PDA

View Full Version : Problem

Cloud De Serri
24-06-2008, 09:28
Witam , mam problem polegający na usunięciu moich 3 harów ... nie grałem na nich z 4 miesiące i nie mam postaci , czy można jakoś odzyskać postacie ?? tam nie były 20 lvl ... tylko 132 i 86 i na rookardzie 42 . proszę o wypowiedz jakiegoś administratora :mad:

edit :)
nie czaje jak ?? mialem 3 postacie na jednym koniec no to jak 3 poszly mi odrazu??

edit 2 :P
a nie dalo by sie jakos odzyskac konta/??

Naiczer
24-06-2008, 09:38
6 - Konta usuwane są po 2 miesiącach braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie. i wszystko jasne.
MOD CLOSED TOPIC
znakiiiiiiiiiiiii

Jak miales na 1 koncie 3 postacie to jak usuwaja konto to cale nie?? A nie 1 postac. Tak wiec nie masz tych 3 postaci, poniewaz usuneli CALE konto

JaCkAsS
24-06-2008, 10:54
edit 2 :P
a nie dalo by sie jakos odzyskac konta/??

Mi się wydaje że nie po to usuwają konta żeby potem je przywracać. Lepiej się zajmij nowym kontem :PP

Jan
24-06-2008, 10:58
Z tego co piszesz, to nie są to rewelacyjne chary, także zacznij gre od początku, bo średnio nowy gracz facc 122lvl wbije w tydzień, więc po co się kłócić, a jak już napisał Naiczer, postacie usuwane są po dwóch miesiącach z drobnymi wyjątkami. Nie odzyskasz postaci, ale się nie załamuj, bo to tylko ots, chyba, że dużo kasy miałeś to pokaż ssy jakiemuś Godowi (Tygrys, Mortiis) i staraj się odzyskać chodźby kasę. Powodzenia