View Full Version : ?rednia arytmetyczna z rooku 2008 ;)
No więc w tym temacie możecie pochwalić się swoimi osiągnięciami z klas które kończycie w tym roku. Piszcie o swojej średniej arytmetycznej, zachowaniu, promocjach, ewentualnych paskach. Ja osobiście posiadam średnią 4,78 cudem ;P i zachowanie bardzo dobre, a co za tym idzie promocję do kolejnej klasy (studenckiej), zdałem maturę dobrze ;> i nie narzekam :> pasek będę mieć :), nie jestem kujonem, aczkolwiek wiedza sama mi wchodzi.. Czekam na wasze wypowiedzi pozdrawiam ;>
Plener123
19-06-2008, 20:05
Hmmm średnia 4.0(II klasa gim)więc co za tym idzie dostałem promocję do klasy III :d
A zachowanie mogło by być lepsze.Na koniec roku mam poprawne.
Pozdrawiam!
Wiceps-Biceps
19-06-2008, 20:06
średnia: 3,31
zachowanie: bardzo dobre (przy nieusprawiedliwionych 25 dniach nauki xD, nie miałem ani razu mundurku szkolnego :D)
osobicie w klasie 1 gimnazjum sportowe mam srednia 4,14
co za tym idzie promocje do nastepnej klasy a zachowanie dobre :D
Oxidosiss
19-06-2008, 20:17
Średniej nie powiem, bo wstyd :s zachowanie nieodpowiednie :( a w zeszłym roku dobre.. no ale zdałem do next klasy, jutro zakończenie ale nie wiem czy świadectwo dostane ;/
Carlitta
19-06-2008, 20:25
5,20 :)
swiadectwo oczywiscie z paskiem hehe i nawet nagrody ksiazkowe dostałam bo ja mialam dzis zakonczenie :) zachwanie ofc wzorowe. <głaszcze> grzeczna dziewczynka grzeczna hehe
Ales Thon
19-06-2008, 20:26
5.0, 6 kl.
Możecie mnie brać za kujona, szczeniaka itd. itp.
Ale tak samo jak Jan, zapamiętuje z lekcji i jakoś przelewam na papier. ; o
5.7 , 2 gim.
Możecie twierdzić, że kujon, ale większość zapamiętuję z lekcji, a na sprawdziany, kartkówki, trochę powtarzam.
Ja?- 5.0 w 1 gimnazjum. Nie mam powodów do narzekania. Co do nauki, to tak jak Malkin, ale powtarzam jak coś muszę poprawić...
Ja jestem debilem i mam srednia 2,15 ale udalo mi sie zdac :) kl. 2 gim...
2 lata temu mialem srednia 4~... Tibia robi na moj mozg swoje ;p
Nerki Knight
19-06-2008, 21:15
Moja średnia to 3.56. Myślałem że będzie z 4.0- no cóż ,myliłem się :<
4,8 w III Gimnazjum, mógłbym mieć większą, gdyby tylko mi się chciało przez cały rok :P Zachowanie wzorowe, dwie pochwały wychowawcy klasy, świadectwo z paskiem i nagroda książkowa :) Nie jest źle :P
o w mordke :D jakie kujony z niektórych osób ja mam średnią 2.8 mniejwiecej xD miałem 3 zagrożenia ale wiadomo ze poprawilem xD
@Edit
oczywiscie to było w 1gim tera ide do 2
4.1 w III Gimnazjum. Opieprzałem się cały rok, aczkolwiek z przedmotów punktowanych mam 4,4,5,6 więc nie jest źle. Jak na moje opieprzanie miałem najwięcej pkt. w całej klasie i jestem w pierwszej 5 w szkole. 83 pkt. z obu (47 z mat-przyr., 36 z humana. Do tego nie czytałem ani Kamieni na szaniec ani Syzyfowych prac xD)
Łącznie będę miał ok. 140 pkt. do mojej szkoły, więc powinienem się dostać.
Night Raven
19-06-2008, 21:40
srednia 5.5
klasa 6
zachowanie: wzorowe
Nie bierzcie mnie za kujona 6 klasa jest bardzo prosta i moge sie zalozyc ze wiekszosc z was w 6 klasie mieli podobna srednie.
Przed chwila wrocilem z zakonczenia i mam oczy pelne lez bo tak sie zzylem z moimi ziomkami ;]
Leen Tao
19-06-2008, 21:43
Ja chodze do 6 klasy podstawówki :eek: i mam średnią 4,83 (było by lepiej ale wcale się nie ucze, wszystko z lekcji pamiętam) oczywiście zdam do gimnazjum ale paska nie będzie bo zachowanie dobre =[
6.0 .................. ! gim.......... mozecie mowic ze jestem kujonem ale nie jestem ! wszystko zapamietuje na wf-ie ! jestem tak zajebisty ze ucze sie i gram na wf-ie ! jak nie wiezycie to dzwacie to mojego fUjka pod numer 0700888888... Lub 696969 zwykle ma opis "6.0" zachowanie rzecz jasne bardzo wzorowe ........
Widzę, że jak narazie ze średnią prowadzi Carlitta :) no, ale dziewczyną ponoć wiedza wchodzi szybciej :) ja tam się nie uczę, a wiedza sama wchodzi ~w czepku urodzony jak to się mówi :) kij z tym z ortografią żadnych problemów nie mam, a w naszej szkole to w przedmiotach humanistycznych czwórkę daje bankowo, także nic dodać nic ująć szkołę dobrze przejechałe, ktoś tam napisał, że w 6 klasie dobrze każdemu szło :P ja osobiście o ile sięgam pamięcią to miałem średnią 5,4 albo 5,5 nie pamiętam dokładnie i zachowanie BDB, chociaż nigdy na nie nie zasłużyłem, ale wychowawczyni zawsze ze względu na średnią mi podwyższała... Dobrze, że skończyłem z armią w tym roku (jesienią), bo moja nauka poprawiła się diametralnie. W 2 LO miałem 4,2 a teraz w 3 LO mam 4,78 (4,8) i pasek i studnia mogę dobre wybrać świetnie jest :) jutro zakończenie mam :> pozdrawiam starych graczy APO może jeszcze kiedyś do was wróce (po studiach) jeśli armia będzie jeszcze funkcjonować w co wątpie biorąc pod uwage wygląd rookgardu, potworki na mainie i czary tandeta :)
@edit
A co do gościa powyżej warn bym poprosił, gdyż pan takowy nabija posty w sposób nieludzko śmieszny :> (jak poetycko;>)
Szalony Uheerek
19-06-2008, 22:27
Ja w szóstej klasie będę miał średnią 2.1, zachowanie naganne, ale do rejonu sie dostane ... ;<
srednia 5.5
klasa 6
zachowanie: wzorowe
Nie bierzcie mnie za kujona 6 klasa jest bardzo prosta i moge sie zalozyc ze wiekszosc z was w 6 klasie mieli podobna srednie.
Przed chwila wrocilem z zakonczenia i mam oczy pelne lez bo tak sie zzylem z moimi ziomkami ;]
Ja miałem identycznie ;d
@Topic
II gim, średnia 4.8, zachowanie dobre-bardzo dobre, nie wiem xd. A i wiadomka, że wyróżnienie z kangura, anglika i 1sze miejsce z chemii w województwie :d
Matii Knight
19-06-2008, 22:38
Moja średnia to 4.1 Z przedmiotów punktowanych mam 4,4,4,4 :)
Lord Kdpl
19-06-2008, 23:26
4,125 w III gim. Jak zerwałem z APO to przez 2 ostatnie lata średnia wzrosła o 0.4 :D
6 klasa, 4.83 zachowanie wzorowe, właśnie idę na zakończenie ;D
~~Tullo~~
20-06-2008, 09:01
3 Gim
Srednia 4.6
Slabo bo sie duzo nie uczylem albo poprostu mi sie nie chcialo :P
W liceum trzeba bedzie przysiasc ....
Zachowanie - bardzodobre
Hmm.. moja średnia to ~5.1. Drugi po Carlitcie? :o (Nie liczę podstawówki. Przepraszam tutaj za pominięcie osób z szóstych klas, ale wierzcie mi, jest wielka różnica między 6 klasą, a pierwszą gimnazjum :P)
Tak jak większość osób wyżej w ogóle się nie uczę, nawet lektur nie czytam. Pamiętam z lekcji, a co do lektur - streszczenia.
Średnia - 4.6 : (
Zachowanie - Poprawne (jako jedyny narazie)
Klasa - I Gimnazjum.
Zaraz pędzę na zakończenie, ahh... :)
Yh..
4.07 =)
Zachowanie: Groziło nieodpowiednie, mam dobre =p
29 h nieusprawiedliwione
Nie będe harował dla świstka papieru zwanego świadectwem. Zdam dobrze egz. z III klasy i będzie =)
III Gimnazjum srednia 3.0 jednym slowiem jeb.. nauczyciele poprostu za moje zachowanie poobnizali mi kilka ocen, zachowanie cudem poprawne.
kruszynka
20-06-2008, 10:34
hhe a ja
srednia : 2.6 ;p
zachowanie : poprawne ; <
klasa : 3 tech juz 4 ;p
jak u pana up nauczyciele + zachowanie = slaba ocena ; p
sebo14_92
20-06-2008, 11:24
III gim
srednia 4,31 ;/
zachowanie bardzo dobre ;p
Grence X.x
20-06-2008, 11:44
2 klasa TI.
Średnia: 3,8
Zachowanie: Bardzo dobre [ :eek: ]
Zero nauki, totalna olewka.
,,l,, Bobo ,,l,,
20-06-2008, 11:45
Srednia: 4,78
Klasa: II gim
Zachowanie: podciągnięte Bdb
Pozostaje III gimnazjum, napisać dobrze test i do dobrego liceum.
Pzdr & Peace!
Ja tam w technikum Budowlanym 3.5 zachowanie dobre. A z przedmiotów zawodowych same 4. Ja wole mate fize ale zato z pola i histy słabo przez to taka średnia zachowanie DOBRE.
Niech ktoś powie że technikum jest łatwiejsze niż LO to mu wyjebie
Średnia: 3,375
Klasa: I Gim.
Zachowanie: dobre xD
Promocja: Tak ! : D
Gazownik
20-06-2008, 11:58
@Night Raven
Przed chwila wrocilem z zakonczenia i mam oczy pelne lez bo tak sie zzylem z moimi ziomkami ;][
Żal to widać że jesteś mały kujon, jak ktoś cie zleje od razu lecisz na ormo. Ja tez ide do 1 gim i jakos nie mam lez LOL. Co za noob ; D
@topic
Srednia 6.0 zachowanie bardzo dobre. klasa 6.
[Elvan] W 6 klasie to i ja miałem 6.1 i zachowanie bardzo wzorowe.
średnia - 4.6
klasa - 2 gim
zachowanie - wzorowe (naciągane)
Kiedyś miałem średnią 5.2 ;D Ahh... to były czasy ;D
Wcale_Nie_Rabbit
20-06-2008, 12:07
Mi się wydaje, że połowa ściemnia. Ja mam 4.14 I liceum. I nie liczy się to jakie oceny masz lecz jak napiszesz maturę i jaką będziesz mieć pracę w przyszłości.
Średnia 5.27
Klasa : 6 podstawowa
Zachowanie : Wzorowe
Nie mowic ze kujon ;ooo
bo zawsze siedze na necie/gg/****cs ;D
Pallseka
20-06-2008, 12:35
@2up
zgadzam się w 100% coś za dobre te średnie xD
@topic
Ja mam średnią 4,0 :> Mogło by być na lajcie 4,3 ale cóż Tibia robi swoje :D
Nic sie nie uczyłem. II gimnazjum done xD teraz III chce 4,5+ =]
Zachownie BDB :oo. 10h nie usprawiedliwione xd a od 9h poprawne ; P
Major 997
20-06-2008, 12:41
2.7 srednia zal.........7 dwoj an koniec 3 gim ;;p
Średnia 5,31 ;) Klasa- III gim. (Nixonq strzeż się). Zachowanie ofc wzorowe (chociaż nie wiem jakim cudem). Już Carlitta nie jest pierwsza. :D
Witam!
Od 1-szej do 3 klasy podstawówki, byłem złym uczniem.. Za karę dostawałem same hipopotamki :( a moi koledzy słoneczka.
Więc sami wiecie.. :( moja średnia to było 5.0 hipopotama.
Bonus xD:
Angel 13:30:25
xD
Angel 13:30:37
haha *****
Angel 13:30:39
pamietam te słoneczka
Angel 13:30:41
hahha
Angel 13:30:41
XD
Angel 13:30:51
ja jako pierwszy w klasie mogłem pisać długopisem XD
[Elvan] Ty no ... Ja długopisem mogłem od początku. Za to żeśmy się ścigali kto pierwszy może piórem pisać xD Byłem pierwszy :D A potem był wyścig o to, kto może pisać w zeszycie "w jedną linię" (jak wiemy, normalnie się zaczyna od zeszytu "w trzy linie" xD). Tam już nie pamiętam który byłem. W każdym razie pierwszy albo jeden z pierwszych xD
Pozdrawiam.
Tre Cool
20-06-2008, 13:45
4,29 w II Gimnazjum.
6 z Angielskiego. :)
Quiet v 2.0
20-06-2008, 13:48
3,83, testy 69 razem 103,33 pkt. Już mam 100% wejście do szkoły (technik informatyk).
Pozdro
xD Lukki xD
20-06-2008, 13:50
3,29 II gim ZJEBANIE =/
Zachowanie dobre sam nie wiem za co :)
Tak btw to wakacje już oblane! Teraz głowa boli xD
Oxidosiss
20-06-2008, 13:52
Kurde :(.. albo połowa ściemnia ze średnimi, albo po prostu jest to prawda, jeżeli jest ta druga opcja jest prawdziwa, to wszystkim szczerze gratuluje. Najbardziej chyba, z tego co pamiętam to Nixonowi ( na gg pisał że max 4.8 będzie miał ) Lalusiowi ( bardzo ładna średnia ) No i Carlittcie =* ( Świetnie się uczyć, chociaż myślałem że 6.0 będziesz miała bez problemów :D)
Ja w 6 klasie nie pamiętam jaką miałem, ale dużo osób tutaj pisało że kończy 6klase i ma ponad 5.0. Ja w 6 klasie na pewno nie miałem powyżej 4,5, ale ile to nie pamiętam :]
moja średnia to 2,8
zachowanie: dobre
Mi tyle starczy. Po co sie rozdrabniać.
Psujekbanned
20-06-2008, 14:28
Średniej nie powiem, bo wstyd :s zachowanie nieodpowiednie :( a w zeszłym roku dobre.. no ale zdałem do next klasy, jutro zakończenie ale nie wiem czy świadectwo dostane ;/
Czyli nie zadałeś :]
#Topic
Średnia 4.23
Zachowanie dobre.
Punkty z egzaminu - Część humanistyczna 49/50 ; Cześć matematyczna 40/50, łącznie 89/100 :] Haha najlepszy ze wszystkich :D:D
Osiągnięcia... hmm 'Czytam poprawnie' <= konkurs w którym wybierali osobę, która czyta najlepiej po Angielsku z całej szkoły(bez podstawówki). Zająłem pierwsze miejsce :P
Różne osiągnięcia sportowe(pływanie, piłka nożna, siatkówka).
Sekcja dyskotekowa, gazetka szkolna(wyróżnienia).
Mc Maciek
20-06-2008, 14:34
Nio dobra, to teraz ja się pochwalę, chociaż widząc średnie innych, to chyba nie mam czym :P
Klasę drugą liceum ukończyłem ze średnią 4.08 i zachowaniem bardzo dobrym :P
Szczególne osiągnięcia? Na świadectwie wychowawczyni mi nabazgrała:
Laureat I etapu okręgowego Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Internecie DialNet Masters
Mieliśmy 22 miejsce na podkarpaciu...
średnia 4.75
zachowanie bdb
osiągnięcia brak? xD
pasek
nagroda książkowa "słownik poprawnej polszczyzny"
I gim.
W 6 kalsie miałem 4.6, więc nie 5.0+ jak to ktoś napisał, że wszyscy pewnie tak mieli.
PacxKnight
20-06-2008, 15:51
4,7(3) -.- w II Gimnazjum, jednej oceny do paska zabrakło, ale mam za swoje, bo ogólnie olałem pierwsze półrocze...
@Night Raven
Wiem, wiem jak to jest ... Podobnie mialem, troszke smutno mi bylo, ale lza mi nie poleciala : D Za pol roku o nich zapomnisz ...
@EsSay
A Ty palko czemu na harmoni juz nie grasz? : > Szczerze mowiac to ja tez juz nie gram, bo nudy :<
@Nixon
Zgadzam sie :D 6 klasa a 1 gim to wielka roznica : O. W ogole szkola podstawowa to lajt.
@Wcale nie rabbit
Zgadzam sie, ale jak sie nie bedziesz uczyl to matury wyśmienicie tez nie napiszesz xD
@Topic (Wreszcie...)
Średnia : 4.23
Zachowanie : dobre ;o ( Myslalem, ze bedzie gorzej...)
I podobnie jak inni, wiedze zapamietuje z lekcji ... Sluchanie nauczyciela to juz polowa sukcesu : D.
Ogolnie mysle, ze temat bardzo dobry :D We wlasciwym miejscu i czasie... Teraz juz przynajmniej wiem, kto jak sie uczy i jakie ma zachowanie. Szkoda tylko, ze wiele osob oszukuje ... Czy nie latwiej jest jak widzisz taki temat, nic nie napisac ( wstydzac sie swojej sredniej, zachowania itp ... ), czy lepiej jest klamac jaki jestes alfa i omega?!
Pozdro xd
CC Squad
20-06-2008, 17:29
zachowanie: bardzo dobre (przy nieusprawiedliwionych 25 dniach nauki xD, nie miałem ani razu mundurku szkolnego :D)
Heheh ja miałem ponad 70 godzin i wychowawca straszył prawie całą klase ze bedzie nie nieodpowiednie :D a na koniec jak zawsze poprawne
Sredna moja 2,9 ;/
Widzę, że świetnie się otwieracie ;> któryś tu napisał, że nie średnia się liczy tylko matura :P ja miałem 80% wiedzy, a średnią mam z paskiem w 3 liceum, także RZĄDZĘ!! :P a moim zdaniem nadciągają średnią MODERATORZY, żeby sobie hańby nie przynieść :P tylko Pandorze wierzę, bo szóstke z informatyki ma i może ze 4 z W-Fu, a reszta dwóje jak to na armowicza przystało. W 1L miałem 4.2, ale już nie gram na armi i mam 4.8 :) pozdrawiam OLD APO
[Elvan] Ej ! Też mam 6 z informatyki ! xD Z WF-u też. xD Mogę dać skan świadectwa :>
Moja średnia ocen wynosi 4,3, w II klasie LO.
#Ktoś tam wyżej
Podstawówka i gimnazjum to nic. Ja nie odczułem wielkiej różnicy idąc do gimnazjum.
Wystarczy uważać na lekcjach.
Tobie Elvanku wierzę, bo ty kujesz zapewne, a na armi tylko się dokształcasz, aby w przyszłości może jakieś recenzje pisać, bądź robić strony na zamówienie na szerszą skalę. Kto wie może jak będzie kolejny konkurs to spróbuję... ;) oby tak dalej. uczcie się bo to wasza przyszłość wkońcu ;P
NieBanujGodera-.-
22-06-2008, 15:30
srednia chyba 3.56 : << zachowanie bdb :>
2 z religii :)
I technikum srednia: 3,6
Zachowanie:naganne ;(
Nio dobra, to teraz ja się pochwalę, chociaż widząc średnie innych, to chyba nie mam czym :P
Klasę drugą liceum ukończyłem ze średnią 4.08 i zachowaniem bardzo dobrym :P
Szczególne osiągnięcia? Na świadectwie wychowawczyni mi nabazgrała:
Mieliśmy 22 miejsce na podkarpaciu...
Hehe kumpel mial cos 8 miejsce w calej Polsce w tym konkursie :D za 1 byla fajna nagroda nie? ;D
Ko0oDeeXiiiK
22-06-2008, 23:01
Średnia końcowa z 4 egzaminów 4.3 ;)
Zachowania nie mamy ;(
Bald Drah
23-06-2008, 06:24
Średnia 4,9
Zachowanie- wzorowe
Szczególne osiągnięcia(to i ja napiszę)- Laureat III stopnia w ogólnopolskim konkursie z wiedzy historycznej. I awans do finału radomskiego konkursu z plastyki z wiedzy o średniowieczu.
Dran Frek
23-06-2008, 09:21
4.1 1 Klasa Techinkum Mechatronicznego, dla mnie to sukces bo cieżko jest kurewsko ;]
Zachowanie dobre z religi niestety 3 co mi obniża ;D
P.S Gimnazujm to bez porównania do liceum i technikum, całe gim miałem pasek więc lewar ;]
Kapitan Alkohol
23-06-2008, 09:46
H@H@ zal mówic xD 3,1 (cudem sie poprawiłem z 2 przedmiotów) :] w 1 gim :D
A zachowanie poprawne xd
Średnia 4,71 -.- jednej oceny zabrakło do paska (druga klasa gimnazjum);/
a zachowanie wzorowe ale nie wiem jakim cudem xd
w podstawówce nie ma co mówić bo poniżej 5,0 z średnią nie schodziłem ;p
Thus Astud 2.0
23-06-2008, 10:25
Teraz ja chciałbym się pochwalię swoję srednię na koniec roku 4.4 czyżby była taka duża?
Starałem się zawsze, żeby miec wzorowego ale w tym roku mi sie nie udało.Jak ktoś by miał jakieś wąty to jestem w piątej klasie, a teraz ide do szóstej klasy.
Blood Knight
23-06-2008, 18:48
Klasa... I gim
Zachowanko Wzorowe ;d <-- miałem miec obnizone bo nauczyciele i dyrektor dowiedzieli sie (nie wiem skad -.-) ze sformatowalem komputery w pracowni a pod koniec roku piznolem trojany etc...
Średnia 4.6++ cos takiego...
6 informatyka, pinda od angielskiego nie chciala mi wstawic 6 -.- .l.
Osiągnięcia ? Cos bylo ale nie pamietam xd
Co za mózgi żal ale średnia ja mam 2,7 i sie ciesze:)Bo nigdy niebede kujonem i dupolizem nauczycieli tak jak wy.
Wujek Margoth
24-06-2008, 16:04
@Up
To, że ktoś się dobrze uczy to nie znaczy, że musi lizać dupsko nauczycielowi... Weź najlepiej wypier***j z tego forum. Jesteś noobem nad noobami... WON!!!
@topic
Słabo w tym roku (czemu? kochana Tibia xd)- 4.0
To jest tragiczne jak przez grę średnia spada xd...
yyy... ja kompleksów przez was dostane... widze takie średnie.. ;<
ja miałem, zal ból rozpacz... 3.5! w ostatnim dniu poprawiłem sie cudem z 3 przedmiotów ^^
a zachowanie dobre... Bo fifek dooobry jest ;<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.