View Full Version : Hogart znow na bocie
Witam, oto solo viskolveen vs hogart,
hogart oczywiście na bocie jedzie haha zobaczcie sami :)
http://www.speedyshare.com/827752694.html
Old Dzolo/Seba :)
24-06-2008, 17:42
Moja opinia jest taka... Hogart nie ma bota tylko Visolveen go uhał :> A i zaden bot nie uhnie tak szybko bo jest exahusted. To by było nie możliwe :]
@Down. Normalnie :] Raz na czas mogłeś go uhnąć :>
Maradona RoX -.-
Viskolveen
24-06-2008, 19:54
Up: zajebisty jestes. :D
Jak moglem go uhac , skoro sie z nim bilem?? Samemu staralem sie trafiac uhami a nie ze jeszcze uham przeciwnika lol3
Bocik hmm widac ze uh + manas w 1 sek wiec ocencie sami.
Tylko szkoda ze filmik akurat skonczyl sie dedem druida. Doslownie 5 sekund po wylaczeniu tibiacam zabilem hogarta. ;]
Bocik... Pewnie anarchy bot... Albo scar... Raczej nie mozliwe zeby tak sie uhal... A co do exhausta... Na ots'ach jest mniejszy niz na rl tibi. I zaskakuje on chyba po 2 rzuconym czarze... Co do run to nie jestem pewien...
Dzis mialem z nim incydent
padł wiec wziolem sobie orba wpadl ponownie chciał mnie zabic << ,,Zaras Cie pekne" jego słowa po czym mnie wyzywał
Stary owner był spoko a nowy ? porazka
Noob Boot
Hogart 2.0
25-06-2008, 01:11
Witam, oto solo viskolveen vs hogart,
hogart oczywiście na bocie jedzie haha zobaczcie sami :)
http://www.speedyshare.com/827752694.html
Jeżeli sugerujesz lub uważasz,że mam boota to się mylisz,ponieważ gdybyż nie zauważył uchał mnie ktoś ty lub vislkoven nie obchodzi mnie to co omnie myślisz,że jestem bootem czy nie to jest graa i co chwilę są takie głupie sugestie.A co do boota?To vislkooven go ma,wiec powinieneś zmienić ten tytuł ;>Heh dziwne ja go przez jakiś czas nie przesuwałem a spamowalem w tym momencie a vislkooven sie uchał a sam biegał w tą i spowrotem
P.S
Widać dobrze potrafi korzystać z boota ;)
Zachar18
25-06-2008, 01:11
hogart=bot widac jak nic -.-' Old owner byl spoko...
Nick:Lord Piotras
Voc:EK
lvl:560 --->:confused: nie expie :P
Viskolveen
25-06-2008, 11:10
Nie " vislkooven " tylko Viskolveen jak chcesz pisac mój nick. Jakbys gral knightem tyle co ja , tzn przez 2 lata na APO + treningi na wlasnym Ots to i ty bys sie tak uhal.
Jak sadzisz ze uzywam bota to ciekawe dlaczego od 2 lat gry na APO nie dostalem zadnego bana za botowanie. Cos w tym musi byc.
Lord Piotras
25-06-2008, 11:26
hogart=bot widac jak nic -.-' Old owner byl spoko...
Nick:Lord Piotras
Voc:EK
lvl:560 --->:confused: nie expie :P
Hehe, fajnego masz charka, ciekawe skąd ? Bo nie przypominam sobie żebym Ci go oddawał / sprzedawał.
VergoniX
25-06-2008, 15:44
O żal bociażą kręcił cie że obiad a pewnie coś w bocie ustawiał widac bylo nie raz podwujne uhy albo uh i manas jednoczesnie...Zal powinien dostać bana bociarka jedna
hogart ty chyba nie poważny jesteś poco Viskolveen albo ja miał bym cię uhac ?? poza tym nie miałem uh otwartych.
pozdro mogę sie załozyc ze za jakiś czas dostaniesz bana jak dalej będziesz miał tego bota...
To widać ze ma bota idzie uh i nagle 2 manasy naraz -.- anarchy jak nic :D
Old Lollek
26-06-2008, 18:43
Według mnie to wystarczający dowód aby dać Hogartowi bana :( Może go to czegoś nauczy
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.