View Full Version : Najlepsze Profesje.
Mam pytanko. Najlepszą profesją jest: Rycerz, Paladyn, Druid czy Czarodziej ?
Prosze o wypowiedź
Bo nie moge się zdecydować kim grać i robie wciąż nowe postacie bo każdą PROFESJĄ mi się dobrze gra.
POZDRO;)
Saint Anger
24-06-2008, 13:53
Pall wymiata. Ma dobre czary i sporo hp. Jest najbardziej wyważoną postacią ;)
Taki se pazdzioszek
24-06-2008, 14:27
Pall jest tutaj najlepszy i z pewnością każdy się z tym zgodzi :p
Najlepiej się nim pkuje, w ogóle ma wszystko. :<
Quiet v 2.0
24-06-2008, 14:58
Pally. I nic więcej nie ma sensu pisać. Mógłbyś zrobić sondę to i tak WIELKI % użytkowników wybrałoby palla.
Hokage I
24-06-2008, 15:12
Większość graczy wybiera Knightów, ponieważ jest to postać stosunkowo łatwa na początku (szybko się expi, łatwo skilluje, szybko zarabia itd.). Później takie profesje mają mały problem... Mianowicie Sorc na 1k+ lv ma problemy z ładowaniem many, Knight z ładowaniem HP, ponieważ mają bardzo duże ilości. Palladyn natomiast jest w tym zbalansowany. Ma w miare dużo HP, jak i many. Na początku (ok 15-120 lvl) jest tą profesją (oczywiście wg. mnie) trudno grać, ponieważ ma utrudnione skillowanie (zmienianie spearów, no chyba, że ktoś ma 2 chara, albo jest allegro kid to ma c arrow.), trochę głupio się expi, a przy byle lagu pada. Później jednak jest wspaniałą profesją do PKinku jak i expienia... . Więc wg. mnie Palladyn to najlepsza profesja :).
Brandswe
24-06-2008, 19:11
@up
Knight na 1k lvl nie musi sie uhać tyle co ED/MS manasować. Manas ładuje około 450 many, a Uh zależy od lvl.
@topic
Według mnie to Knight, dobrze sie expi, na pk też dobrze.
I znowu nie potrzebny temat było setki takich tematów i ciąle są znowu zakładane
Lubisz trudne początki i później wielkie zyski i łatwą gre - Pall
Lubisz biegać uhać manasować dużo walić po 10k+ - Sorc
Lubisz biegać siochać manasować się godzine walić po 10k+ - Drut
Lubisz bardzo łatwą gre na początku a później HeardCore z manasowaniem i uhaniem - Knight
El Kozako
25-06-2008, 15:24
Ja bym na twoim miejscu wybrał palka. Jest to bardzo dobra profesja do expienia, a później do PKowania :) Ma dużo hp jak i many. Biegasz, manasujesz się, walisz exure vite i walisz czary :) Sama przyjemność w grze pallem, wybierz go :)
Elite Knight jest najlepszy.
Dlaczego?
-Może wy mówiće, że rp jest best profką? - Śmich na sali, rp to ci*a w porównaniu do ek. To nie zależy od hp , ładowania many, tlyko od pvp, ja mam bardzo dobre pvp, 500 ek, zabiłem 700 palka + . Ek musi mieć tez sposób na pvp, ja mam niezaawdony, którego wam nie zdradzę.
Ostatni oglądałem filmik Jamejee vs Maradona, żal mi się zrobiło Jamajee, ten gość 0 pvp.
Best profka - Elite Knight.
Wcale_Nie_Rabbit
25-06-2008, 15:47
Elite Knight na 1250 level to maszyna. Znacyz maszyna jak potrafisz grać, a to durne wmawianie komuś botów to jeden wielki gryps.
pal za mocna vita i c arrow.
Druid jest wypas bo moco wali ale powiedzmy na 1000 levelu jak oni napełniają calą manne to jets głupie ja mam 285 ed i mam 8k many i mnie ręka już boli z tego mannasowania xD
Pall wymiata. Ma dobre czary i sporo hp. Jest najbardziej wyważoną postacią ;)
Jak się umie nim grać to tak jest.
Pally. I nic więcej nie ma sensu pisać. Mógłbyś zrobić sondę to i tak WIELKI % użytkowników wybrałoby palla.
Większość użytkowników wybrała by pala, bo nigdy nim nie grała tylko widziała jaki to pal jest dobry na ss/filmach.
I znowu nie potrzebny temat było setki takich tematów i ciąle są znowu zakładane
Lubisz trudne początki i później wielkie zyski i łatwą gre - Pall
Lubisz biegać uhać manasować dużo walić po 10k+ - Sorc
Lubisz biegać siochać manasować się godzine walić po 10k+ - Drut
Lubisz bardzo łatwą gre na początku a później HeardCore z manasowaniem i uhaniem - Knight
też
umiem
tak
pisać
(...)
dobrze mówisz ;d
Druid jest wypas bo moco wali ale powiedzmy na 1000 levelu jak oni napełniają calą manne to jets głupie ja mam 285 ed i mam 8k many i mnie ręka już boli z tego mannasowania xD
ty się złodzieju nie odzywaj ;< jak może boleć ręka przy ładowaniu 8k many O.O Xd
@topic
Najlepiej się gra tą profesją którą się umie grać :p Ludzie piszą: 'PAL BO MA DOBRE PVP, DUŻO HP I DUŻO MP' jak się nie umie nim grać to nawet ta ilość hp/mp nie pomoże -.-
@topic
Knight roxor.
deadheal
08-07-2008, 17:37
Bież paladyna! Paladyn jest nie do rozwalenia. Kumplel na 650 lvlu nie rozwalil 599 palka.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.