=Aku$(^.<)
15-06-2008, 14:53
Haha! Jestem na pierwszym miejscu w pozdro :D <lick my dick>
Wywiad: 6/10, pytania trochę takie dziwne, i za dużo pytający dorzuca od siebie (tzn a ja miałem 36pkt itp). Ale ogółem spoKo.

pulo
15-06-2008, 15:59
faiiniiu$$i fyyffijacccik bo s fajnom osuupppkooomm =**

User
15-06-2008, 16:48
Bardzo ciekawy wywiad z ciekawą osobą ;'d przyznaje się z ręką na sercu, że przeczytałem go od początku do końca, fajnie się czyta ;'d ciekawe pytania i wyczerpujące odpowiedzi tego oczekiwałem po Bartku ;'d dzięki za pozdrowienia i ja Ciebie również pozdrawiam ;'*.

Rybka
16-06-2008, 19:51
Hmm... Wywiad całkiem ciekawy i fajny ale Tej osoby z którą przeprowadzasz wywiad za bardzo nie znam ;) Jak pewnie większość
Ładny długi wywiad ;)
Oby było takich więcej ;)
pozdrawiam

VeEnNiRr
16-06-2008, 22:25
Ciekawy wywiad, zwięzły. Trzema słowami: podoba mi się. Tutiego osobiście nie znam. Z postów wynika, że to fajny gość. Ma 13 lateq i "nee ies gópi".
Chciałbym Go poznać, ale nie mam okazji.

PS. Mam 12 lat. Kto ma mniej? Nikt? Rodzice za mnie nie piszą postów. ^^

#GladeQ
Ciacho... Oohh!
Wszystie chyba na niego wzdychają tak =D

jołek
16-06-2008, 23:05
@Oxidosiss

Podaj mi błędy podaj!

@Rybka

Uwierz mi siedzę trochę na tym forum znamy sie sporo czasu i sporo ludzi go zna i kojarzy. A za komplement dziękuje.

@User

Dzięki. To motywuje.

@=Aku$(^.<)

Wiem za dużo od siebie, ale może lubię sie porównać ;p

MeHu :*
17-06-2008, 15:11
Fajny wywiad dużo się z niego dowiedziałem o Von Goździku aka Tettmujer :D

Dzięki za pzdr i 3maj się, musimy kiedyś w CS zagrać. :)

Destroyer Pall
17-06-2008, 15:27
Tak jak ktos up napisal bardzo ciekawe pytania fajnie sie czyta =]

@Tetti
Dokladnie sam mam 13 lat i nie raz slysze cos takiego "dziecko" "dzieciak" wali mnie to ale ... Kumple nie zwracaja uwagi na wiek tylko na to co sie ma w srodku i tylko to sie liczy ;>

PozdRawiam Flyfa (Brother =*)

GladeQ
17-06-2008, 17:53
Pff... wywiad z jakimś pizdusiem ;D Weź schowaj sie z tym tettmejerem srettmejerem xD
Wywiadzik bardzo ładny ;] Pierwszy raz daję komuś 10 za wywiad, bo ten jest naprawde piękny :P Aż chce się czytać ;] Widziałem się z tettmejerem na Rl i jak ktoś mówi, że tett jest dzieciakiem to niech najpierw spojrzy na siebię... jest bardzo mądrą i sprytną osóbką ;D

@edit
Ahhh... a jaki to przystojniak =** normalnie ciacho ;D

Bright Bringers
18-07-2008, 10:38
Gratulacje udanego wywiadu!
Dobry wywiad choc nie wiem z kim ;P nie znam tego typa..
PS:ja mam 12lat :>

Mosuke
18-07-2008, 12:07
Fajny wywiad.Raczej nikt z forum nie bedzie jechal po obie ze wzgledu na wiek.
Mamy podobne zainteresowania.Tez lubie pilke nozna i slucham rocka i metalu ale rowniez ogladam takie filmy i seriale.

Jaroz27
18-07-2008, 13:11
Wywiad normalny...aż nudny....nie znam tego tett....coś tam...

Ale może być....

pozdrawiam !

herakles2212
21-07-2008, 07:51
spoko wywiad ;] tez mam 13 lat^^ 40 znakoffff

Malkin
21-07-2008, 09:23
Tettmeier: No wiesz, w szóstej klasie szkoły podstawowej dla człowieka takiego inteligentnego jak ja nie ma za dużo do nauki hehe.
Aż za bardzo się wyceniłeś, ja w 6 klasie miałem 38 pkt na teście.

#Temat
Wywiadzik fajny, tylko szkoda że trochę krótki. 8/10

herakles2212
21-07-2008, 12:18
[QUOTE=Malkin;263210]Aż za bardzo się wyceniłeś, ja w 6 klasie miałem 38 pkt na teście.
haha to ladnie ja mialem 20 pkt ;]