PDA

View Full Version : Blackd Proxy Keylogger?

Blackd
24-06-2008, 11:58
Witam.

Wczoraj zainstalowałem nowego Kasperskiego 2009 , dzisiaj odpalam komputer włączam Blackd Proxy patrze a tu wykrywa mi Keyloggera w Blackd Proxy!
Screenshot:
http://images.net.pl/file/bfi1214301168u.PNG

Czy ma ktoś tego Kaspierskiego i też mu wykrywa? Bo nie wiem czy odpalać i wpisywać passy... ponieważ mam tam sporo gold..

Jeśli nie ma obrazka zresetuj strone

mlody drut
24-06-2008, 12:18
HMM no nie wiem raczej tam nie ma keylogera bo ileż osub używa tego bota i nie miała ani razu hacka np. wiceps ja Nademplix i pełno osób tylko nie wiem na 100% ze nie mieli hacka ale gdyby byl hack to by nie grali na charmoni i nie mieli by po 65 lvl +..
Ja mam 24 mam juz blackeda 2 tyg i nie miałem hacka.
Pozdrafiam

D.B
24-06-2008, 12:52
Mozliwe ze jest tam key, kolega pobral jakies aktualizacje, a na drugi dzien mial hacka na rl ;/ Uwazaj lepiej

Paiton
24-06-2008, 12:55
Spytaj Kasperskyego czy ma w głowie Keylogera, on Ci powie że tak.
Avast i Kaspersky we wszystkim widzą Keylogery nawet w sobie ; o

Blackd
24-06-2008, 13:03
@up
Tak , ale jeśli byś chciał wiedzieć to jest najlepszy anti virus : )!
I płatny :)

Maciek Z Klanu
24-06-2008, 13:19
Hiho. Możliwe że ma. ale Ja używam go od dobrych 2-5 miechów.
mam 87 lvl i Nie ma śladu po chacku.
nie hakli mnie itp.

Bot Jest świetny, Ale możliwe że ma jakieś Pliki Zawirusowane.
Jednak duzo ci nie zrobi taki wirus.

Close PLx

:)
3maj się

Tetti
24-06-2008, 13:31
Wiesz, bardzo możliwe. Na'Iza (Naki Lord Refugia)- 51 ek miał hacka dziś czy wczoraj.. a jechał na blackd...

niebanujberafitorozumiesz
24-06-2008, 13:38
Wiesz, bardzo możliwe. Na'Iza (Naki Lord Refugia)- 51 ek miał hacka dziś czy wczoraj.. a jechał na blackd...

Ja.. 73ms.. xD Jechalem od 35lvla na BlackD i też hack :P.. Ale znowóż niby to przez owntibię, a skanowalem kompa HjackThis'em i ani śladu ;o.

Topic : Blackd nie ma keya, ni huhuhu xD

mikiel
24-06-2008, 13:56
Mam 105 ek na rl , jade na blackd z kumplem , i miałem 3x hack : ) Ale hack to jakiś mój znajomy , a nie przez blackd : > Blackd jest czysty i nie ma co się martwić o hacka , bo jakby coś tam było to raczej bym stracił swoje eq : )

Figo Konrad
24-06-2008, 13:57
Mam blackd never hack? ; oo

Close Topic...

Lu$hOoOoOfy Cineq
24-06-2008, 14:09
Jadnę na blackd od 4 miechów ok. i nie mam haka. Myślę, że coś Kasperskiemu się pomyliło. Na t.orgu też był jakiś bot, i też wykrywało Keylogga, ale admini napisali do twórców z z nowym upem już wszystko było ok.

DarthWawa
24-06-2008, 14:39
A moze tam naprawde jest keylogger, ale ten co wymyslil Blackd juz tyle na tym zarobil, ze nie potrzebuje wiecej i np. was nie hakuje? o.O

Inposible Solider
24-06-2008, 14:46
A pobierałeś go z głównej strony BlackD? Jeżeli nie to nawet go nie odpalaj.
Aha jeszcze jedno Nie ma bota blackD darmowego więc jak pisało darmowy to Nie pobieraj.

Blackd
24-06-2008, 14:59
@up
n00b plax?

Mam go z oryginalnej strony , i zapłacony legalnie ; )

Nandemplix Zala
24-06-2008, 15:28
Tak jak wyzej osoby ktore sie wypowiedzialy,
Niema w blackd'y key'a zoba ile osob z niego korzysta i to jakie lvl'ki
Gdyby byl key to u innych by go wykrylo etc.
Zobacz ile osob z Apo z niego korzysta i wiekszasc osob ktore mialo hacka to tylko z wlasniej winy w sciaganiu botow/key'ow/wchodzenie na inne strony oraz sciaganie programu zawierajacego rozne inne gownia niz keye...
Aaa i jeszcze 1 wejdz sobie na blackd'a i tam masz screenshoots i zobacz jakie lvl botuje na tym bocie :)
Najwiekszy jaki widzialem to okolo 200 cos tam
w 4 miechy wybotowal i co? ...
Nie Haknieli Go !...
Ahhh i jeszcze jedno zmien anty virka na innego niz Kasperski i Avast to sa 2 najgorsze anty virki jakie moga byc ...

Blackd
24-06-2008, 15:45
@up
Tak , ale ja kupiłem licencje na 1 rok Xd!

Sunrise Hope
24-06-2008, 15:45
Proszę Bardzo:

http://blackdtools.com/forum/showthread.php?t=20769

Araldix
24-06-2008, 22:08
Po pierwsze usuń kesperskiego to syf, muli kompa. Sciagnij avasta. Ja mialem blackd niemialem keya ani hacka. Ktos napisal ze sciagnol aktualizacje i na drugi dzien miał hacka to raczej niebylo przez blackd. No i jak usuniesz kasperskiego jeszcze sciagnij spybota. Avast z spybotem niebeda mulic. I sobie przeskanuj spybotem jeszcze raz kompa. Jeśli black sciagles z orginalnej strony niemasz sie czym przejmować.

Fee conte
24-06-2008, 22:17
Po pierwsze usuń kesperskiego to syf, muli kompa. Sciagnij avasta.
Ew. zamiast avasta możesz zainstalować simsy, równy poziom ochrony.

Tak jak reszta, używam blackd 3 miesiące i nie miałem hacka.

#araldix
Przecież avast więcej niż simsy nie zrobi.

Lu$hOoOoOfy Cineq
24-06-2008, 23:06
A pobierałeś go z głównej strony BlackD? Jeżeli nie to nawet go nie odpalaj.
Aha jeszcze jedno Nie ma bota blackD darmowego więc jak pisało darmowy to Nie pobieraj.

Aha, to wcale nie na oficialnej stronce nie ma zakładki Blackd a już na pewno nie są wypisane opcje darmowego i płatnego...

Na'Iza
24-06-2008, 23:09
No a ja się dzisiaj zalogowałem, wszystko pięknie i ładnie i po jakimś czasie zatrybiłem, że nie mam eq:] W żadnym wypadku nie mówię, że to przez BlackD, ale nie mam pojęcia jak to się stało :)

Only_Raver
25-06-2008, 12:54
@up
Na'Iza; Przeskanuj kompa, i zacznij grac od nowa bo bez eq to raczej cieszko chyba ze bedziesz zgrywac nooba i ''free item plax'' :D
Ja uzywam tego bota jakies 8 miechow i to mi wyszlo na dobre, fakt jeden dzien ostro zabotowalem i... ban 30day's welcome ;D ani razu hack..moze ban ale to nic;p mam teraz 112ek'a

Araldix
27-06-2008, 22:09
Ew. zamiast avasta możesz zainstalować simsy, równy poziom ochrony.

Tak jak reszta, używam blackd 3 miesiące i nie miałem hacka.
eh twoja wypowiedz jest tak potrzebna jak psu ogon. Nawet niewiedzialem ze jest ktos tak pojabany ze używa sismow jako program antywirusowy ale jednak jeden kretyn sie znalazl i to jeszcze jaki.