PDA

View Full Version : Wakacje/posta?!

Wrobel
16-06-2008, 16:14
Witam! Ze względu na zbliżające się wakacje,zapewne większość z was wyjedzie daleko daleko,choćby nawet tam gdzie nie będzie internetu a nas nie będzie 2 miesiące =x A co z postacią ? Tak więc motywuje tutaj na podstawie tematu dwie owe propozycje,a mianowicie :

1). W czasie trwania wakacji,do 1 września,aby postać kasowała się po 3 miesiącach nie logowania do gry.

2). Wykupienie poprzez przelew możliwości nie logowania się przez 3 miesiące bez żadnych owych strat!

Mortarius
16-06-2008, 16:18
Pomysł dobry ale przecież rok temu nie było problemów na ten temat.W sumie to czemu nie ? Jeśli ktoś bałby się o konto na okres wakacji taki układ byłby dobry.

Dobre Chlopaki
16-06-2008, 16:33
o tak bardzo dobry pomysł. wyjezdzam na wakcje na 2 miesiace i jak to sie nie zmienic strace accout ;(

kruszynka
16-06-2008, 16:56
z tego co zauwazylem to mozesz wiecej sie nie logowac i Ci nie usuna konta ;] placenie za to ze nie grasz ? chyba przesada dobrze jest tak jak jest

kicek7
16-06-2008, 17:04
Popieram Wróbla . Ja jade na wakecje do Glasgow ale bede mial dostep do komputera z drugiej strony raz na konto przez rok sie nie logowalem i konto mam do dzisiaj.

Wujek Margoth
16-06-2008, 18:32
Bardzo dobry pomysł ;] Znam ludzi, którym skasowano właśnie tak chary.. ;/

Jestem na TAK ;]

@Wrobel

Rox podpis!!! *=*==*=*

Fee conte
16-06-2008, 18:55
Pff, cóż za żałosny, emo pomysł. Konto z pacc się nie usuwa, to po pierwsze; po drugie jak wyślesz meila mortiisowi zablokuje ci konto i również się nie usuwa + pacc jest 'wstrzymany'.

Btw. Żałosny podpis, avatar i cały emo ty.

#Edit
Warto jeszcze dodać, że po przeczytaniu tego postu zapewne znowu się potniesz. : ((

Rybka
16-06-2008, 19:52
Żałosny pomysł... Myśilisz tylko o sobie ? Pewnie ty gdzieś wyjeżdżasz i chcesz nabić posta. Ludzie co grają w Tibie i mają wysokie levele i tak nie skasują im postaci bo Tym Game Masterą jest Żal usunąć takiego Neko knighta za 100 botów... Z tą propozycją jestem na nie. Rok temu nie było takich problemów a teraz to tylko dodatkowa praca dla Mortiisa

Laluś
16-06-2008, 20:44
Prawie każdy powtarza poprzedni post. Temat zamykam,by nie robić zbędnego spamu, ale napiszę w tej sprawie do Mortiisa/Tygrysa. Na pewno nie stracicie swoich postaci.

Mortiis
18-06-2008, 15:18
Jak co roku w wakacje czas kasowania sie nieuzywanego konta jest przedlzuzany do 3 miesiecy nielogowania sie. Ponadto jezeli ktos przestanie sie logowac na konto, a mial na nim dni pacc i w wyszukiwarce na stronie, na wszystkich postaciach nadal jest napisane ze konto jest promocyjne, to takie konto w ogole nie jest kasowane.