PDA

View Full Version : Co? na nudy.

SiMiNa :P
24-06-2008, 17:12
Elo.

Teraz, w Wakacje, nie mam co robić. Na Apo nie chce mi się grać. Maple Story już mnie znudziło ;o Naexpiłem 31 Clerica a Bowmanem nie chce mi się grać. Global? Nuudy. Sedan ni gra, nie ma z kim porozmawiać a inni bocą xd. CS- good ale kto sały dzień grał by na Zombii Modzie i na Warcraft Modzie (Pozdro zUe Huopaki). Więc proszę o jakąś fajną grę. Może być MP lub coś.

Pozdro.

#Down.
Na Basen chodzę co niedziele. Wychodzę codziennie na dwór grać w piłkę itp.

Mariox
24-06-2008, 17:38
Ja zamiast gry zaoferował bym znalezienie sobie innego "hobby" niż komputer. Jest tyle możliwości na bardzo rozrywkowe zajęcia m.in. Paint Ball, Siłownia:D sztuki walki heheh a nawet wyjście na basen czy coś w tym stylu. Naprawdę to o wiele lepsze od grania ;-).No ale decyzja należy do Ciebie.

*Poziomek*
24-06-2008, 19:41
Kup sobie jakiegoś zwierza i się na niego gap xDD
Ja mam 4 chomiczki i lubię patrzyć się co robią , czasem na trawę je wypuszczam , opiekuję się nimi itp.

Bald Drah
24-06-2008, 19:47
Kup sobie jakiegoś zwierza i się na niego gap xDD
Ja mam 4 chomiczki i lubię patrzyć się co robią , czasem na trawę je wypuszczam , opiekuję się nimi itp.

Ale masz jazdę ...

ja tez sie w chacie nudzę. Gier żadnych. A w gałę i na dwór codziennie chodzę. Wiecie 24h nie da się grac. I taki zamuł łapie ;p

SiMiNa :P
24-06-2008, 19:52
Zwierze? Już od dawna chciałem mieć zwierze :< Kotka albo cocker spaniela ;< A moje mother gada, że ma uczulenie na sierść itp. A jak jest powiedziałem, że jak byłem w takim wieku jak Ja, miała psa, a gdy jedziemy do mojej kuzynki, która ma wyjebanego psa, duży w chooy, to nic jej nie jest. X_x n/c

Crayon
24-06-2008, 19:55
Dziewczynę sobie załatw : P
Możesz kupić chomika i się nim bawić.
Albo idź do kina. A do kina potrzebna jest dobra formalina !
@Down
http://pl.wikipedia.org/wiki/Formalina

Nerki Knight
24-06-2008, 20:22
@up
A cio to formalina?:confused:
@topic
Najlepiej dziewczynę, będziesz mieć zajęcie na większośc dnia. Jak nie chcesz mieć partnerki, to proponuję tak jak ktoś wcześniej. 4 chomiki, i gapić się przez cały dzien co robią , lub się do nich przyłączyć.

Quester
24-06-2008, 20:24
Ja polecam need for speed carbon albo PES 2008. Ale szczerze to pograłem kilka dni i już mi sie znudziły te gry.Tak samo mam jak Ty nuda na chacie w wakacje po prostu "rzal". Ale zawsze znajdę coś np. wyjście z psem na dwór bo kumple wyjechali nie ma z kim pogadać/pograć. Polecam też gre Little Fighter 2 trochę może i nudna ale jest to gra do zbicia zbędnego czasu :).
Pozdrawiam.

DarthWawa
24-06-2008, 22:27
^ Up

A może chciał by z kim porozmawiać w tej grze, a nie wciskać WSAD jak poje*any?!

^ Topic

A zagraj sobie w Dofus, może w MU, nawet GunZ jeśli Ci się tak nudzi. O albo War Rock, a jak mógłbym zapomnieć - Soldat!

Nie dużo ale jeśli spróbujesz każdej to wakacje Ci się skończą, a Ty od kompa nie odejdziesz, czego Ci oczywiście nie życzę.

salata sorc
24-06-2008, 23:58
hmm może metin 2 albo my-fantasy.net wiem nie sa to swietne gry ale trudno troche cie to zajmie ja gralem chyba 3 tyg bijac 23 w metinie :P a w mf graalem rok 0.o jesli nie psi to kobitka albo chomiczki mozes zkupic swinke morska albo no nie wiem sprzatac troche w domu ;]

Rase Aberi
25-06-2008, 00:16
Kup sobie wyżej wymienione Chomiki albo nie wiem zagraj w Dote or Lineage2
albo teamfortess 2

Fajne gry ;)

Maxiu
25-06-2008, 08:42
Zagraj w Wolfensteina Enemi tiritiri :-)
Gra zajebista, możesz grać na trick jumpie, lub poprostu się zabijać :)
www.et.shl.pl
^
To nie jest reklamowanie ! Ja poprostu pomagam koledze, który np. nie mógł by sobie poradzić z google!