Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] Fallen by Love Leady

love leady
19-06-2008, 19:08
Witam wszystkich, Nie musze chyba go przedstawiac, sława rooka.
Ja - czerwony (love Leady)
Fallen - Niebieski (Fallen)
Love Leady: Witaj Fallen, czy odpowiedziałbyś na kilka pytań?
Fallen: Ohayou, tak odpowiem na twoje pytania.
Love Leady: To może napoczątek przedstaw sie, Imię , wiek , miejsce zamieszkania?
Fallen: Adrian, 17 lat, Zielona Góra
Love Leady: A wiec Adrianie, Jak zaczęła sie Twoja przygoda z Tibia?. Wciągnęli Cie kumple, czy sam postanowiłeś zacząć?
Fallen: Kolega nawkręcal mi jaka to niesamowita gra jest i zacząłem ... Oczywiście kiedy zaczynałem grę było fajnie później zaczęły sie problemy z dziećmi neostrady
Love Leady: Zacząłeś od Real tibii?
Fallen: Tak na początku gralem na Antice
Love Leady: Jaki lvl udało Ci sie wbić i jaka profesja?
Fallen: 30 druid ... później nastały czasy PA i w końcu mnie hakneli ...
Love Leady: Skąd sie wziął pomyśl na granie ponownie w tibie na armia podkarpacki ots
Fallen: Szukałem rozrywki (szybkiej) a do tego bratu znudziła sie rl tibia
Fallen: Nie chciałem wysłuchiwać narzekań to znalazłem mu ten Server a odrazu sobie
Love Leady: Widać ze rodzina tez jest zaangażowana w tibie, ale nie chodzi o Twojego brata w tym wywiadzie. Powiesz nam może czemu akurat wybrałeś rooka?. Czy może masz inne postacie na mainie?
Fallen: Wybrałem rooka ponieważ panowała tutaj pewna wspaniała atmosfera ... niestety juz jej nie ma ... Co do postaci na mainie posiadam takowe ale wole nie ujawniać lvl'i czy nicków...
Love Leady: Co masz na myśli mówiąc atmosfera, co ją zespsóło?. Nowy Gm'y, Nowi gracze, Rozpowrzechnanie botów, czy może coraz większa liczba rookstayerow?
Fallen: Atmosfera czyli coś co dawało mi radość z trudów jakie musze spełnić żeby być kimś na rooku... Zaczynałem grac kiedy najlepszym monsterem był smok zamknięty na skale ...Co zepsuło atmosferę ? pewnie gracze ...
Love Leady: Wiemy ze przestałeś grac, Czy powodem było tylko zepsucie atmosfery czy może jeszcze cos wypłynęło np. szkoła, nowa gra, rodzina?
Fallen: Sprawy prywatne + debilizm u niektórych graczy
Fallen: Pozdrowienia dla Dr aha i spółki gejów z.o.o
Love Leady: Miałeś jakiś specjalnych wrogów, osoby z którymi rywalizowałeś?
Fallen: tylko i wyłącznie Drach cos tam ... chciał mnie zniszczyć dla "sprawy" a raczej dla Tigereczki ...
Love Leady: Może przejdźmy z tibii na rl świat.
Love Leady: Uprawiasz jakieś sporty?
Fallen: Tak
Love Leady: Jakie?
Fallen: Noga, siatkówka, jazda na motorze
Love Leady: Na jakie studia zamierzasz sie wybrać?
Fallen: Mechatroniczne
Love Leady: Zbliżamy sie do końca wywiadu. Jeszcze kilka krótkich pytań. Masz partnerkę
Fallen: Nie
Love Leady: Grasz w jakieś inne gry?
Fallen: Soldat, Frets on Fire Worms
Fallen: "Worms"
Love Leady: Jakiej muzyki sluchasz?
Fallen: Cos w stylu Foo Fighters lub Godsmack
Love Leady: To chyba koniec. Czas pozdrowić kogoś ;)
Fallen: Moja była dziewczyna i kumpli z 1TMR
Love Leady: Dziękuję bardzo za wywiad. Nie zapomnimy Twoich wyczynach na rooku. Pozdrawiam
Fallen: Arigatou i ciebie tez pozdrawiam : ) Cza Cza

http://i29.tinypic.com/35ixgkz.jpg

Mój pierwszy wywiad - wiem zły, nie byłem przygotowany i na poczekaniu wymyslalem pytanie.

Zioomal
19-06-2008, 19:24
Nie no wywiad spoko :) gratz qumplu juz niedlugo bede mial pacc to pujdziemy na questy (steele) i all bedzie okey:D juz niedlugo ty tez bedziesz taka gwiazda

Osobiscie nie mialem okazji "dobrze" poznac Fallena tylko pare razy z nim zamienilem slowo ale z wywiadu idzie wywnioskowac ze to rowny gosc;)

Plener123
19-06-2008, 19:47
No wywiad fajny,ale mimo to powinien trafić do działu wywiady (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=46).
Pozdrawiam!.

Jan
19-06-2008, 22:30
No więc tak, nie wszystkie wypowiedzi Fallena poprawiłeś na poprawnie spolszczyźnione tzn. Brak dużej litery na początku, przecinków, itd.
Zastosowałeś niedozwolony kolor dla graczy, więc należy Ci się warn (mam na myśli czerwony, pisze o tym w regulaminie forum)
Nie zapytałeś się go o rzecz dosyć ważną, która zaciekawiłaby wielu rookslayerów tzn, gdzie on expi.
Zły rozdział, lepiej było go założyć w dziale wywiady, ale i tak myślę, że zostanie on przeniesiony.
Ogólna ocena twojego wywiadu to 7/10, za drobne potyczki, lecz ja jestem surowym krytykiem, także jeśli to twój pierwszy wywiad, to myślę, że gdy zastosujesz moje wskazówki, to kolejny zrobić bardziej sprecyzjonowany. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Dann
20-06-2008, 01:12
Nie no wywiad spoko :) gratz qumplu juz niedlugo bede mial pacc to pujdziemy na questy (steele) i all bedzie okey:D juz niedlugo ty tez bedziesz taka gwiazda(Taka gwiazda jak ?...chyba nie miales na mysli siebie piesku, zlodzieju, oszuscie i analfabeto.)

Osobiscie nie mialem okazji "dobrze" poznac Fallena tylko pare razy z nim zamienilem slowo ale z wywiadu idzie wywnioskowac ze to rowny gosc;)

Mógłbyś zakupić słownik, bardzo Ci sie przyda a nie tylko siedzieć przed kompem i kradnąć itemki...Jak można być taki analfabetą.Ile ty masz lat?Aaa zapomniałem, że masz 16 lat i 191cm wzrostu, ale nie zbijesz mnie bo będę płakał:(
Mógłbyś się w końcu przyznać, że masz 10 lat i kręcone włosy, nie chodzisz do szkoły bo musisz grać w tibie i robisz w chu*** każdego kto ci zaufa?
@topic
Wywiad fajny z ciekawą osobą nie ma takiego levela jak władcy odchodów ale jest znany i szanowany.Trochę mało się o nim dowiedziałem, mogłeś jeszcze zapytać czy ma zamiar wrócić, dlaczego sie jeszcze loga etc.
Pozdrawiam all oprócz władcy odchodów:*

love leady
20-06-2008, 08:57
Przy nastepnym zalogowaniu sie fallena na tibie dopytam o kilku zaczach miedzy innymi : kiedy zaczal grac, kiedy rrpzestal, najlepsze exp wedlug niego i inne pierdółki :)

Bondi
20-06-2008, 11:56
Wywiad moim zdaniem dobry ;) Z dobrą osobą, dowiedzieliśmy się troszkę informacji, myślę, że odkryliśmy trochę informacji na temat Fallena, bo ostatnio coś się chyba nie loguje :) Pozdrawiam serdecznie! ;]

Quester
20-06-2008, 12:09
Fajny wywiad, średnio pytań było.
Ale wreszcie zaczynacie robić na rooku.
Ogólnie: 8/10
Pozdrawiam.

Lisek Chytruseq
20-06-2008, 22:52
Piekny , czysty , przejrzysty wywiad. Mysle ze te wszystkie wywiady sa bardzo interesujace... Fajnie sie cos dowiedziec o [Maniakach?] ;d;d

Dobre Chlopaki
20-06-2008, 23:54
Fajny wywiadzik bardzo przzejrzysty :P

Chyba sie znacie z Reala :P bo widze do DomkQu sie wouszczacie ^^ :D
Balansujecie sie tam :P xD "Pozdrowionka"
Leć Dalej :P Lady bo mi sie bardzo bardzo spodobał :P 10/10

love leady
21-06-2008, 07:55
Fajny wywiadzik bardzo przzejrzysty :P

Chyba sie znacie z Reala :P bo widze do DomkQu sie wouszczacie ^^ :D
Balansujecie sie tam :P xD "Pozdrowionka"
Leć Dalej :P Lady bo mi sie bardzo bardzo spodobał :P 10/10

Nie, nie zanmy sie z rl. Wkoncu on Zielona Góra a ja Bydgoszcz ^^
Czemu mnie wpuścił? TO juz nie do mnie takie pytania

Jan
21-06-2008, 16:18
Wpóścił ją moim zdaniem dlatego, bo jak nie grasz, to nie zależy Ci na itemach, kasie itd. Po co mu to? zresztą co miałaby mu ukraść? Itemy które ma każdy? o łącznej wartości 80cc? 80cc teraz bardzo łatwo idzie zarobić, bo rookgard schodzi na ... Wywiad świetny jak już napisałem i widzę, że znalazłaś nowego kolegę, gratulacje...

@Love Leady
Szkoda, że zrobiłaś/łeś ten temat po to, aby nabić jak najwięcej postów. Opcja edit nie GRYZIE!!

love leady
23-06-2008, 14:20
Wpóścił ją moim zdaniem dlatego, bo jak nie grasz, to nie zależy Ci na itemach, kasie itd. Po co mu to? zresztą co miałaby mu ukraść? Itemy które ma każdy? o łącznej wartości 10cc? przykro mi, ale tak właśnie ceny lecą na rooku. Wywiad świetny jak już napisałem i widzę, że znalazłaś nowego kolegę, gratulacje...

10cc ... powodzenia, jak nie grasz na rooku (wnioskuje z tych glupot co napisales) to sie nie odzywaj, rh kosztuje okolo 50cc, jeszcze f axe ktore tez idzie mniej wiecej 30cc, k legi 17cc ? Swietnie dodajesz.

Widzisz? Ja przynajmniej mam "kolegów" w przeciwienstwie do Ciebie...

Rase Aberi
23-06-2008, 15:02
Dobre Chłopaki prosze cię wyjdź z tego forum

Wywiad fajny. Następnym razem spróbuj zadać inne pytanie żeby kolejny wywiad nie był nudny :)