PDA

View Full Version : Grafika TIBI

stylar
20-06-2008, 18:30
podoba wam sie grafika dajcie pomysly jesli byscie cos chcieli zmienic.

Lu$hOoOoOfy Cineq
20-06-2008, 18:49
Wprowadzić nareszcie erę 3d, ale nie taką jak np. w GTA czy innym czymś, tak, że nie widzisz od czego padasz. Coś w stylu jak jest i można 'przekręcać' punkt widzenia. No i poruszanie się w, a, s i d. Bo strzałki są dobijające. <3

Hokage I
20-06-2008, 19:33
@Up

Według mnie grafika 3d zmieniła by ogólną atmosferę Tibii.

@Topic

Mnie osobiście podoba się grafika z Tibii 8.1 (itemy ładniej wyglądają, tereny również. Ładny jest też wygląd Morgarotha (można by było go podstawić za teraźniejszy wygląd Devil Atoma.) Ładnie wyglądają również czary (Exevo Gran Mas Frigo, Exori San itd.)

Rybka
20-06-2008, 22:25
Nigdy w życiu!
3d to nie jest Tibia...!
3D to jest np.Cs czy coś...
Ale Tibia zawsze jest i będzie 2D
I tak powinno być
To by całkiem zmieniło atmosfere tej gry
Tibia się cieszy tym że ma największą popularność.
Wszyscy ludzie świata słyszeli o Tibii.
Niech ją zostawią.
Super wygląda ta Tibia 8.11
Te Potowry itemy...
Nigdy nie zapomne tej gry xd

DarthWawa
21-06-2008, 09:18
^ Up

Twoj.
Styl.
Mnie.
Wkurwia.

^ Topic

Najlepiej by bylo, gdyby Tibia cofnęła sie o 10 lat. Wtedy sie grało fajnie...

Gazownik
21-06-2008, 09:20
^ Up

Twoj.
Styl.
Mnie.
Wkurwia.

^ Topic

Najlepiej by bylo, gdyby Tibia cofnęła sie o 10 lat. Wtedy sie grało fajnie...

Racja ;] juz 5 lat temu to była super tibi pamietam : D codzienne afkowanie na rl po 6h sprezdawnie runow i exp exp ;D

Malkin
21-06-2008, 14:01
Ja bym nic nie dodał/zmienił , tibia jets jaka jest, każdy to wie.

Ludzie którzi nie lubią tibi, pisze, że grafa głupia, to jest prawda, ale tibia ma duzo grywalność.

Destroyer Pall
21-06-2008, 15:10
Wlasnie na roznych forach pisza ,ze nie graja w tibie bo ma zrabana grafike a mi sie tam podoba ;P 8,1 O,o Bo$$$sko

Jan
21-06-2008, 16:25
Gra ta ma już tyle lat, a ciągle to 2D. Mam kilku ziomków z RL, którzy grali w tibię, ale odeszli i przysięgli sobie, że wrócą jak będzie grafika 3D. No, ale po co ma się CipSoft wysilać, skoro jest to jedna z popularniejszych gier i wiele ludzi nadal w to brnie, a kupując pacca, tylko im dają zarobić. Po co mieliby się wysilać, a jeśli by komuś nie pasowała ich praca to by tracili graczy :P teraźniejsza grafika, to DNO

Beren
22-06-2008, 13:30
Wszystko, czego można sie dopatrzyć w komentarzach zwykłych ludzi, związane jest z grafiką. Krytyka, narzekania, wyśmiewanie sie... A cały urok tej gry polega na grafice! Czy to żle, że po tylu latach grafika jest nadal 2D? Nie sądze. Gier 3D jest dużo, po co ma dochodzić kolejna? Komuś sie nie podoba Tibia? Ma duży wybór innych gier.