love leady
19-06-2008, 19:08
Witam wszystkich, Nie musze chyba go przedstawiac, sława rooka.
Ja - czerwony (love Leady)
Fallen - Niebieski (Fallen)
Love Leady: Witaj Fallen, czy odpowiedziałbyś na kilka pytań?
Fallen: Ohayou, tak odpowiem na twoje pytania.
Love Leady: To może napoczątek przedstaw sie, Imię , wiek , miejsce zamieszkania?
Fallen: Adrian, 17 lat, Zielona Góra
Love Leady: A wiec Adrianie, Jak zaczęła sie Twoja przygoda z Tibia?. Wciągnęli Cie kumple, czy sam postanowiłeś zacząć?
Fallen: Kolega nawkręcal mi jaka to niesamowita gra jest i zacząłem ... Oczywiście kiedy zaczynałem grę było fajnie później zaczęły sie problemy z dziećmi neostrady
Love Leady: Zacząłeś od Real tibii?
Fallen: Tak na początku gralem na Antice
Love Leady: Jaki lvl udało Ci sie wbić i jaka profesja?
Fallen: 30 druid ... później nastały czasy PA i w końcu mnie hakneli ...
Love Leady: Skąd sie wziął pomyśl na granie ponownie w tibie na armia podkarpacki ots
Fallen: Szukałem rozrywki (szybkiej) a do tego bratu znudziła sie rl tibia
Fallen: Nie chciałem wysłuchiwać narzekań to znalazłem mu ten Server a odrazu sobie
Love Leady: Widać ze rodzina tez jest zaangażowana w tibie, ale nie chodzi o Twojego brata w tym wywiadzie. Powiesz nam może czemu akurat wybrałeś rooka?. Czy może masz inne postacie na mainie?
Fallen: Wybrałem rooka ponieważ panowała tutaj pewna wspaniała atmosfera ... niestety juz jej nie ma ... Co do postaci na mainie posiadam takowe ale wole nie ujawniać lvl'i czy nicków...
Love Leady: Co masz na myśli mówiąc atmosfera, co ją zespsóło?. Nowy Gm'y, Nowi gracze, Rozpowrzechnanie botów, czy może coraz większa liczba rookstayerow?
Fallen: Atmosfera czyli coś co dawało mi radość z trudów jakie musze spełnić żeby być kimś na rooku... Zaczynałem grac kiedy najlepszym monsterem był smok zamknięty na skale ...Co zepsuło atmosferę ? pewnie gracze ...
Love Leady: Wiemy ze przestałeś grac, Czy powodem było tylko zepsucie atmosfery czy może jeszcze cos wypłynęło np. szkoła, nowa gra, rodzina?
Fallen: Sprawy prywatne + debilizm u niektórych graczy
Fallen: Pozdrowienia dla Dr aha i spółki gejów z.o.o
Love Leady: Miałeś jakiś specjalnych wrogów, osoby z którymi rywalizowałeś?
Fallen: tylko i wyłącznie Drach cos tam ... chciał mnie zniszczyć dla "sprawy" a raczej dla Tigereczki ...
Love Leady: Może przejdźmy z tibii na rl świat.
Love Leady: Uprawiasz jakieś sporty?
Fallen: Tak
Love Leady: Jakie?
Fallen: Noga, siatkówka, jazda na motorze
Love Leady: Na jakie studia zamierzasz sie wybrać?
Fallen: Mechatroniczne
Love Leady: Zbliżamy sie do końca wywiadu. Jeszcze kilka krótkich pytań. Masz partnerkę
Fallen: Nie
Love Leady: Grasz w jakieś inne gry?
Fallen: Soldat, Frets on Fire Worms
Fallen: "Worms"
Love Leady: Jakiej muzyki sluchasz?
Fallen: Cos w stylu Foo Fighters lub Godsmack
Love Leady: To chyba koniec. Czas pozdrowić kogoś ;)
Fallen: Moja była dziewczyna i kumpli z 1TMR
Love Leady: Dziękuję bardzo za wywiad. Nie zapomnimy Twoich wyczynach na rooku. Pozdrawiam
Fallen: Arigatou i ciebie tez pozdrawiam : ) Cza Cza
http://i29.tinypic.com/35ixgkz.jpg
Mój pierwszy wywiad - wiem zły, nie byłem przygotowany i na poczekaniu wymyslalem pytanie.
Ja - czerwony (love Leady)
Fallen - Niebieski (Fallen)
Love Leady: Witaj Fallen, czy odpowiedziałbyś na kilka pytań?
Fallen: Ohayou, tak odpowiem na twoje pytania.
Love Leady: To może napoczątek przedstaw sie, Imię , wiek , miejsce zamieszkania?
Fallen: Adrian, 17 lat, Zielona Góra
Love Leady: A wiec Adrianie, Jak zaczęła sie Twoja przygoda z Tibia?. Wciągnęli Cie kumple, czy sam postanowiłeś zacząć?
Fallen: Kolega nawkręcal mi jaka to niesamowita gra jest i zacząłem ... Oczywiście kiedy zaczynałem grę było fajnie później zaczęły sie problemy z dziećmi neostrady
Love Leady: Zacząłeś od Real tibii?
Fallen: Tak na początku gralem na Antice
Love Leady: Jaki lvl udało Ci sie wbić i jaka profesja?
Fallen: 30 druid ... później nastały czasy PA i w końcu mnie hakneli ...
Love Leady: Skąd sie wziął pomyśl na granie ponownie w tibie na armia podkarpacki ots
Fallen: Szukałem rozrywki (szybkiej) a do tego bratu znudziła sie rl tibia
Fallen: Nie chciałem wysłuchiwać narzekań to znalazłem mu ten Server a odrazu sobie
Love Leady: Widać ze rodzina tez jest zaangażowana w tibie, ale nie chodzi o Twojego brata w tym wywiadzie. Powiesz nam może czemu akurat wybrałeś rooka?. Czy może masz inne postacie na mainie?
Fallen: Wybrałem rooka ponieważ panowała tutaj pewna wspaniała atmosfera ... niestety juz jej nie ma ... Co do postaci na mainie posiadam takowe ale wole nie ujawniać lvl'i czy nicków...
Love Leady: Co masz na myśli mówiąc atmosfera, co ją zespsóło?. Nowy Gm'y, Nowi gracze, Rozpowrzechnanie botów, czy może coraz większa liczba rookstayerow?
Fallen: Atmosfera czyli coś co dawało mi radość z trudów jakie musze spełnić żeby być kimś na rooku... Zaczynałem grac kiedy najlepszym monsterem był smok zamknięty na skale ...Co zepsuło atmosferę ? pewnie gracze ...
Love Leady: Wiemy ze przestałeś grac, Czy powodem było tylko zepsucie atmosfery czy może jeszcze cos wypłynęło np. szkoła, nowa gra, rodzina?
Fallen: Sprawy prywatne + debilizm u niektórych graczy
Fallen: Pozdrowienia dla Dr aha i spółki gejów z.o.o
Love Leady: Miałeś jakiś specjalnych wrogów, osoby z którymi rywalizowałeś?
Fallen: tylko i wyłącznie Drach cos tam ... chciał mnie zniszczyć dla "sprawy" a raczej dla Tigereczki ...
Love Leady: Może przejdźmy z tibii na rl świat.
Love Leady: Uprawiasz jakieś sporty?
Fallen: Tak
Love Leady: Jakie?
Fallen: Noga, siatkówka, jazda na motorze
Love Leady: Na jakie studia zamierzasz sie wybrać?
Fallen: Mechatroniczne
Love Leady: Zbliżamy sie do końca wywiadu. Jeszcze kilka krótkich pytań. Masz partnerkę
Fallen: Nie
Love Leady: Grasz w jakieś inne gry?
Fallen: Soldat, Frets on Fire Worms
Fallen: "Worms"
Love Leady: Jakiej muzyki sluchasz?
Fallen: Cos w stylu Foo Fighters lub Godsmack
Love Leady: To chyba koniec. Czas pozdrowić kogoś ;)
Fallen: Moja była dziewczyna i kumpli z 1TMR
Love Leady: Dziękuję bardzo za wywiad. Nie zapomnimy Twoich wyczynach na rooku. Pozdrawiam
Fallen: Arigatou i ciebie tez pozdrawiam : ) Cza Cza
http://i29.tinypic.com/35ixgkz.jpg
Mój pierwszy wywiad - wiem zły, nie byłem przygotowany i na poczekaniu wymyslalem pytanie.