PDA

View Full Version : skan

marian motyka
20-06-2008, 14:05
Witam jezeli wplacilem rano dzsiaj kaske zrobilem fote dowodu wplaty i jak ja wyslalem do mortisa to zaakceptuje fotke czy bede musial czekac az na koncie zaksieguja kaske??

Mariox
20-06-2008, 14:09
Powinien Ci aktywować pacc. Tylko nie wiem co tak się nie możesz doczekać, przecież pacc dojdzie w przeciągu dwóch najbliższych dni;)

marian motyka
20-06-2008, 14:25
no doczekac sie niemoge bo expic niemoge bo duzo ludzi na expowiskach siedzi a z pacciem to co innego i zalezy mi zebym mial pacc do niedzieli:)

Dobre Chlopaki
20-06-2008, 14:57
Witam jezeli wplacilem rano dzsiaj kaske zrobilem fote dowodu wplaty i jak ja wyslalem do mortisa to zaakceptuje fotke czy bede musial czekac az na koncie zaksieguja kaske??

Dostaniesz PACCA dzisiaj wieczorem do 20 lub jeszcze jutro z rana ok. 10. :)
Pozdrowionka.

Oxidosiss
20-06-2008, 15:44
Dostaniesz PACCA dzisiaj wieczorem do 20 lub jeszcze jutro z rana ok. 10. :)
Pozdrowionka.

Po co się odzywasz, jak nie wiesz ?

@Topic

Ja jak kupywałem na rl pacc od ziomka, wysłałem mu skan dowodu wpłaty i od razu zaaktywował pacc ;). Wiem że można tak robić, ale czy jak wyślesz skan dowodu wpłaty Mortiisowi to aktywuje Ci pacc? Nie wiem. Podejrzewam, że najpierw poczeka na kase, a następnie aktywuje pacc.
( Tylko podejrzewam, więc jeżeli nie prawda to niemiejcie zastrzeżeń )

marian motyka
20-06-2008, 17:10
najlepiej jak by sam mortiis napisal ale ma duzo spraw pewnie to poczekam

Adoxed
27-06-2008, 22:12
Po co się odzywasz, jak nie wiesz ?

@Topic
( Tylko podejrzewam, więc jeżeli nie prawda to niemiejcie zastrzeżeń )

Czepiasz sie do Dobre Chłopaki, że nie potrzebnie sie odzywa a sam mówisz, że tylko podejrzewasz. To po co i ty sie wypowiadasz ? Zastanów sie trochę nad tym co piszesz a potem zwracaj komuś uwagę. Pamiętaj najpierw trzeba wymagać od siebie a potem od innych.

@Co do tematu to myślę, że Mortiis Ci da Pacca dopiero po zaksięgowaniu kwoty bo potem nie potrzebnie robił by sobie zamieszanie raz aktywując przed raz po zaksięgowaniu kwoty. On nie ma przecież 1 zamówienia dziennie.

Ko0oDeeXiiiK
27-06-2008, 22:15
Jak wyślesz skan Mortiisowi to Ci aktywuje, ale jeśli pieniądze nie dojdą na konto to dostaniesz bana za "Niewyrównanie płatności " czy coś takiego.

master kallhi
27-06-2008, 22:56
Jak ostatnio pytałem się sieki czy dostane PACC jeśli wyśle skan dowodu wpłaty odpowiedział nie ,że nie robią takich rzeczy i trzeba poczekać.