View Full Version : Artur Boruc, g?osowanie na najlepszego bramkarza.
Lu$hOoOoOfy Cineq
21-06-2008, 17:17
Witam.
Na stronie www.fifa.com można oddać swój głos na najlepszego bramkarza mistrzostw Europy. Jako, że część z nas jest patriotami to apeluję o pomaganie Arturowi być pierwszym w tym rankingu. Dodam, że Boruc dziś rano był 3, teraz jest 1, i oddano na niego ponad 50 % wszystkich głosów.
Warto dodać, że to on narazie popisał się najładniejszymi paradami mimo, że odpadliśmy.
Twój Cineczeq
*Poziomek*
22-06-2008, 13:54
Hahahah, oddałem głos na Boruca
Ma prawie 50% głosów! xD
Polacy zawsze najlepsi!
Również oddałem mój głos na Boruca, chociaż uważam, że bramkarz Niemiec jest od niego lepszy. No, ale solidarność kraju nie?;) Patriotyzm jak to się mówi ;P
Ja także oddałem głos na Artura dziwne ze iker casillas ma mniej głosów od tego ruska xD
Oczywiście oddałem głos na Boruca. Teraz ma 48,37%. Tylko , żeby Edvin van der Sar nie wyprzedził Boruca.
Destroyer Pall
22-06-2008, 14:33
Ja tez oddalem glos na A.Boruca !! Naj bramkarz Euro xd
@Cineq
Co to za piosenka w twoim podpisie xD w tym linku :P
Ales Thon
22-06-2008, 14:35
Głosik na Artura. = o
#2up
Nie bój się. : D
http://i31.tinypic.com/29ndjr7.jpg
Mała przewaga. ; /
Również oddałem mój głos na Boruca, chociaż uważam, że bramkarz Niemiec jest od niego lepszy. No, ale solidarność kraju nie?;) Patriotyzm jak to się mówi ;P
uważasz, że Lehman jest lepszy od Boruca?? hehehe chyba sobie żartujesz;p;p;p
#topic
Dałem na Boruca ale uważam, że nawet jakby Kibice z Polski nie mogli by głosować to Artur by wygrał. Wróżę mu lige Hiszpańską;)
Bald Drah
22-06-2008, 15:08
Najlepszym bramkarzem nie zostanie Boruc. Zostanie nim:
VDS
Bramkarz Rosjan
Buffon
Lehman
Szczerze chciałbym i życzę Artkowi jak najlepiej, ale poprostu wiem że Boruc nie zostanie najlepszym bramkarzem :)
I wyjaśnię to co już tłumaczyłem. To co Boruc wyjął w euro to niech go Bóg błogosławi. Ale to nie były interwencje bardzo trudne. Każdy klasowy bramkarz(Buffon, VDS) też by to wyjęli. Ale Borucowi należy sie best bramkarz. Wystarczy popatrzeć na mecze VDS i zobaczyć mecz z Włochami i wczoraj mecz z Rosją. Niby te 2 w dogrywce zwalił, ale to co wyprawiał w meczu to Jezu ... Choć na tym turnieju Boruc był w życiowej formie ...
A co tam robi Casillas? Nic nie pokazał na tym turnieju ...
Najlepszy bramkarz to A. Boruc może i polska ma słabych zawodników ale ma bramkarza z kosmosu.
Holandia też niby najlepsza a ich super bramkarz puścił 2 budy w ciągu 10 minut.
Szkarlatny leon 2.0
22-06-2008, 15:29
Ja zaglosowalem rowniez na Artura Boruca. Gdyby nie on dostali bysmy 10:0
@Edit
1) Artur Boruc (POL)
36.21%
2) Igor Akinfeev (RUS)
33.49%
3) Edwin van der Sar (NED)
13.30%
4) Gianluigi Buffon (ITA)
12.56%
5) Iker Casillas (ESP)
4.44%
Dogania nas Igor Akinfeev ;< Nie dajmy się wyprzedzić! Niech wszyscy głosują na Artura Boruca!
Lord Kdpl
22-06-2008, 17:52
Akinfeevowi doszło dużo % po wczorajszym meczu
Tu nie chodzi o to, że jestem patriotą. Jestem, owszem ale i bez tego uważałbym Artura za najlepszego bramkarza na EURO 2008, bo po prostu był najlepszy.
Oddaję głos na A. Boruca oczywiście.
Oxidosiss
22-06-2008, 19:04
Ja także oddałem głos na Artura dziwne ze iker casillas ma mniej głosów od tego ruska xD
I tutaj jest przykład dzieci z Polską inteligencją. Jak sie nie znasz i nie oglądasz, to po chuj gadasz ? Bo Rosja teoretycznie słabsza i bramkarz grający w reprezentacji Rosji jest mniej znany od Ikera Casillas, ale jakbyś oglądał chociaż 2 mecze Rosjan i 2 mecze Hiszpanów, przekonał byś się który jest lepszy na tych mistrzostwach.
@Topic
Oddałem głos ;]
Ja również oddałem głos na naszego bramkarza.
Uważam, że był i jest najlepszym bramkarzem.
W ostatnim meczu on sie spisał najlepiej ze wszystkich.
Gdyby nie on było by z 10:0.
Na pewno nie wyprzedzą go inni słabi bramkarze.
Pozdrawiam.
Dobre Chlopaki
22-06-2008, 19:20
1) Artur Boruc (POL)41.87%
2) Igor Akinfeev (RUS)22.86%
3) Edwin van der Sar (NED)16.01%
4) Gianluigi Buffon (ITA)15.01%
5) Iker Casillas (ESP)4.25%
Tak sie przedstawia tabela na dzisiejszy dzien :)
Oddalem glos :) na BORUCA
Major 997
22-06-2008, 19:45
akinfieijew gowno gra ...tylko ma bardzo dobry sklad...i defensywe...
a boruc watpie by wygral boruc....czemu?bo daleko nie zaszlismy...wiem to jest nie sprawiedliwe....ale watpie w to.....ofc glosuje na burka....
edit
dalem an forum na nasza klase by glosowali..i na gg wy te tak zrobic ;]
Hokage I
22-06-2008, 20:00
Patriotyczny głos dla Boruca. Wg. mnie jest najlepszym bramkarzem, ponieważ ma "inspirację". Dziwię się, że Casillas ma tylko 4,8% o_0.
No no artur jest ciągle 1 ale coś ten rusek dogania go powoli pewnie ruski oddają głosu na tego ruska bo cos szaleje
Tak jak Elvan nie kierowałem się patriotyzmem, lecz tym co bramkarze pokazują na Euro i Nasz Arturro pokazał, że jest bramkarzem z najwyższej półki.
Ciekawe czy liga angielska czy hiszpańska go zatrudni :)
@Major997
No masz rację, ale jeżeli nie spróbuje to się nie przekona. Mimo wszystko wolę grać w gorzym zespole i zarabiać mniejszą kasę niż być na ławce w lepszym zespole za większą kasę. Tu chodzi o to, aby grać.
Major 997
22-06-2008, 21:50
up
lepiej zeby nie bo znowu bedzie siedzial na lawce...i sie zmarnuje jak dudek......
mlody drut
24-06-2008, 13:40
Ofc ze glos na artura :D
Najlepsi bramkarze to : artur boruc , van der sar , Iker Casillas , Gianluigi Buffon
i petr cech :D
Pozdrafiam
PacxKnight
24-06-2008, 16:23
Od Lehmana to bronie lepiej ja. Osobiście Boruc i Van Der Sar są dla mnie najlepszymi bramkarzami na świecie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.