PDA

View Full Version : StarLight bug

Lesiu Sorcerer
16-06-2008, 10:27
Cześć mam mały problem 15 czerwca gdzies 10 minut po północy padłem i mimo iż miałem "StarLight" spadło mi 7 lvl na szczęście nic cennego mi nie wypadło
mogli byście coś z tym zrobić... ??

doniczekmateo
16-06-2008, 10:31
możliwe że miałeś aola albo po prostu po reście pacc ci się skończył albo wyślij wiadomość na email Mortiisa że jak to się stało to może zrobi coś z tym bugiem

@down

sam żeś debil napisałem wszystkie możliwe opcje bo wiele było z tym problemów i pisali o tym tematy i okazało się że jeden nie miał pacca a drugi miał pecha i trafił na tego buga

Wiceps-Biceps
16-06-2008, 10:42
@up
Co za debil... po c**j się wypowiadasz jak nie wiesz?

@topic
Też tak miałem. SL był na miejscu, padłem i 4lvl do tyłu i 2% mlvla :(
BP nie spadł..

Lesiu Sorcerer
16-06-2008, 11:30
paca mam jeszcze 70 dni ... to nie przez pac napisze do Mortiisa musi coś z tym zrobić lvl juz nie odzyskam raczej ale zeby nikomu sie to już to nie powtórzyło

Paiton
16-06-2008, 12:35
Ten błąd miała już połowa graczy z pacc, było to zgłaszanie milion razy ale Mortiis nic nie robił =*

Jaroz27
16-06-2008, 20:49
Czasami sl nie działa ponieważ źle wczytuje silnik/server dany item i jego parametry...Też to miałem...i z sl i z aol...a mi itemsy wypadły...huhu... i to jakie : O .... Mortiis zrob cos z tym... ostatnio malo dzialasz xd

VeEnNiRr
16-06-2008, 21:23
Według mnie Mortiisek-portiisek powinien coś z tym zrobić^^
Ja przez błąd SLa straciłem pandemkę i 10kcc :/. Niestety, ktoś może stracić więcej. Mortiis!!! Usprawnij kod gry!!! Ktoś może stracić tak 60kcc jak ma przy sobie! 111111oneoneone 666szatan

Doder
16-06-2008, 21:36
Czlowieku wez daj na na luz.. Mortiis woli sie ***** uczyc nic nad jakimi OTS'ami, ***** miales nie fart i chuj. Teraz bylo minęło nie pzywrocisz juz tego, omg... ja pierdziele Tylko Mortiis to pizda, chuj, lamus nic sie nie zajmuje, ludzie opanujcie SIę!

Jan
19-06-2008, 17:47
Czlowieku wez daj na na luz.. Mortiis woli sie ***** uczyc nic nad jakimi OTS'ami, ***** miales nie fart i chuj. Teraz bylo minęło nie pzywrocisz juz tego, omg... ja pierdziele Tylko Mortiis to pizda, chuj, lamus nic sie nie zajmuje, ludzie opanujcie SIę!

Nie znasz, nie oceniaj, nie graj.
@topic
ten błąd wystąpił wtedy, gdy liczba graczy ONline przekroczyła 500. Wtedy skrypty się zje**ły i do tej pory ciężko to naprawić. Mortiis wiele zrobił w tej sprawie i zmniejszył ryzyko do 1-2%, ale bardziej się nie da także liczcie się z tym, że rzadko bo rzadko, ale was spotkać to może..

Malkin
19-06-2008, 20:59
Ja tak miałem 2 razy ; < .

Cóź zrobić, zdażąja się b łedy na serwie, też szkoda 7 lvl.

Darian
19-06-2008, 21:27
Przysłowiowy Peszek xD mówi sie trudno 7lvl mniej i to na takim lvl mmmm nieprzyjemne xD dużo było już takich tematów z podobnymi rzeczami.Ale niestety gm nikt nic nie zrobi :/

Laluś
20-06-2008, 12:56
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Niestety jest to błąd serwera. Już było kilka taki przypadków. Nie ma co płakać, tylko odrabiać straty. ;)
Zamykam.