View Full Version : Zbieramy ekip? - Refugia!
*Poziomek*
22-06-2008, 19:45
Witam!
Ja z DarthWawą zbieramy ekipę na Refugię!
Tzw. po letnim upku robimy postacie i w ekipie expimy
Taka spółka z.o.o. xD
Chętni zapisywać się!
Podawać kim chcecie grać <sorc ,pall,...>, po upku edytujcie posta i napiszcie jakim nickiem gracie
1.Poziomek -Knight
2.DarthWawa -Knight
3.Yeaul -Knight
4.Mariox -???
Jeśli się nie zapisujesz albo nie grasz na Refugii to nie pisz tutaj!
@Na'Iza
Zapisujesz się?
Jak nie to usuń posta :P
ja też lece chyab o ile sie nei myle azianb ma pacc juz i 50lvl ek
a więc odpalam zaraz blackd editne jak macie dapodajcie jakeiś eq; d pacc potem sie kupi
knight chyba ps. keidy jest letni up xd bo nie grałem an rl 2 miechy
Azian ma knighta dopsiz go
DarthWawa
22-06-2008, 20:08
^ Up
Czytaj ze zrozumieniem. Zaczynamy po letnim updacie.
^ Poziomek
Racja, 100%. xd
Nie wiem czy będe miał czas (praca) ale już dawno chciałem zrobić tam postać;) a ekipa to bardzo dobry pomysł. Wpisuję się ale nad profeską jeszcze pomyślę;)
Hmm skoro chcecni grać na refugii to bardzo się cieszę ponieważ sam tam gram 42 kina. Swoje wszystkie ośiąbnięcia wklejajcie w tym temacie http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27403 Jest to oficjalny temat graczy refugii.
Serdecznie zapraszam :) I róbcie też jakieś inne profesje niż knight, bo huncić samymi knightami nie będzie fajnie xd
DarthWawa
23-06-2008, 17:29
Odświeżam...
Widze, ze ekipa powoli rośnie xd
A tak w ogóle to którego ten update ma być?! ;q
No hejj ja tez mam tam 37 Knight'a to jak cos to piszccie do Althrax Windara, jak bede mial czas to pomoge :D
Leen Tao
24-06-2008, 17:58
Mam tam 15 palka nie chce mi się nim grać ale jak by była ta "ekipa" to by się to zmieniło xd
a czy nowa postać (dopiero po up) jest obowiązkowa czy można grać starymi postaciami tzn czy muszę robić nowa postać??
Bald Drah
26-06-2008, 08:40
To i ja chyba zacznę grać. Właśnie tworze charka ;p Robie chyba palladyna ... :P
Tylko wiecie pomóżcie expić itd :)
To ja TEZ POGRAM PISAC W gRZE NA APO NICK : Neffex :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.