View Full Version : Plany na wakacje :P
Psujekbanned
20-06-2008, 15:24
HeLLo
Na pewno wiele osób chciałoby dowiedzieć się, jakie, kto ma plany na wakacje.
Może ja pierwszy :D
Ze znajomymi jadę w połowie lipca do Sielpi, może wiecie gdzie to ;P
Za 2,3 tygodnie lecę do Londynu i dam komuś postać żeby przez okres mojej nieobecności się nią zaopiekował :rolleyes:.
Może ktoś wybiera się do Londynu? Może do Sielpi? :D:D
Zaraki Kenpachi
20-06-2008, 15:28
A ja wbije 70 lvl na globcu w wow ;]
Nie no żarcik ;p
Zapewne gdzieś pojadę, może do cioci która mieszka w anglii?
A może skończy się na pół-koloniach ;]
Czy ja będe miał wakację? Chyba nie;( ale jak już wróce z pracy z Niemiec to będą warunki do prawdziwych wakacji:D:D:D:D
SiMiNa :P
20-06-2008, 15:47
Hmm. 6 Lipca kolonie Wenecja->Barcelona->Paryż do 20 Lipca xdd. Potem nie wiem
Wpierw morze na około 5 dni. Potem grecja, ale to już standard, bo co roku jeżdżę. I oczywiście dużo ' spania ' pod namiotem z kumplami/kumpelami oraz trunków. Chyba wiecie jakich. ;P
Nerki Knight
20-06-2008, 16:50
W lipcu na słowację. W sierpniu spieprzam do Anglii ;>
Za tydzien nad jeziorko!!;D GdzieS kolo Darłowa :P
Potem Anglia :/ Srednio chce mi sie tam jechac:/
W sierpniu jeziorko tydzien;* W Bory Tucholskie :D Kolo Osieka;p
W miedzy czasie SOPOT!!! ;D Ajj:D tak tego nie moge sie doczekac:p
I co jakis czas nad morze :p w sumie to tylko 30 min drogi:p
Major 997
20-06-2008, 17:39
ta a ja zapierdalam do robotyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ja z rodzicami i z siostra jadę do Chorwacji/Turcji/Tunezji. ; >
W śierpniu na obóz hokejowy.
BaX drzewny owoc Dziewicy
20-06-2008, 18:07
haha URLOP wkoncu!, wyplata wlasnie mi doszla i teraz mozna jechac, WRACAm do Polski pacany hehe, 3mka pajace:*
Oczywiście całe 2 miesiące będę expił by dogonić Neka i innych pedałów z tego OTSa.
A na poważnie to żadnych planów.. Jak będą rodzice jechali gdziekolwiek to ofc w domu zostaje i wiecie jak to jest :D tak jak już ktoś napisał może jakieś pół-kolonie, specjalnie to nie chce mi się za bardzo gdzieś jechać, dom rox..
A ja we wtorek jadę na Litwę ;D Potem do trójmiasta ;D Następnie do Warszawy ;] A potem to gdzieś z kumplami ;p Nad jeziorko może ;D Tak jak mówi tetti dom rox! wiekszosc wakacji spędzę w domciu ;]
Szpaczek
20-06-2008, 19:48
Ja jade do Angli.. Mam tylko miesiąc wakacji ; (
Dom ROx : ]
Ko0oDeeXiiiK
20-06-2008, 20:21
A ja pedały mam 4 miechy wakacji, wszystko wcześnie zaliczyłem i mam do października spokój a wy będziecie musieli zapierdalać H@H@H@H@H@H@
A w Wakacje? oczywiście Kodexik z Radeczkiem będzie jeździł po imprezach jeziorach i naciągał matkę/ojca H@H@H@H@
A tak w ogóle to połowa z was mówi że jedzie choooy wie gdzie a na prawdę pojedzie tam gdzie starzy pojada albo do babki na wieś
Hmmm... Gdzie jadę? Możliwości było kilka, ale wg. mnie wybrałem najlepszą dla mnie ;) . Miałem do wyboru:
-Grecja, na 12 dni
-Chorwacja, również na 12 dni
-oraz wariant, który wybrałem - Niechorze na 21 dni :P
Wszystko to organizuje kopalnia, rodzice dopłacają resztę sumki :P A tak to zapowiada się dłuuuuuugi pobyt na "życi" na Gishu :/ (czyt. domciu).
@edit
Wyjeżdżam 12 lipca.
New Tasman
20-06-2008, 20:40
ja chce w 2 miechy z 550+ wbić około 1,1klvl i przy tym mieć jak neko siedzący kiedyś po 17-20h czas na życie towarzyskie :)... Trzeba gonić te dzieci... Dziewczyna mnie żuci... stara będzie się darła i kazała wyłączyć kompa, ale od czego mam krzesło?
A na serio Londyn z moją ukochaną przez 2 tygi i ogólnie ciągle razem :)
Tre Cool
20-06-2008, 21:28
Morze na początku lipca, potem mazury w sierpniu. W przerwach ofc Skype z KodeX`em oraz sesje w GRID`a (mniam)...
xD Lukki xD
20-06-2008, 21:51
Na pewno ojebie dużo browarków na wakacje hehe.
No i wyjeżdżam do Bogatyni do chrzestnego na 2-3 tyg :) Blisko gór więc je też zahaczę xd
W tą niedzielkę wybijam do Chorwacji ;d
Aj dupeczki, dupeczki ^^.
W połowie wakacji wyjeżdżam do Szwecji
A w między czasie do babci cioci i do znajomych.
do 10 spanie > do 18 robota > do 2 expienie > xd
Ja mieszkam parę kilometrów od Sielpi i może się tam brykne podczas sierpnia, nie wcześniej, bo jadę za granicę.....
Do 25-26 spanie obijanie sie i odwalanie maniany w mieście z kumplami xD Później dokładnie 27 lipca jade na 13 dni do Grecji Ahh :D:D Nie moge sie doczekać :P A później to sie zobaczy :)
Pewnie jak zawsze nad morze ;<
A wolałbym w końcu gdzieś za granicę pojechać :<
OneTouch
21-06-2008, 11:39
Oczywiście całe 2 miesiące będę expił by dogonić Neka i innych pedałów z tego OTSa.
A na poważnie to żadnych planów.. Jak będą rodzice jechali gdziekolwiek to ofc w domu zostaje i wiecie jak to jest :D tak jak już ktoś napisał może jakieś pół-kolonie, specjalnie to nie chce mi się za bardzo gdzieś jechać, dom rox..
Jestem tego samego zdania.. xd Dom Rox i choy.. Zawsze na wakacje zostawałem w domu, nigdy nie jeździłem z rodzicami.. ;O Moje plany na wakacje? Hmm.. Same "balety" xD już kilka wiekszych zaplanowane.. ;> Ogolnie chyba fajnie bedzie.. Ja wakacje zaczynam 28.06 u kumpla :D
Ja w połowie lipca wylatuje do Hipszani - Malaga.
A tak to z kumplami nad jezioro itd. :)
Matii Knight
23-06-2008, 19:32
Osobiście uważam, że wakacje można spedzić miło nie tylko za granicą, albo w ciepłych krajach. W lipcu jadę do babci na wieś ! (jeah), i nad jezioro do Boszkowa. A w sierpniu na kolonię do Harrachov, z ziomkami z którymi jeżdżę już 4 lata :) Już się nie moge doczekać... :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.