Zaloguj się

View Full Version : Mam Problem=[

Dzikusek11
25-06-2008, 08:54
Pomużcie mi bo ja niewiem kim już grać możecie zrobić głosowanie kim sie najlepiej gra i expi na ms'ach[monster szkieletach] proszę pomużcie mi =]:):D

To Wszystko Zaczeło Się Jak Brat Grał *** Profesja Na Paccu 3dniowym wtedy on *** expił na *** i ja już niewiedziałem kim grać chciałem grać pallem to zaczełem grać aż wczoraj na game-chacie powiedzieli,że Mortiis Ma coś ugorszyć w Pallku<-- wienc go emilunujemy

***<--zastępowały zdania,które niemogłem powiedzieć bo były Tajne ;[

[Pandora] Od tego są przeróżne Poradniki. Zamykam.

salata sorc
25-06-2008, 09:13
"wienc"
hmm knightem jest łatwo grać "wienc" polecam knighta :p jak chcesz pod pvp to pall jak najbardziej jeśli exp to only knight fajnie sie gra i polecam. Sam grałem knghtem do 160 lvl ale rs wbiłem :<

Quester
25-06-2008, 09:22
Oni palladyna nie zjadą tak na dobre, będzie tylko exori max erex zabierać więcej many (podobno) i ja polecam palladyna, może droga do 100 lvl'a jest nim trudna, ale polecam go bardzo! Wystarczy na 15 lvl mieć crossbow i 1 cc i już wystarczy do jakiegoś 30+ lvl'a. Palladynem na 200+ bardzo fajnie sie expi i da sie nim na prawdę wyciągnąć z expu bardzo dużo pieniędzy. Polecam Tobie palladyna i jak masz na początek około 100 cc no to na co czekasz exp, exp i tylko exp. Sorc i druid odpadają ponieważ są już słabe. Knight natomiast możesz też nim sobie pograć ale te uhy, skille ehh. Knighta pvp nie jest takie dobre jak palladyna, palladyn tera wymiata w pvp nawet jeżeli zrobią, że max erex będzie zabierać 1000 many. Jeszcze raz polecam Tobie palladyna.
Pozdrawiam.

Juman
25-06-2008, 09:22
Knight i Druid ---> KASA
PVP ---> Pall
Szybki exp ---> Sorcerer/Druid/Kina
Duze straty ---> Sorcerer
Male straty ---> Pall/Drut
Wiele czarow ---> Sorcerer/Druid

Rybka
25-06-2008, 18:40
Był taki temat.
Ja ci mówie graj palladynem żadną profesją z taką ilością Hp nie znajdziesz Exura vita...
Pall biega wali manasuje się i robi e vite i nic go nie zniszczy!
Ja ci polecam palladyna
Chyba że naprawde umniesz grać i masz szybką ręke to weź sobie Palla
Ale Ms'em Lub Drutem będziesz walić wysokie hity ale wszystko będziesz robić ostatni.
Więc to tylko twój wybór
Ja polecam palla do Monster Skieletóków ;P

Cloud De Serri
26-06-2008, 16:18
ehh ja polecam Sorca jest dobry duzo many , sam gram sorcem i nie narzekam tylko jest jeden problem jak sie nie ma duzo kasy na start to nawet nie zaczynaj bo sie nie oplaca , gram 1 dzien i juz 54 lvl wiec lvl chyba idzie szybko (oczywiscie jak sie ma kase ) Pozdro :)

Yeaul
26-06-2008, 17:05
ms to lajt są wolne rp/ed ms pvp exp rp mnie na 726lvl nie może 1100ek ubić jak ucieakma w miejscu 950ek ;P tera tyle botów .. dajmy na to majac250ms odpalasz aby mansował cie i ladujesz z exevo gran mas vita vis po 3k w ms manasuje cie caly czas ; p po 3 ms na 2 respy ale ms ed mają 1 wade HP na 1k lvl masz 12k hp czyli jak 1000rp założy m seta i klapy to sciagnije ci na 3 maxy albo 2 maxy i arrow xo polecam rp jak sie zagapisz to nie padniesz na 2 hity od równego lvl nawet od ms nawet na 3 zawsze vitka xd i gogo

Aiwaho 2.0
26-06-2008, 17:35
Qrde mac co za pytanie, graj kim umiesz, albo nie graj w tibie. Znałem kolesia co gral ciagle ms'em,ed,rp na scarze ze skryptem na mf, dostal knight'a 700+ to go ubijalem 400rp.

Quiet v 2.0
26-06-2008, 17:55
Qrde mac co za pytanie, graj kim umiesz, albo nie graj w tibie. Znałem kolesia co gral ciagle ms'em,ed,rp na scarze ze skryptem na mf, dostal knight'a 700+ to go ubijalem 400rp.

Dokładnie graj tym kim umiesz lub taką postacią którą ci się najwygodniej gra. Jeśli zawsze grałeś MS to graj MS, bo masz największe doświadczenie. Graj tą profą, ktorą grałeś najdłużej.

Gosiunia
26-06-2008, 18:20
Najlepiej zostac przy palku ma on duzo hp i many jezeli nawet zmiejsza e vite to i tak na ms mozna spokojnie expic a drut/sork pada na pierwszym lepszym combo/ knight ? uha sie i manasuje ciagle stoi przy ms mozna latwo pasc. Rada wybierz Palla