Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z Moni? (Viki) By Nixon

Nixon
15-06-2008, 16:08
Nixon
Moniś (Viki)

N: Witam. Więc trzeba jakoś zacząć. Pierwsze pytanie.. czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad? : o
M: No jasne :D

N: A więc powiedz coś o sobie. Jak się nazywasz, ile masz lat, uczysz się gdzieś?
M: A wiec :D Monika, zeby nie bylo ze Wiktoria. 16 lat. Skoncze juz za tydzien gimnazjum no i liceum czeka;D

N: Masz jakieś zainteresowania? W tym pytaniu chodzi mi raczej o zainteresowania dotyczące życia realnego (np. taniec, śpiew, picie, palenie, sport, imprezy), a nie np. gra w Tibię. O tym później.
M: Taniec, ktory trenuje, siatkowka :D Jesli chodzi o picie pije tylko okazyjnie haha;D palic, nie pale;D

N: Od kiedy grasz w pixele? Ile dziennie poświęcasz czasu tej grze? Wolisz expić? Czy stać pod dp rozmawiając z kumplami?
M: W pixy gram juz kolo 3 lat :p Mysle ze to zalezy od dnia tygodnia... Gdy chodzilam do szkoly to siedzialam kolo 2-3h W weekendy wiecej :P Jesli chodzi o expienie nie ciagnie mnie to w ogole, raczej znana jestem z przesiadywania pod dp i rozmowach z kumplami;D

N: Kto sprowadził Cię do świata 'kwadratów i prostokątów'? Kiedy zaczęłaś grać na Apo?
M: Te kwadraty pokazal mi kuzyn :D Zainstalowal u mnie tibie gdyz chcial pograc... Moja pierwsza reakcja... "Jakie to jest gowno i do tego nudne" No ale... Kuzyn poszedl do wc:< poprosil mnie zebym chwile pozabijala szczury ! czyt 'raty' xd No dobra.. Tak jakos mi sie to wkrecilo ze chcialam swoja postac:D Jak zaczelam grac na APO? Caly czas gralam z kuzynem na innych OTS'ach, na RL ale mialam juz Go dosc i chcialam sama pograc a wiec weszlam na www.[CiachCiachByNixon, reklama :D].pl (http://www.ots.pl) spojrzalam jakis pierwszy najlepszy no to weszlam :D Zalozylam postac i tak rozpoczela sie moja przygoda na APO:D

N: Największe osiągnięcia na naszym serwerze?
M: Viki 666 rp :) Jesli chodzi o rook to mialam tylko 52 lvl:P

N: Co sądzisz o Mortiisie?
M: Co za pytanie... Mam o nim zdanie jak inni... A wiec moim zdaniem ma ten OTS juz gleboko w du***, chyba tylko czeka az sie rozpadnie ;D Byc moze i cos robi dla serwra ale jakos tego nie moge dostrzec....

N: Grasz w jakieś inne gry poza Tibią?
M: Jasne;D CS i ewentualnie Simsy :< :) Moze sie to wydawac dziwne ze dziewczyna a gra w tibie i CS'a no ale coz;D

N: Skąd wziął się Twój nick?
M: Zawsze chcialam miec na imie Wiktoria... :P Stad ten nick:D

N: Ile miałaś kont na forum? Jeśli miałaś jakieś oprócz aktualnego, co się z nimi stało?
M: Na starym forum Vikusiaa [2 warny] ,a na nowym mam caly czas to :D No mimo iz jestem klotliwa osoba to jakos jeszcze mnie nie zbanowali;D

N: Widać, że często 'kłócisz się' z nowymi Modratorami. Co o nich sądzisz? Kto jest najlepszy? A kto odstaje od reszty? Tutaj możes z się na mnie bezkarnie wyżywać!:d
M: Tak, no mialam kilka sprzeczek z nowymi moderatorami.... Mysle ze wszystko wyrazilam tu http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=242959&postcount=48 Nixonie na Tobie sie wyzylam u pewnego moderatora na pw ;D Od ktorego dostalam warna... Pozdrawiam Cie moderatorku! ;D

N: Chciałabyś być Moderatorem? Wysłałaś podanie?
M: Nie, nie wyslalam podania i nie chcialabym byc moderatorem... Bo naszym uzytkownikom wiecznie cos nie pasuje:D Nie mialabym nerwow do tego:D Nie chce mi sie nawet pisac z przecinkami i polskie znaki typu ą ę ł ć ś ń ó ż ź :)

N: Teraz kilka pytań dotyczących reala. Masz chłopaka? Oczywiście, jeśli nie chcesz, nie musisz odpowiadać. :<
M: Nie mam :)
N: Pewnie teraz wiele osób odetchnęło z ulgą.

N: Jakiej muzyki słuchasz? Chodzi mi o typ, ale możesz podać kilka tytułów ulubionych piosenek.
M: To naprawde zalezy.. Moze tak... Nie lubie metalu, jazz'u, rock'u :|
Ulubione piosenki? To sie zmienia dosc czesto no ale podam akurat te co teraz czesciej slucham;D
1. Danny - Tokyo
2. Caramell - Caramelldansen (pozdro Fee:*)

N: Lubisz czytać? Jeśli tak, podaj kilka ulubionych książek. (Nie, nie, ja też nie lubię!;d)
M: Czytac? Ostatnia rzecz jaka zrobie..;D Nawet przy najgorszej nudzie nie wezme ksiazki;D

N: Kto ma zawsze rację? (-.^)
M: Oczywiscie ze ja :D Nawet jesli jej nie mam to i tak mam :D Czy komus to pasuje czy nie :)

N: Teraz tzw. Gra w skojarzenia. Ja mówię słowo, Ty mówisz, z czym Ci się kojarzy. Niektóre ofc nie mają sensu (no bo po co?). Gotowa?
M: Ojoj No dobra:D ale w skojarzenia to wiesz... xd nie jestem najlepsza;D ale zaczynamy:D

N: Armia
M: nic, zero

N: Ekipa
M: zgraja osob ktore mnie nie nawidzi:D

N: Viki
M: niedobra, zla :D

N: Pianka
M: część mnie :p opanowana;d

N: Nixon
M: dobry kolega:p

N: Szkoła
M: wiezienie

N: Żelki
M: moj obiad:<

N: Porażka
M: Ded;D

N: Noob
M: Neko

N: Best friend
M: Moje MMm, wtajemniczeni wiedzą, o co chodzi:*

N: Idiota
M: Osoba, ktora mnie poprawia

N: Ave
M: Emo

N: Teraz seria pytań: x czy y? Gotowa?
M: Tak

N: Viki czy Monika?
M: Viki

N: Woda czy wódka?
M: Wódka

N: Sprite czy pragnienie?
M: Sprite

N: Donald czy Tusk?
M: Kaczor

N: Film czy książka?
M: Film

N: Banan czy ogórek? (chodzi mi tu raczej o konsumpcję, nie o inne czynności)
M: Kiełbasa

N: Neko czy Cineq?
M: Cineq

N: Nixon czy Nixon?
M: Nixon

N: I tak o to wywiad dobiega końca. Wielkie dzięki za udzielenie odpowiedzi na pytania, jakoś się odwdzięczę. ^^ Czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
M: Tak, Ciebie, Citka, Mojego brata Lorda Piha, Old Rebela, Zarexa, Spy, Piankę, Demka, Kruszynkę, Fanresa, Fee, Mc Macka, Baczqa, Methodsa, alvaRina, Marghota, Abu, Nivelato, Mastera sio, Pallseke, Jamniczka, Moje pro w cs ^^, User(Drah Master), Kamiloes, Oxi

N: Jeszcze raz dziękuję, pa.
M: Bye.

Kolor różowy wybrany przez Monikę, bo jest fajny.
Komentować, nie nabijać.
GL & HF

Nie szukajcie na siłę błędów, a jeśli już znajdziecie, nie wypominajcie, gdyż:
N: Idiota
M: Osoba, ktora mnie poprawia

Poza tym Moniśś ma zawsze rację.

Rzulf
15-06-2008, 16:12
Fajny wywiad.
Ładnie poskładane zdania, ładne odpowiedzi.
Wszystko tak jak powinno być :)

Hrater
15-06-2008, 16:14
Ave - Emo xDDDDDDDDDDDDDDD To bylo konkretne :D :D :D :D :D Ładny Wywiad Łukaszku ;] a Teraz cos dla fanow piłki nożnej....
Monika mam nadzieje ze również jestes fanką ;]

http://www.iv.pl/image/193411.jpeg

User
15-06-2008, 16:27
N: Grasz w jakieś inne gry poza Tibią?
M:

N: Może teraz kilka pytań na temat Twojego pobytu na forum. Kiedy się zarejestrowałaś? Za czasów starego forum? Czy dopiero na nowym? Co skłoniło Cię do rejestracji?
M: Jasne;D CS i ewentualnie Simsy :< :) Moze sie to wydawac dziwne ze dziewczyna a gra w tibie i CS'a no ale coz;D

Chyba tylko jedyny błąd, który dostrzegłem ;'d ogólnie ciekawie się czyta i w ogóle to Monika już z Tobą nie gadam *___* znamy się ponad 1,5 roku i mnie nie pozdrowiłaś oł noł..

[Nixon] Wielkie dzięki za wskazanie błędu! xd

Nie ma problemu Łukaszu ;'d świecę pomocą ^^, pozdrawiam.

Tetti
15-06-2008, 16:29
Wywiad fajny, tylko szkoda, że ten kolor różowy.. Jeszcze jakiś taki.. jak byś sie ostro nim jarał :D to tylko mój pogląd ale czytając go miałem takie wrażenie nie odbierz tego źle :) Rób dalej bo dobrze Ci idzie.

Viki
15-06-2008, 16:31
Tak wiem...Czytając to wielu z was pomyśli teraz "co za pusta i pewna siebie panienka" Ale mam to gdzies co o mnie myślicie ,,I,, :D
Wszystkich zazdrosnikow prosze o nie komentowanie;D Nie potrzebna mi wasza opinia bo ja znam swoja wartosc ;D

Do pozdrowien chcialabym dopisac: User(Drah Master) :)
Dopisalam:*

Ty D*****" ... ZwyKle MówIą Ci ... kTóRzY BaRdzO cHcIeLi Ją MieĆ ... A NieSteTy niGdy Nie MieLi ... ;]
"Ty DziW**" - móWią TeŻ Te, KtóRe ChCą ByĆ JaK onA, A NiGdY NiE BęDą...!!!

Haha ,,I,,

@pianus
Ty i tak o mnie wszystko wiesz:*

@Foley
W ktorym;> Ciekawa jestem;P
A wez... napisalam ze nie pale... teraz nie pale.. a kogo to obchodzi co bylo kiedys;D Kiedys palilam:<

@SiMiNa
No jasne xd A z kim gram?xd z Wami xd

pianka
15-06-2008, 16:39
Wywiadzik fajny ale nic nowego sie nie dowiedziałam :)
Dzieki za pozdro :*

Dobre Chlopaki
15-06-2008, 16:39
Mi sie podobał wywiad. Tutaj nasza "Viki" "Monika" jechała ostro po bandzie lubie takie dziewczyny co mowia "ostro" "zartem" "czasami nie na temat ^"
Dla mnie ten wywiad jest wyjatkowy :P Ponieważ jak wiemy Viki jest jedna z nielicznych dziewczyn na serwerze :P "Jedna mam w domu" :D

Wywiad jak najbardziej przejzysty fajnie sie go czyta. Wiktoria pokazała kto ma jaja :P hehe :* ciAOu in SKyPE :p ODbiEraJ Jak DzwonIE :p :(*%:d%
: Jagatomy1927 :

~StepieN~
15-06-2008, 16:52
No no :D Spoko wywiad :D No tak, Viki to pr0 plejer w CS w pozytywnym znaczeniu :) Pozdro:D

Splaxor
15-06-2008, 16:57
No Viku$iow@t@ się postarała i dziękuję za pozdrowienia :)

Wywiadzik bardzo fajny, ale to zasługa redaktora i jakże błyskotliwej rozmówczyni.

Viku$iow@t@ jest najlepsza, zaraz po Skarbie:* Niuni :* i Bombonie :* (one wiedzą o kogo chodzi).

kruszynka
15-06-2008, 17:00
Mi sie podobał wywiad. Tutaj nasza "Viki" "Monika" jechała ostro po bandzie lubie takie dziewczyny co mowia "ostro" "zartem" "czasami nie na temat ^"
Dla mnie ten wywiad jest wyjatkowy :P Ponieważ jak wiemy Viki jest jedna z nielicznych dziewczyn na serwerze :P "Jedna mam w domu"

Wywiad jak najbardziej przejzysty fajnie sie go czyta. Wiktoria pokazała kto ma jaja :P hehe :* ciAOu in SKyPE ODbiEraJ Jak DzwonIE *%:d%
: Jagatomy1927 : chcial bys zeby byla twoja phi !!
Fajno sie czytalo : ) jeden z lepszych jakie widzialem/czytalem az sie chcialo dokonca przeczytac : ) rozowy power !!!!!!!

Laluś
15-06-2008, 17:17
Wywiad super ;). Fajne pytania, konkretne odpowiedzi. I dzięki za pozdro! (jako pierwszy, ciekawe czy tylko ona wie o co chodzi ;D)

"Foley"
15-06-2008, 18:00
Monisia skłamała tutaj w jednym pytaniu, ale nie powiem w jakim Xd.
Następnym razem nie kłam bo tak nie ładnie ;c.
Wywiad ciekawy i fajnie rozpisany.Good Job

SiMiNa :P
15-06-2008, 18:17
W tym 'Moje pro z Cs'a' liczę się ja? :D Fajny wywiad. =]

Citko7
15-06-2008, 18:28
Fajny wywiad, wszystko czytelne i na miejscu. Dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy.. No proszę, proszę..

Pozdrawiam..

Wcale_Nie_Rabbit
15-06-2008, 19:05
haha Xd Viki jak ogarnęła :P Powiedz krótko! Chciałaś być sławna? ;< Pamiętaj, że ja jestem najsławniejszy! Dzięki za pozdrowienia! ;*

Viki
15-06-2008, 19:51
@up
Nigdy nie bedziesz slawniejszy ode mnie!;d hihi;* I pamietaj to ja zawsze mam racje!;d
@down
A Ty mi dales 10kcc a nie kapciuchy;D
@Oxi
Napisalam Moje Pro w cs'a! Ale ok bedziecie wypisani:D

Rhybeth
15-06-2008, 19:55
A nosisz jeszcze te kacpiuchy co ci kiedys dalem? xD

Oxidosiss
15-06-2008, 20:00
Cześć, szkoda Viki że nie ma dla mnie miejsca w twoich pozdrowieniach, no ale w jakiś sposób niezasłużyłem.
Co do wywiadu jest fajny i ładnie zrobiony, ale ja miałem zrobić z nią wywiad - byłeś szybszy.

Ishaus
15-06-2008, 20:07
A wcale, że nie masz zawsze racji! Jak grasz dobrze w CS'a to mówisz, że lamisz. No chyba, że masz skila hide(tak jak nasz kolega z forum) i staty 17:6 to dla Ciebie lamienie ;o

Wywiad monotonny, liczyłem na bardziej 'niekonwekcjonalne' wykonanie :S

Rebel 2.0
15-06-2008, 20:43
Nio Fajny ten wywiad sporo ciekawych rzeczy sie o Tobie dowiedzialem;)ALe i tak Babelek sie gniewa wiesz za co;s :D pozdrofka

Rhybeth
15-06-2008, 21:14
No to sry, 10k cc ... Moja wina ; < !

Ikki
15-06-2008, 21:26
No wywiad z bardzo ciekawą osobą, ale liczyłem na troszkę bardziej interesujące pytania, bo te Twoje takie jakieś pospolite i ogólnie ten wywiad troszkę za krótki. Pozdro. ChEaTeR here

Rybka
16-06-2008, 19:45
Ave ? Emo ;d
Ładny fajny szczery wywiad ;d
Odpowiedź na wszystkie pytania ;d
Dobrze że ktoś przeprowadził z tobą wywiad bo byłem bardzo ciekawy ;)

*Sedan*
20-06-2008, 22:06
Heh to jak napisalas 'moje pro w cs'a' to normalnie w pewnym sensie czuje sie pozdrowionym:D Az dziwne xD

A co do wywiadu : > To wywiad mi sie podobal ;D Fajne takie sexsowne kolorki, hihi xD

Pozdro;*

Quester
20-06-2008, 22:19
Bardzo dobry przykład dobrze wykonanego wywiadu ze znaną osobą.
Bardzo dużo pytań (i to mi sie podoba !)
Wiadome, że Moderator dobrze wykona.
Ocena 10/10.
Pozdrawiam.