View Full Version : Orsch czy King :)
Bald Drah
24-06-2008, 11:25
Witam, jakie jest wasze zdanie. Co jest mocniejsze i lepsze:
opisujcie:
siłę(co silniejsze)
loot(z czego leci więcej)
Dziękuje bardzo i pozdrawiam xD
Czyli 194 knightem orsche??
Zależy na jakim poziomie. od 200 do 300 expiłem na orszach w labiryncie i loot był dosyć. Na kingach opłac się expić na kilku respach po 350 poziomie, wtedy na 1h expienia można wyjśc nawet 500cc
Mocniejszym potworem jest ots king i jest o wiele lepszy lot .
Tak 194 ek opłaca się expić na orshabaalah , dopiero po 250 lvl opłaca się na kingach albo z uherem od 200 .
Knight Xed
24-06-2008, 18:36
Z uherem na 200 ? czy was cos nie boli ? ja to chodzilem na 150 z uherem ;] od 200 juz bierz solo kingi oczywiscie z uhem pod dupe i pojedynczo (najlepiej idz na canion
tam zawsze jest wolny resp:)
Pozdro ;]
Lot masz w 100% lepszy z Ots Kinga.
A lepiej expić na Ots kingu więcej expa mniej summonów.
Lepszy jest mojim zdaniem Orsz. Nie wiem czemu ale to on potrafi naprawde walnąć combo i jeszcze te Jego Suummony Demonny xd
Jakby co to pisz to ci pomoge ;P
King lepszy ale żadszy loot (dużo silniejszy od orsha w walce w zwarciu na odleglosc tylko z maxa bije ze spearow saldowao i z utevo vis luxa amlo co.)
silver ghostek
26-06-2008, 22:16
Z tymi kingami i orshami to jest roznie... Czasem jednak orsh + 2 elder demony (summony) przy combie potrafi zrobic wiecej niz king... Jezeli chodzi o loot to jest to loteria... Jednemu cos leci drugiemu nie.
194 knightem najlepiej dracule... Oczywiscie jesli masz pacc. A jak nie to kingi (moim zdaniem)
king mocniejszy nie oplaca się expić na kingach do 300lvl czemu? bo co z tego że na 200 ubijesz kinga jak w tym czasie zajebiesz z 8 drakul i masz x2 expa i loot też nie zły dopiero na 300 po 2 lozem na pare respów orsz natiomiast tak samo jak bijesz wolno to się nie opłaca lepiej coś słabszego a wiecej ; p
Hmm zalezy jesli mas z mały lvl np 150 to lepiej idz na orsze ... jesli masz okolo 350 to na 2-3 kingi jesli masz 500 + 600+ to juz twoj wybor kingi na magic lub orsze na ank ! taki sam exp jest jak sie expi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.