Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z Piaskun'em :) Az milo

Doder
17-06-2008, 19:47
Ty bedzie wywiad z Pisakun'em. :)
Ja
Piaskun

Czesc. Masz troche czasu na maly wywiad.?

Hym

10min wystarczy?

Z pewnoscia

Zaczynajmy.

Podstawowe pytanie, Wiek, Imie, gdzie mieszkasz, moze jakas kobieta? ;>

14 lat(malo), Pawel blee ;(, Warszawa ; >, kobieta? aktualnie nie

Hmm.. nie tak malo, bywaja mlodsi, a mieszkasz 100 km odemnie.

Milo mi; >

Wiec, od jak dawna grasz na Armii Podkarpackim OTS'ie?

Mnie tez

Nie pamietam dokladnej daty, lecz pamietam czasy Skocia. Wtedy osiagnalem 490 ms'a o nicku Master Szoszo.

Wiesz, nie znam.. ja zaczynalem okolo 2 lata temu pod nickiem Argon Tasa

Nie kojarze tez ; >

Jak myslisz masz fanow czy tez wrogow na serverze?

Fanow nie posiadam, a wrodzy jacys sie napewno znajda.

No ja tez mam duzo wrogow :)

Ok, nastepne pytanie

W co grasz oprocz Tibi?

Pogrywam w World of Warcraft and cs'a 1,6

Akurat tez pogrywam w CS, a posiadasz Steam? ;>

Non steam. ; <

Wiesz co ci powiem, Steam akurat mi nic nie daje xD

W jak dlugim czasie uzyskales ten 718 bodajrze level? Czy moze ty juz inny owner?

Jestem 2 ownerem. Zeby nie bylo, ze all e gro kids, postac ta wymienilem za knighta o 788 lvl'u.

Aha, przeciez tu wszyscy h lvl to Allegro Kids, akurat ja tez. xD

Gram ta postacia od 701 lvl'a. Dzis niefortunnie padlem na facc'u od Baczqa[pozdrowienia] i spadlo mi 5lvl'i.

Tez cie pozdrawiam BaczeQ ;*

HaHa... ;]

Czym sie interesujesz oprocz Tibi

Ogólnie sport.

Pilka nozna, siatkówka, koszykówka.

Akurat lubie Siatkówke tez

Duzo wpsólnego mamy zauwazylem.

A grales moze na Globalu?[czyt. real Tibia]

Nom tez to chyba zauwazylem, a moze mamy wspolnych rodzicow? xD

Raczej nie, ale na globalu osiagnalem bodajze 30 druida na refugii.

Brawo! Jak bys mial wyjsc na dwor z kumplami na piwko itp.. czy byl by wolny resp BIG BALLY? Co bys wybral?

Oczywiscie, ze piwko.

Tibia to nie wszystko

No i fajnie, ale zblizamy sie do konca naszego pieknego wywiadu. Chcial bys moze kogos pozdrowic? :)

Tak. Szczególnie gildie Kazadum i Nevir'a <3,Nobik'a,Arcon Shooter, Lost Girl, Kocica, Szkarlatny Leon, Zarexoholik[wracaj], Kruszon=Demek,Styler[przepraszam], Abu hamza al muhadzir, Assasin Knight,Jamajeee,Sarumar,Viki,Alet Mort,Azb lalo,Elendrill.

Dziekuje Ci za wywiad i zycze jak najwiekszych sukcesow. :)

I jak podobał sie Wywiad? Czy raczej do Bani proszę o komentarze :)

Rybka
19-06-2008, 21:45
Nie znam osoby z którą przeprowadzasz wywiad ; )
Ale wywiad nie taki zły Ale :
Mogłeś nie wstawiać nic od siebie tylko pytać.
Za Duże i rażące kolory
Krótki ;/
I wogóle jakoś się nie trzyma kupy ;/
Chyba twój pierwszy nie ?

Doder
19-06-2008, 23:29
Nom pierwszy, aj nie nazekaj xD chcialem zeby dobrze bylo widac

Jan
22-06-2008, 17:42
Jeśli to twój pierwszy wywiad, to całkiem nie zła robota, aczkolwiek zwracaj uwagę na ORTOGRAFIĘ i BŁĘDY JĘZYKOWE. To na tyle ocena 8/10, bo wywiad nawet ładny, co prawda osoby z którą jest przeprowadzany nie kojarzę, ale i tak fajnie, że spróbowałeś i zrób kolejny bo miło się go czyta. Powodzenia

Hadg
27-06-2008, 10:48
Dobre ;p Smieszne dosc ;p Pytania troche suche ale udzie xD Jak chcesz potrenowac wywaidy to psiz do mnie ! Nick ____> Nick Forum ;p

silver ghostek
27-06-2008, 10:59
@Up
A Ty co? "Wywiadowca"? xD

@wywiad
Nawet fajny. Jak na pierwszy wywiad to jest spoko. ;]
Moglbys robic wiecej wywiadow. Pozdro.
Moja ocena 7/10.

Lisek Chytruseq
27-06-2008, 11:24
Wywiad przeciatny no moze dobry Xd . Postaraj sie nastepnym razem . Dobrze ze kolorami rozrozniles wypowiedzi ... lecz moze czcionka ciut za duza .. ogolnie 7/10 ;]

Rembik
27-06-2008, 11:31
Dobra ściema z tą wymianą chociaż nic do Ciebie nie mam, ale mógłbyś napisać, że kupiłeś tą postać, a nie sie zamieniłeś. Wiem o tym bo Piaskuna znam już długo i musiał sprzedać postać bo wyjechał do Holandii do pracy to tyle.

Splaxor
27-06-2008, 14:52
14 lat(malo), Pawel blee ;(, Warszawa ; >, kobieta? aktualnie nie

Hmm.. nie tak malo, bywaja mlodsi, a mieszkasz 100 km odemnie.

W tym momencie się uśmiałem bo widać, że osoba, która przeprowadza wywiad też ma około 14-stu lat lub nawet mniej.

Gram ta postacia od 701 lvl'a. Dzis niefortunnie padlem na facc'u od Baczqa[pozdrowienia] i spadlo mi 5lvl'i.

Tez cie pozdrawiam BaczeQ ;*

HaHa... ;]

Tutaj prawie spadłem z krzesła :) Piaskun padłeś bo miałeś FACC, a ja zawsze biję FACC'ów bo jestem taki zły ludzik :) Szkoda, że Ciebie debug złapał, ale co poradzę? Wyjaśniliśmy już tę sprawę i jest w tym momencie spokój.

Dziękuję Wam dwóm za pozdrowienia :)

Co do wywiadu to zgadzam się z Rybką. Mogłeś nie dawać własnych zdań, myśli, ale tylko pytać. To jest wywiad z Piskun'em, a nie z Tobą :) Kolory są źle dobrane i źle się go czyta. Mało ciekawy wywiad i mam nadzieje, że drugi oraz kolejny będzie o niebo lepszy :) Pozdro.

@Zezikan

Wcale nie sugerujesz, aby ktoś z Tobą zrobił :)

Zezikan
27-06-2008, 15:23
Wywiad jak wywiad malo ciekawy kolory zle dobrane ;( i Piaskun heh ... to bez komentarza xDD ale nic do jego nie mam ;* ;] kurcze szkoda ze ze mna nikt nie robi wywiadu xDDD

Yeaul
27-06-2008, 15:43
ta paiasek spoko jest teraz gra innym charem bo zaminiłem się z nim a ja piaska selam chyba xd a wywiad fajny

(jak coś gram nim 3 dni) xd więc wszystkie zarzuty nie do mnie

Destroyer Pall
27-06-2008, 16:28
Widac ,ze pozdrawiasz tylkko lvl 800+ co oni ci w pk pomoga ? nie pamietasz rozmow z Friterrem ?... odeszles z Kazadum ... dla mnie tacy ludzie jak sa smieciami ... nie pamietaja o tych ktorzy naprawde ich polubili ... .,I,. Pozdrawiam .,I,.