Zaloguj się

View Full Version : Pacc W Szkocji

Artos^^
20-06-2008, 21:22
Chodzi o to, ze nie wiem czy jak wysle pieniadze ze Szkocji
Np 4 funty (okolo 16zl) czy Mortiis to zaakceptuje czy tylko mozna wysylac przez PLN. I w jakim czasie mialbym tego pacc'a...

Jednoczescie prosze o uaktywnienie mozliwosci placenia poprzez Allpay w UK bardzo popularne i np na ebay.com (podobne do Polskiego allegro.pl) mozna tym sposobem placic i to jest duze ulatwienie...

a tak btw. Jezeli ktos ma konto na allpay, moge zaplacic mu na allpay a ktos moze mi za to kupic pacca'a

Prosze o kontakt Pw albo w grze Artos (ban do niedzieli)

z gory dziekuje! :p

marian motyka
20-06-2008, 21:37
najlepiej jak bys wymienl funty na pl i wyslal pl normalnie przez bank jakis czy western union czy cos takiego z rzeszta napisz do mortiisa i sie go zapytaj bosch@o2.pl

Dobre Chlopaki
20-06-2008, 23:46
Chodzi o to, ze nie wiem czy jak wysle pieniadze ze Szkocji
Np 4 funty (okolo 16zl) czy Mortiis to zaakceptuje czy tylko mozna wysylac przez PLN. I w jakim czasie mialbym tego pacc'a...

Jednoczescie prosze o uaktywnienie mozliwosci placenia poprzez Allpay w UK bardzo popularne i np na ebay.com (podobne do Polskiego allegro.pl) mozna tym sposobem placic i to jest duze ulatwienie...

a tak btw. Jezeli ktos ma konto na allpay, moge zaplacic mu na allpay a ktos moze mi za to kupic pacca'a

Prosze o kontakt Pw albo w grze Artos (ban do niedzieli)

z gory dziekuje! :p

Otóż Artos możesz zrobic tak :

*Zadzwon do kogos z rodziny w {PL} powiedz ze masz bardzo wazna sprawe do załatwienia w Polsce. Aby tam nie wiem ciocia wujek babacia dziadek mama tata wysłali pieniadze :) na konto lub poczta tm 10-50 zl :).. tak jest najszybciej :) ja tak zrobiłem i wszystko jak najbardziej otrzymałem w całosci i gotowosci :P

Jan Pan Banned
21-06-2008, 10:31
Osobiscie jestem za PayPallem~ moze przyciagnelo by to obcokrajowców na serwer ;) fajnie by bylo :)

Lu$hOoOoOfy Cineq
21-06-2008, 13:50
Osobiscie jestem za PayPallem~ moze przyciagnelo by to obcokrajowców na serwer ;) fajnie by bylo :)

Pomyśl co mówisz, na OTSie z średnią wieku 10 lat, gdzie grają ludzie tylko dlatego, że na rl nie rozumieją co npc mówią chcesz wprowadzić inne narody, i co za tym idzie angielski. Tak w ogóle to wszyscy npc na apo piszą po polsku.
Btw. Fajnie by było zobaczyć te wszystkie psy, które na jakiekolwiek pytanie odpowiadają 'pl?'. xd