PDA

View Full Version : Omg

Scay
23-06-2008, 11:37
Patrzcie większe lvl mają dużo cc. I sprzedają na allegro i taki 15 lvl sobie kupi . I czy ta gra ma sens ? W taki sposób apo traci sens gry. :(

Caaz 1.0
23-06-2008, 11:43
I jaki z tego morał...? Może rozwiniesz swoją wypowiedź i powiesz nam dokładniej o co Ci chodzi?

Rybka
23-06-2008, 11:43
O co ci chodzi ?
Po co ten temat ?
Tibia to tylko gra to po co piszesz takie coś ?
Są tacy ludzie którzy kupują kase na allegro ale to są dzieci Allegro.
Oni są wyzywani itd itp.
A że taki 15 level sobie kupi 100 k cc to już jego sprawa że wydaje 1000+ złoty na Głupią gre
Prosze zamknąć temat

Oxidosiss
23-06-2008, 11:59
O co ci chodzi ?
Po co ten temat ?
Tibia to tylko gra to po co piszesz takie coś ?
Są tacy ludzie którzy kupują kase na allegro ale to są dzieci Allegro.
Oni są wyzywani itd itp.
A że taki 15 level sobie kupi 100 k cc to już jego sprawa że wydaje 1000+ złoty na Głupią gre
Prosze zamknąć temat

Boshe, jak czytam wypowiedzi tego typu jak pan up, to mnie krew zalewa.
Ponad połowa polaków kupuje na allegro, też są dziećmi allegro? Nie ważne czy kupujesz kase czy spodnie..Kupiłem sobie bluze, jestem dzieckiem allegro i będe wyzywany? Jeżeli tak, to większa ilość społeczeństwa w naszym kraju jest "dzieckiem allegro"

@Topic

Rób co chcesz, możesz sam kupić kase z 200k cc i nie będzesz miał problemu ;p

Quester
23-06-2008, 12:22
I po co tyle krzyku?
Zabronisz im sprzedawać swoją własność na allegro?
Ich postać/cc mogą robić co chcą.
A ten kto kupuję to jego sprawa.
Jak chcesz kup sobie 4000k cc.
Pozdrawiam.

Grulix
23-06-2008, 13:06
Niech se kupują co ci to tego . Chcą zarobić np na pacc na dziewczynę do restauracji .

Morał z tego taki kapcie w lodówce .

JaCkAsS
24-06-2008, 10:57
Mam takie pytanie do autora: Masz może do tego jakiś pomysł jak im zabronić sprzedawać na allegro?
Przecież się nie da więc nie wiem po co ten temat. Lepiej wejdź na allegro i sobie kup ze 100kcc, no chyba że nie ma to dla Ciebie sensu to graj sam ^^