PDA

View Full Version : Wywiad z mikielem przeprowadzony przez Jana

Jan
23-06-2008, 20:26
Wiele wywiadów na tym forum przeczytałem. Część była ładna, a część nie do końca. Odważyłem się napisać własny najlepiej jak potrafię i liczę na dobre oceny ;)

Jan

mikiel

Jan: Cześć, masz może chwilkę? Chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad.

mikiel: No pewnie mam chwilkę.

Jan: Okej, to zaczynamy. Jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz?

mikiel: Nazywam się Patryk, mam 17 lat i mieszkam w Skwierzynie.

Jan: Czy swoją przygodę z tibią zacząłeś na APO, czy na rl tibi?

mikiel: Grałem na rl tibi i osiągnąłem 57 level knightem.

Jan: W jaki sposób rozpocząłeś swoją przygodę na APO?

mikiel: Kiedyś kolega pokazał mi ten server i bardzo mnie to zainteresowało.

Jan: Czy jesteś pierwszym ownerem tej postaci?

mikiel: Postać stworzyłem, po czym ją straciłem, lecz odzyskałem ją na nowo i gram.

Jan: Kiedy zacząłeś grać na APO i jaką postacią rozpocząłeś swoją przygodę?

mikiel: Zacząłem grać w kwietniu ubiegłego roku na postaci Devastro.

Jan: Gdzie zazwyczaj expisz?

mikiel: Bardzo lubię expić na Bally.

Jan: Ile dziennie grasz na APO?

mikiel: Różnie, ale minimum trzy godzinny dziennie.

Jan: I ile leveli wbijasz podczas swojej gry?

mikiel: Ostatnio nie maniaczę i bije po trzy levele dziennie.

Jan: Czy posiadasz postać na rooku?

mikiel: Tak, ale nią nie gram, gdyż rook mnie nudzi.

Jan: Za co cenisz sobie APO? W jaki sposób zachęciłbyś nowych graczy do gry na tym serverze?

mikiel: Armię cenię sobie za to, że jest to stabilny server oraz jego organizacja jest znakomita. Nowym graczom mogę powiedzieć, że tego nie da się opisać, tylko trzeba spróbować zagrać.

Jan: Która profesja jest twoim zdaniem najlepsza i dlaczego wybrałeś właśnie tę profesję?

mikiel: Moim zdaniem najlepszy jest paladyn, gdyż ma on dużo życia i bardzo przydatną exure vite, ale knightem gra mi się równie dobrze.

Jan: Co robisz oprócz gry na APO w wolnych chwilach?

mikiel: Gram czasem w Pro Evolution Soccer 2008, ale również często wychodzę na dwór, gdyż tibia to nie całe moje życie.

Jan: Czy użytkujesz również na forum, a jeśli tak, to pod jakim nickiem można Cię tam spotkać?

mikiel: Na forum użytkuję pod nickiem Devastro.

Jan: Teraz przejdźmy do realnego świata. Masz dziewczynę, a jeśli tak to jak ma na imię twoja wybranka?

mikiel: Tak, mam dziewczynę, a na imie ma ona Małgorzata.

Jan: Czy ktoś z twoich kolegów z rl gra również na APO? Jeśli tak to czy mógłbyś podać ich nicki levele?

mikiel: Tak, moi koledzy również grają. Ich nicki to:
-Zukrator (73 level), nowa postać
-Faro Daren (630 level), bardziej zaawansowany gracz.

Jan: Czy twoja dziewczyna wie o tym, że grasz w tibię, a może ona sama również gra?

mikiel: Wie tylko, że mam postać, ale sama nie gra.

Jan: Do jakiej szkoły uczęszczasz aktualnie i jaka jest twoja tegoroczna średnia?

mikiel: Uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego w Skwierzynie, a moja średnia to 3.7 (nie jestem z niej zadowolony).

Jan: Skwierzyna to raczej mało znane miasto, gdzie ono leży?

mikiel: Skwierzyna leży w województwie Lubuskim niedaleko Gorzowa Wielkopolskiego.

Jan: Wywiad dobiega końca. Kilka krótkich pytań na koniec.

mikiel: Okej, no to dawaj.

Jan: Ulubiony kolor?

mikiel: Niebieski.

Jan: Masz samochód?

mikiel: Nie, jestem za młody. :)

Jan: Zupa w talerzu, czy miseczce?

mikiel: W talerzu. Heh.

Jan: Knight czy Pall?

mikiel: Knight.

Jan: Armia czy RL Tibia?

mikiel: Armia.

Jan: Ferdynant Kiepski, czy Marian Paździoch?

mikiel: Ferdek:)

Jan: Małgorzata czy kumple?

mikiel: Małgorzata.:)

Jan: Lubisz Exoda?

mikiel: Myślę, że tak. Nic do niego nie mam.

Jan: Magic Sword, czy MLS?

mikiel: MLS.

Jan: Lubisz mnie? xDD

mikiel: Tak, ale strasznie d**ę trujesz xD

Jan: Kończymy nasz wywiad. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

mikiel: Pozdrawiam wszystkich moich fanów (wiem, nie mam ich:/), moich kumpli z tibi, bo z real pewnie i tak nie przeczytają. Oraz pozdrawiam moją kochaną Małgosię. ;*

Jan: Dzięki za wywiad, Cześć.

mikiel: Ja również dziękuję, Na razie.

Mój wywiad może posiadać drobne błędy, których nie zauważyłem, ale za nie serdecznie przepraszam, mam nadzieje, że się wam spodoba, a co do mikiela, to jego nick pisany jest z małej litery, a jest on 800+lvlowym knightem. Czekam na Pozytywne opinie:)

mikiel
25-06-2008, 22:12
Leże , own3d <zgon> xdddd
AHhaahSohaHsuaHso Ale wały lecą xdddddddd
Hmm.. ;pp No mógłbyś nie kłamać ze ty zrobiłeś chara ; P Itp. ale swoje dla postaci zrobiłes ; D Jakby nie było byłeś 2 ownererm(sharerem) a michcio był trzecim (kuzyn) xddddd
Kox

OneTouch
26-06-2008, 00:20

mikiel: Postać stworzyłem, po czym ją straciłem, lecz odzyskałem ją na nowo i gram. HEUEHehEHEHUEH! Ale wkret! wypierdalaj stad.. ; O! Jakas moda chyba sie przyjela na robienie wywiadów z takimi jak ten.. ;d Oj masz pierdolca.. ; O Spr. :|

=Aku$(^.<)
26-06-2008, 08:55
Wywiad, hmm jak wywiad, ale jak dla mnie trochę nudny. I rozwaliło mnie to:
"Teraz przejdźmy do realnego świata." a zaraz
"Czy ktoś z twoich kolegów z rl gra również na APO? Jeśli tak to czy mógłbyś podać ich nicki levele?" :P
I te "śmieszne" pytania, wcale nie są śmieszne.

Grulix
26-06-2008, 12:31
Wywiad sfingowany . Nie założyłeś tej postaci kupiłeś ją na allegro więc nie kłam .
Mieszkam w Zielonej Górze a Gorzów to zabita wiocha dechami !!! Niech cię dorwę ty jeden ty xD . I tak będziemy 1 w ekstralidze .
Falubaz 4Ever

Psujekbanned
26-06-2008, 13:27
Szczerze mówiąc wywiad nie podobał mi się za bardzo.
Odpowiedzi na pytanie były strasznie sztywne. Za dużo razy 'mikiel' pisał te same słowa, a to nieco wkurza i nie jest stylistyczne :P

Wywiad niewyróżniający się niczym... Taki sam jak inne.
W wywiadach na APO standardem są pytania typu 'tak/nie'.
Jeżeli robicie wywiady, róbcie je oryginalne...

Postanowiłem że nie będę nic oceniał bo jest to idiotyczne...

User
26-06-2008, 13:51
Jeżeli już wszędzie piszesz z ogonkami, to w tych miejscach też by się przydały :

*Postacia -> Postacią.
*Róźnie -> Różnię.

i na końcu mały błąd ortograficzny :

*Narazie -> Na razie.

Jeżeli już robisz wywiad to licz się z tym, że nie wszystkie opinie będą Pozytywne bo nie każdemu może się Twój wywiad spodobać..

Moja opinia :

Wywiad nieciekawy, słabo rozbudowane pytania.

Oceniam : 6/10 za starania.

Lisek Chytruseq
26-06-2008, 22:18
No to co Up ^^ male bledy ort. popraw te kosmetyczne bledy i bedzie git. Oceniam 8/10 dlatego ze ogolnie wywiady sa dla mnie ciekawe ;d

Jan
27-06-2008, 11:26
Liczę się z tym, że nie wszystkim może się on podobać, aczkolwiek włożyłem w jego przygotowanie z 1h i wszystkie błędy, które mi wytyczyliście poprawiłem. Odpowiedzi mikiela były zle sformułowane i podejrzewam, że gdybym nie zmienił ich stylu (nie sensu!) na bardziej "sztywny" wogóle byście nie wiedzieli o co chodzi w tym wywiadzie. Jak już mówiłem błędy zostały poprawione :)

Devastro
27-06-2008, 23:21
UHAUHAUHAUHAUHAHUA leże i kwicze uhahuahua kupiłem tą postać na allegro uhahuahua dzieci skąd wy bierzecie takie informacje uhahuahuahua. ja nie wiem jakiś debil coś wymyśli i uwaza ze jest fajny

Criss
28-06-2008, 00:01
Wywiad ładny nie zaprzeczę, jest trochę inny jak pozostałe kojarzy mi się on z pytaniami w wojsku, nie wiem czemu.
,, Jak ma Twoja Matka na imię ?! ""
,,Ela, panie kapitanie ''

Ales Thon
28-06-2008, 14:18

mikiel: Postać stworzyłem, po czym ją straciłem, lecz odzyskałem ją na nowo i gram.

bUHEUEhUEhOEuhAOehOUEhUOEhE
<zgon>

#topic
Wywiad supcio ale wałki ładne szły. hUOESHUOehSuoeHSUOE

Hraclless
28-06-2008, 15:12
Hmm
mikiel: Tak, moi koledzy również grają. Ich nicki to:
-Zukrator (73 level), nowa postać
-Faro Daren (630 level), bardziej zaawansowany gracz. (me xD)

Mikiel nie ladnie, nie ladnie bo mam 631 xD

jołek
28-06-2008, 18:20
LOOL 1 i chyba jedyny z First ownerem Mikusiem przeprowadzilem JAAA i bylo to bardzo ciezkie i wogole czasochlonne a to jest monotonne denne ale odpowiedzi szczere i PRAWDZIWE a nie z jakims podrobem wywiady robisz nawet nie wiesz z kim dobrze wywiad robiles -.-

Wujek Margoth
28-06-2008, 18:49

Srasz nie grasz...

Tak jak napisał 1ST OWNER mikiela:

akby nie było byłeś 2 ownererm(sharerem) a michcio był trzecim (kuzyn)

Own3d xd

@topic pytania ciekawe lecz odpowiedzi mijające się z prawdą :)

SedaN*
29-06-2008, 10:43
UHAUHAUHAUHAUHAHUA leże i kwicze uhahuahua kupiłem tą postać na allegro uhahuahua dzieci skąd wy bierzecie takie informacje uhahuahuahua. ja nie wiem jakiś debil coś wymyśli i uwaza ze jest fajny

@Topic
Moim zdaniem ze zła osobą pzeprowadziłeś wywiad. Patrz wyżej /\.
Wywiad ogólnie dobry, przemyślane pytania itp. Malo błędów... Tylko był w nim jakby za mało hunoru... Wywiad oceniam 7/10.

Leonidas
29-06-2008, 17:23
dobry wywiad Jan jest spoko ziom ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Heroes Rooker
02-07-2008, 11:44
Bardzo fajny wywiadzik Jan przyprowadziłeś oraz wprost dobrze się czyta
Nic mogę dac ocenkę 10/10
Gratulacjię oby tak dalej przyprowadzaj wywiady
NO SPAM

Jan
02-07-2008, 18:45
Chciałem tylko podkreślić, że to nie ja odpowiadałem, a sensu nie zmieniałem wogóle. Przeprowadziłem wywiad z mikielem, gdyż chciałem wam pokazać jak należy poprawnie stylistycznie budować wywiady oraz jak piszemy poszczególne zdania, bo znieść nie moge jak czytam gościa, który pisze:
Kiedy kłupiles tom postać?
Rokc tmu.
Wywiad mało śmieszny, gdyż osobiście nie lubię tej osoby i nie miałem przyjemności z nią żartować, także wybaczcie. Jak już wspominałem odpowiedzi są jedynie poprawione stylistycznie i ortograficznie, ale sens nie został w nich zmieniony. Nie moja wina, że mikiel nakłamał. Ja go nie nakłaniałem do opowiadania bzdur, także nic sobie nie zarzucam. Pozdrawiam

@post
tworzę nowy post, bo w edycję nikt prawie nie zagląda, z góry przepraszam.

Rybka
07-07-2008, 10:07
Jest już wywiad z Mikielem jego pierwszym ownerem a nie tym nie wiem którym.
Przeprowadzasz wywiad z tym Deversom czy jakoś tak a zachwile on pisze post i się wyśmiewa z tego wywiadu. Mojim zdaniem z tego co napisali poprzednicy to kupa bzdur. Mogłeś nic nie poprawiać byśmy zobaczyli jakie błędy robi Mikiel.
A wywiad jest w miare oceniam 7.10 za kity ;/
pozdro

Malkin
09-07-2008, 20:09
Wywiad troche za krótki, parę błędów językowych.

Jan, wracaj na apo ! ;>

Fern
10-07-2008, 16:09
Noob ..Klamca !Miekiel nie jest 1 ownerem tej postaci klamca posrany w dupe ;] Co do wywiadu to taki sobie 5/10 ;d