View Full Version : Czy da sie odzyska? delet'ni?tego chara? Odp.
Only_Raver
18-06-2008, 15:02
Mam małe ale ważne dla mnie pytanie mialem kiedys tutaj 190++(coś kolo tego) najta mialbym ochote nim zagrac jednak niestety mialem delete powod(nielogalem troche..) czy jest mozliwosc na jego odzyskanie prosze o odpowiec:confused:
doniczekmateo
18-06-2008, 15:06
6 - Konta usuwane są po 2 miesiącach braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.
nie ma możliwości odzyskania konta
O koncie mozesz juz zapomniec, po 2 miesiacach nielogowania postaci juz nie ma:(;D chyba ze miales pacc i i jak zostalo ci 1 dzien pacca to sie juz nie logowales to Ci nie usuna, zrob sobie nowa postac szybko wbijesz level i bd gites;)
Dobre Chlopaki
18-06-2008, 15:11
Mam małe ale ważne dla mnie pytanie mialem kiedys tutaj 190++(coś kolo tego) najta mialbym ochote nim zagrac jednak niestety mialem delete powod(nielogalem troche..) czy jest mozliwosc na jego odzyskanie prosze o odpowiec:confused:
Hehe a ja mialem 600 lvl na r00ku :) i nie odzyskałem xD :)
Nie nie odzyskasz.. chyba ze masz jakies moze screny tej opstaci he ale raczej nie nie nie sadze :] nie ma takiej opcij aby odzyskac postac :p
napisz do mortisa na emeila i sie spytaj co mozesz dokladnie zrobic. Lecz sadze ze ci odpiwie "NIC" rob nowe konto :)...
Pozdrowionka :) tylko nie zyskaj szybko levela poprzez opcje www.allegro.pl
Oxidosiss
18-06-2008, 16:37
Hehe a ja mialem 600 lvl na r00ku :) i nie odzyskałem xD :)
Nie nie odzyskasz.. chyba ze masz jakies moze screny tej opstaci he ale raczej nie nie nie sadze :] nie ma takiej opcij aby odzyskac postac :p
napisz do mortisa na emeila i sie spytaj co mozesz dokladnie zrobic. Lecz sadze ze ci odpiwie "NIC" rob nowe konto :)...
Pozdrowionka :) tylko nie zyskaj szybko levela poprzez opcje www.allegro.pl
Twoje posty są tak głupie, jak ty. Zamknij już pysk, bo nie chce mi się czytać twoich postów.
@Topic
Niestety nie odzyskasz postaci, takie życie. Teraz rób nową i dawaj do 1000 ;] Postaci nie da się odzyskać, bo przecież Mortiis na własne życzenie nie kasuje postaci, tylko dzieje się to automatycznie.
Gazownik
18-06-2008, 18:43
Omg Lamy 1 Osoba Napisala To Po Chuj Piszecie 50 Osob!! Close Topic Lamy.
Co Ci Moderatorzy Robia?! A Niech Tylko Mi Warna Dadza.
[Nixon] Zamykam, oczywiście muszę jakoś ukarać wulgaryzmy - upomnienie słowne. [:|]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.