Zaloguj się

View Full Version : respy

marian motyka
23-06-2008, 15:19
witam mam pytanie gdzie znajde płatne respy bo cos gdzies czytalem i myslalem ze to sa te dla pacc ,chcialem isc na monster skeletony ale wiadomo w ank na polnoc zajete wszystko wiec gdzie moge jeszcze je znalesc bo niewiem czy dam rade czy nie

Lijo
23-06-2008, 15:52
Więc :

Są 2 płatne respy.
MS'y- 1 sc bierzesz po dwa. Jest tam około 15 takich respów, wszystkie koło siebie.
Bally- To co up, tyle, że bally. xD

Znajdują sie one w ank jak idziesz na północ na ms'y to na pustyni mijasz kilka minosów i jakby ruiny ich bazy. I tam jest dziura wchodzisz do niej i musisz poszperać, aż znajdziesz dźwignie i tą jakby patelnie ( xD ) gdzie kładziesz 1 sc.

Pozdro. ^^

New Tasman
23-06-2008, 17:47
Jak mnie złapiesz w grze( nick: "Braciszek") to Ci je pokaże... lub ewentualnie napisz mi na pw... i sie zgadamy jakoś

marian motyka
23-06-2008, 20:39
moge ci przeslac na konto 1mln złotych jak mi pokazesz gdzie to::ŻAL.PL BUAHAHAHAHAHAH

Quiet v 2.0
23-06-2008, 20:47
Daje opis taki jaki pamiętam. Nie wiem czy coś się zmieniło.

Idziesz do wioski minosów. Tam schodzisz na dół. Idziesz w doł i prawo. Powinieneś mieć bramkę lvl. Przechodzisz przez nią i schodzisz na dół. Tam idziesz w prawo. Widzisz 2 bramki. Tam są MS i Balle. Nie wiem które po której stronie :D

Mam nadzieję że pomogłem. Pozdro