View Full Version : StarLight bug
Lesiu Sorcerer
16-06-2008, 10:27
Cześć mam mały problem 15 czerwca gdzies 10 minut po północy padłem i mimo iż miałem "StarLight" spadło mi 7 lvl na szczęście nic cennego mi nie wypadło
mogli byście coś z tym zrobić... ??
doniczekmateo
16-06-2008, 10:31
możliwe że miałeś aola albo po prostu po reście pacc ci się skończył albo wyślij wiadomość na email Mortiisa że jak to się stało to może zrobi coś z tym bugiem
@down
sam żeś debil napisałem wszystkie możliwe opcje bo wiele było z tym problemów i pisali o tym tematy i okazało się że jeden nie miał pacca a drugi miał pecha i trafił na tego buga
Wiceps-Biceps
16-06-2008, 10:42
@up
Co za debil... po c**j się wypowiadasz jak nie wiesz?
@topic
Też tak miałem. SL był na miejscu, padłem i 4lvl do tyłu i 2% mlvla :(
BP nie spadł..
Lesiu Sorcerer
16-06-2008, 11:30
paca mam jeszcze 70 dni ... to nie przez pac napisze do Mortiisa musi coś z tym zrobić lvl juz nie odzyskam raczej ale zeby nikomu sie to już to nie powtórzyło
Ten błąd miała już połowa graczy z pacc, było to zgłaszanie milion razy ale Mortiis nic nie robił =*
Czasami sl nie działa ponieważ źle wczytuje silnik/server dany item i jego parametry...Też to miałem...i z sl i z aol...a mi itemsy wypadły...huhu... i to jakie : O .... Mortiis zrob cos z tym... ostatnio malo dzialasz xd
VeEnNiRr
16-06-2008, 21:23
Według mnie Mortiisek-portiisek powinien coś z tym zrobić^^
Ja przez błąd SLa straciłem pandemkę i 10kcc :/. Niestety, ktoś może stracić więcej. Mortiis!!! Usprawnij kod gry!!! Ktoś może stracić tak 60kcc jak ma przy sobie! 111111oneoneone 666szatan
Czlowieku wez daj na na luz.. Mortiis woli sie ***** uczyc nic nad jakimi OTS'ami, ***** miales nie fart i chuj. Teraz bylo minęło nie pzywrocisz juz tego, omg... ja pierdziele Tylko Mortiis to pizda, chuj, lamus nic sie nie zajmuje, ludzie opanujcie SIę!
Czlowieku wez daj na na luz.. Mortiis woli sie ***** uczyc nic nad jakimi OTS'ami, ***** miales nie fart i chuj. Teraz bylo minęło nie pzywrocisz juz tego, omg... ja pierdziele Tylko Mortiis to pizda, chuj, lamus nic sie nie zajmuje, ludzie opanujcie SIę!
Nie znasz, nie oceniaj, nie graj.
@topic
ten błąd wystąpił wtedy, gdy liczba graczy ONline przekroczyła 500. Wtedy skrypty się zje**ły i do tej pory ciężko to naprawić. Mortiis wiele zrobił w tej sprawie i zmniejszył ryzyko do 1-2%, ale bardziej się nie da także liczcie się z tym, że rzadko bo rzadko, ale was spotkać to może..
Ja tak miałem 2 razy ; < .
Cóź zrobić, zdażąja się b łedy na serwie, też szkoda 7 lvl.
Przysłowiowy Peszek xD mówi sie trudno 7lvl mniej i to na takim lvl mmmm nieprzyjemne xD dużo było już takich tematów z podobnymi rzeczami.Ale niestety gm nikt nic nie zrobi :/
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Niestety jest to błąd serwera. Już było kilka taki przypadków. Nie ma co płakać, tylko odrabiać straty. ;)
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.