View Full Version : Global New Leader?
Faree Knight
26-06-2008, 15:59
Dzis przeglądając str. tibia.com i tibiabr.com zauwazylem ze Mateusz Dragon Wielki ( 346 ) i Seromontis ( 345 ) mają groźnego rywala.
Name: Lord'Paulistinha
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 340
World: Elera
Residence: Venore
House: Lucky Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Jul 11 2008
Guild membership: Lucis Sanctissimus of the Lucis Ferre
Last login: Jun 25 2008, 12:44:51 CEST
Comment: The cowards
Never started
The Weak
Died on the way
Only the strong
Arrived
Account Status: Premium Account
Miał już 341 ale padł od Fire
Jun 11 2008, 04:07:40 CEST Died at Level 341 by fire
Jak myślicie będzie nowym liderem LVL na global Tibia? wypowiadajcie sie.
Seromontis o ile go nie zabija.
MDW jeśli będzie expić.
Paulistinha bloczył ferdka i 2x padł. 5 lvli w dupsko poszło ; P
Każdy ma równe szanse =]
Szkoda tylko, że to botter :). Jest jednym z najbogatszych ludzi w Tibii, ma 30kk+. Ja mam nadzieję, że go prześcignie Kwapek z Przemyśla. Seromontis i MDW są retired więc wątpie :).
Maciek Z Klanu
26-06-2008, 17:04
MDW Expi dla przyjemności nie maniaczy.
Seromontis: Tez nie maniaczy, ale ma szanse przegonic MDW
Lord'Paulistinha:Jest z nich najleprzy, maniaczy....
Przegoni Obu.
Myśle że pierw Seromontis przegoni MDW.
A potem Lord Przegoni obydwu.
LubieKepuczIKorniszony
26-06-2008, 17:14
@up
Chyba Cie cos jeblo, MDW loguje sie tylko zeby zarobic na POI service, Sero juz mozna powiedziec w ogole nie expi..
@topic
Ten br Lord jest wyjebisty, tez bym chcial bocic tak jak on na frostach xdd
Pozdrawiam wasz kochany Maskotek
Chciałbym żeby Seromontis był 1st ale , ten typek ( Lord'Paulistinha ) przegoni obu , widać że maniaczy , więc to tylko kwestnia dni/tygodni xD zanim bedzie pierwszy ;/ taka prawda
Aiwaho 2.0
26-06-2008, 17:39
Jeb.ać tego całego lord'a, wszystkich br i swe! W tibie grają tylko botami ! HAha. MDW and Seromotis są dla mnie najlepsi dlaczego? Bo to polacy, niech Kwapek spróbuje ich dogonić to będziemy mieli troje polaków w pierwszej trójce-czwórce
@Up Hmm... Mam pytanie. Jeśli ktoś jest ze Sweden lub Brazil to trzeba odrazu wzywać, mówić, że to botterzy? Ja gadałem z niejednym Pixelem ze Swe i bardzo miło się gawędziło. Rozumiem Lord~ to botter lecz niektórzy grają uczciwie. Zobacz też na Polaków. Chyba jest na Allegro licencja na Tibia NG gdzie są do 400 zamówień +. A tak mój kumpel chodzi z siostrzeńcem Kwapka do klasy :).
I czemu są najlepsi? Bo umieją grać.
@Down
Szwedzi musieli pomagać na jednym servie polakom, żeby wygrali wojne z Br. Na Xanterze Polacy przegrali war z Br.
Tak, Pier*olić all swe, br, to cioty, tylko na botach jada równo, a pvp = 0 .
Moim zdaniem Seromontis, albo Kwapek , przyexpią i nie dadzą innym szans.
LubieKepuczIKorniszony
26-06-2008, 18:10
Ja bym chcialbyc Szwedem albo Brazylijczykiem, gówno prawda ze maja 0pvp, myslisz ze polacy nie jada na botach? Seromotnis gówno zrobi, widziales jego ostatniego deda, myslisz ze nie przyjda do niego na expa?
Pozdrawiam
@Up
Tylko przez to, że Swedzi i Brazylijczycy mają dobre pvp i są "dobrzi w tibię" chciałbyś zmienić obywatelstwo. Gratulacje.
@Topic
Moim zdaniem gdyby MDW wziął się w garść i zaczął expić to najszybciej wbiłby 400 lvl. Gra na świecie n-pvp i nie grożą mu dedy od playerow =]
Wiceps-Biceps
26-06-2008, 18:59
1 Mateusz Dragon Wielki ---- polak
2 Seromontis ---- polak
3 Lord'Paulistinha
4 Scorpion Andree ---- polak
5 Ancienciq ---- polak
6 Angel of Distans ---- polak
7 Nox Thunder
8 Tripida
9 Judge Chia
10 Kwapek ---- polak
Polacy są górą. Kwapek raczej go nie wyprzedzi. Lord'Paulistinha 20mln expa na tydzień, Kwapek 8 mln... Lord'Paulistinha ma ok. 190mln expa więcej.
Major 997
26-06-2008, 19:00
mdw ma najwieksze szanse wbic 350 ;']...lecz tylko temu ze gra na no pvp....
paulistinha na 100 % bedzie za jakiegos miecha 1 czemu?bo bija go non stop a ten dalej expi i expi ;] nie ma szans na niego...xddd
Lord wezmie ich napewno..MDW chyba juz nie ma weny do expienia, a Seromontis poprostu juz wysiada ;].. Jakby chcieli to by mogli Lorda wziąść ale trzeba miec checi..i tak Ich podziwiam^^
Quiet v 2.0
26-06-2008, 19:43
Oby nie. Wole, żeby liderami pozostali Polacy. Brazilijczycy to nobki :) Niech MDW albo Seremon ruszą dupę w końcu. Sądzę, że jak zauważą że tracą pozycję to zaczną expić :)
100 post \o/
Wiceps-Biceps
26-06-2008, 19:49
Lord wezmie ich napewno..MDW chyba juz nie ma weny do expienia, a Seromontis poprostu juz wysiada ;].. Jakby chcieli to by mogli Lorda wziąść ale trzeba miec checi..i tak Ich podziwiam^^
.... lub bota ;)
http://img137.imageshack.us/img137/3195/61082426fr8.png
SaintsPL
26-06-2008, 21:02
Małe sprostowanie....
MDW gra na teraz na innym servie... jaki server?, jaka profa? itp. to wie tylko jego gildia :P
a tak poza tym to co to za różnica kto jest pierwszy? ŻADNA
Wiceps-Biceps
26-06-2008, 21:04
@up
MDW gra na Xantera lub Xenera.
Kiedyś się wymieniał kasą . 2:1 :)
.Devixx.
26-06-2008, 21:47
Jeb.ać tego całego lord'a, wszystkich br i swe! W tibie grają tylko botami !
Przepraszam masz cos do Szewdow? Poniewaz sam jestem Szedem, mieszkam w Szwecji 2 lata i obraza mnie Twoja wypowiedz..
Precz z rasizmem z tego 4um...
@topic
Ten lord'paulistinha bedzie 1 ... no ale szkoda ze serek sie poddal :( Moglby expic :( ciekawi mnie ich majatek :P ciekawe ile maja tej kasy , bo takie h lvle musza duzo wyciagac z huntow itd :D
//Pozdro
//edit
Pier*dolic to mozna Ciebie, skad wiesz, ze Swedzi maja 0 pvp? biles sie z ktoryms ? NiE? To zapraszam na Danubie lub Askare, to sie pobijemy ^.- zobaczymy kto ma 0 pvp. co do lvli Nox Thunder - niedawno wbil 300 lvl! Szwed. I wcale nie jedzie na bocie. Tak wiec Fack Off od Szwedow _._ Bo pozabijam!
Tumanbuga
26-06-2008, 22:07
Swe są absolutnie spoko i odwalcie sie od nich za to br to lamy , biją potworki , bloczą ,wyzywają . Ostatnio skilowałem sobie. Podchodzi br pyta sie pl? a ja yes. Ubił mi stworki... Tak więc Pol , Swe Rox Br Sux.
A w pvp szwedzi nie raz jadą polaków np na pandorii... Wbijcie a zobaczycie.. Inaczej jest z br oni leją o wiele słabszych od siebie ...
Cineks 2
26-06-2008, 23:33
Zgadzam się z Tumanbugiem polacy z Sorrow na Pandorii nie raz dostawali baty na open warach(wiem ponieważ mój kumpel z rl jest w Sorrow :d) ale br to sux.
Szwedów nawet lubię :)
wiking tor
27-06-2008, 00:31
hahahha wiedizałem moja kochana elera rox xDD
Paulistinha to bociaz tak samo jak najwiekszy polak na elerze Maurolkit :P ale to dobrze ze ich przegoni bo MDW to lama
Faree Knight
27-06-2008, 07:46
Odświarzam !!
Name: Lord'Paulistinha
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 341
World: Elera
Residence: Venore
House: Lucky Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Jul 11 2008
Guild membership: Lucis Sanctissimus of the Lucis Ferre
Last login: Jun 27 2008, 00:16:15 CEST
Comment: The cowards
Never started
The Weak
Died on the way
Only the strong
Arrived
Account Status: Premium Account
Ładnie leci Only 6 lvl. i Jest 1 ;]
PacxKnight
27-06-2008, 13:59
Moim zdaniem Seromontis, albo Kwapek , przyexpią i nie dadzą innym szans.
Odpier*** się od Szwedów -.-, 0 PvP? Herganon by Cię na NonPvP ubił. -.-
A co do br, to racja. Sero i MDW nie expią, więc nób Lord ich przegoni : /
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.