Zaloguj się

View Full Version : Przerwa techniczna

Mortiis
27-06-2008, 04:08
Serwer byl niedostepny dnia 26.06.2008 w godzinach wieczornych z powodu bledu ktory na nim wystapil. Dnia 27.06.2008 w godzinach 5:30-6:30 moga wystapic dwie kilkuminutowe przerwy w polaczeniu z serwerem, ponadto okolo godziny 8-9 serwer zostanie wylaczony na kilka godzin, beda na nim prowadzone prace majace na celu wymiane oprogramowania. Za utrudnienia przepraszamy, mamy nadzieje ze po dokonaniu tych modyfikacji beda Panstwo mogli cieszyc sie gra i bezawaryjna praca serwera.

Techniks
27-06-2008, 04:33
Ehh ,kiedy ja mam wracać na apo to tutaj offline po pare h.
Ale cóż mam nadzieje ,że jak server bedzie działał już bez błednie.
Szkoda ,ze dziś off bo miałem zamiar poexpić od 3 tyg :P
Only hope :P

sykula
27-06-2008, 04:49
Spoko Mortiisq ^^ Wkońcu jedna noc bez Tibi dla maniaków :) Dziękuje ;**

Grulix
27-06-2008, 09:01
Dobrze że nas o tym powiadomiłeś . A jeszcze jedno powiesz coś o apo 8.1

Dark Phoenix
27-06-2008, 09:05
Jak się loguje to mi wyskakuje Błąd Logowania, a jak wchodzę na stronę Armii i wpisuję w wyszukiwaniu nick mojego chara to wyskakuje : "Bł�d PLIKU GRACZ w linii [1]! Zglos to administratorowi!" .
Niewiem drogi ADMINISTRATORZE o co tu chodzi ale ja chcę szybko odzyskac mojego chara.
Ten char miał 121 lvl więc szkoda mi tej postaci.
Nick : Dark Phoenix
Profesja : Sorcerer
Level : 121
Magic Level : 75
Shielding : 25
A reszta mi obojętna...
Miałem ponad 100cc po looceniu na elder demonach wczoraj rano.
Proszę o poważne potraktowanie mojej odpowiedzi na wątek.
Z poważaniem Dark Phoenix...
Jeśli mi Mortiis nie wierzy to moje nicki na accouncie to Yazon(15 knight), Zard Soul(28 rooker),Dark Phoenix(121 sorc)

HAIL APO!

Hraclless
27-06-2008, 09:13
@up
121lvl? Wbija sie w max 2 dni ;p <znakiiii>

Hadg
27-06-2008, 09:17
Hraclless 121 LvL to sie wbija w dwa dni jak komus sie nie chce grac ^^ Stary to ja Ci zrobie ta postac nawet 130 ale nie rob takich problemow bo Mortiis i cala reszta beda pokazywali swiatynie. Co do bledu to szybko informujesz ... wyjsc na dwor, pograc w pilke albo cos innego a nie przed ekranem siedziec i pasy wpisywac przez godizny xD

Mopike
27-06-2008, 09:40
@up
powiedział człowiek co siedzi godzinami na Armii wbija 130 lv w jeden dzień i pisze posty na forum (to apropos tego wychodzenia na dwór)

ale ten dzień pacc odzyskam za wczoraj no bo kurde zostały mi 2 dni :P dlatego sie pytam :)

Hadg
27-06-2008, 09:44
Przepraszam ze niby ja siedze godzinami na APO ?

@#

Bravo ^^ znowu cos nie dziala ;p Ide na dwor ..

Kapitan Alkohol
27-06-2008, 09:48
Dobra, dobra, wszystko spoko, wreszcie szanowny pan Mortiis powiedział czemu serwer byl off. Ale czy te zmiany ktore teraz wprowanicie beda takie na 100% że tak powiem sprawne czy znów bedzie jhakies bug (jak np z trainerami na rooku) i kazdy bedzie bał sie expic bo wbije cos, lootcie cos a tu cofka. wiec gdyby ktos mógł mi odpowiedziec czy bedzie cofka po tych zmianach było by spox :]

Grulix
27-06-2008, 09:48
Skończcie tą ubogą dyskusje . Ciekawe czy Mortiis coś powie o apo 8.1

djpalon1994
27-06-2008, 09:50
Czekamy z niecierpliwością :) dzięki Mortiis :)) PoZdRoOo

Hadg
27-06-2008, 09:50
Grulix masz do tego specjalny temat wiec nie smiec tu :) A jezeli ktos z Apo bedzie chcial powiedziec na temat 8.1 to powiedza ty sie o to nie martw !

Daniel Ek
27-06-2008, 10:13
Bardzo fajnie Mortiisie że poinformował nas pan o tym :-)

Mc Juri
27-06-2008, 10:16
Mi się już nudzi w domu niema co robić ja już chce Apo Online xD

Lisek Chytruseq
27-06-2008, 10:21
Mortis nie trzymaj nas tak w niepewnosci ... napisz ze server online od 15 np ... siedza tylko przed kompem i wpisuja passy ja tesh zreszta ^^

Hadg
27-06-2008, 10:28
Nie bede pisal ze jestescie dzieci Neo ale z Liskiem sie zgodze ;p Moglbys podac jakies info xd

Malkin
27-06-2008, 10:32
Mortiis, jedno pytanko, mianowicie oddacie pacca?

Jeszcze jedno, przydały by się cleany co 2 h~ , ponieważ ludzie rozrzucają spearu, bolty, przez co sa lagi, carshe itp.

Hadg
27-06-2008, 10:35
Malkin czy APO oddawalo komus pacc'a jak byly crashe itp? moze dwa razy max ! wiec nie licz ze oddadza ! wy i tak tracice 3/4 pacca wiec nic sie nie stanie jak teraz stracicie ^^ Idzcie na dwor mowie wam ;p

tubis
27-06-2008, 10:38
A ja wczoraj mialem duzo czasu wieczorem chcialem pograc no coz apo offline ale nie zaluje wyspaalem sie :P chodz o 3 pisalem posty :D ale najgorsze jestt to ze zamowilem pacc ten na 45 dni a tu offline heh jak na zlosc ale co do administratora chlopie weź zrob to powoli a dobrze a potem sie dobrze wyspij :D

Zezikan
27-06-2008, 10:38
Wakacje sa ... jedzice na rzeke lub z kolegami pograc w noge ... 1-5 godzin bez tibi to nie wszystko bedziecie mieli jeszcze dwa miesiace i 3 dni grania na wkacjach .... :) Pacc odac za co ? :P toz jak cos wymieniaja to chyba na dobro servera ... toz se nie wylaczyli aby wylaczyc i nie grac ... a co do clean to nowe wprowadzone urzadzenia beda zapobiegac lagom itp itd .... :) idzcie sie przewietrzyc i wracajcie wieczorem ;)

Badzikk
27-06-2008, 10:41

Jeszcze jedno, przydały by się cleany co 2 h~ , ponieważ ludzie rozrzucają spearu, bolty, przez co sa lagi, carshe itp.

Bezmyślni ludzie w tibi rzucaja stoły i na to z 50 boltów i spearów i trapują i nie da się przejść;/ Przydało by się więcej cleanów lub banów;) za trapy ;=]

Hadg
27-06-2008, 10:44
Wakacje sa ... jedzice na rzeke lub z kolegami pograc w noge ... 1-5 godzin bez tibi to nie wszystko bedziecie mieli jeszcze dwa miesiace i 3 dni grania na wkacjach .... :) Pacc odac za co ? :P toz jak cos wymieniaja to chyba na dobro servera ... toz se nie wylaczyli aby wylaczyc i nie grac ... a co do clean to nowe wprowadzone urzadzenia beda zapobiegac lagom itp itd .... :) idzcie sie przewietrzyc i wracajcie wieczorem ;)

Prawdlowy tok myslenia ! Nie ma APO szukacie juz pewnie nowych OTS ? Dwor Dwor Dwor ! :D:D:D

Dark Phoenix
27-06-2008, 10:51
Ej dobra spox mi o PACC nie chodzi tylko o chara bo mi wyskakuje gdy sie loguje błąd logowania.
PACC mialem po anni kupic bo mi sie nie chcialo isc na anni :-)
Ale prosze Mortiis postaraj sie o to zeby wszystko wyszlo na dobre i zeby kazdy odzyskal to co stracil bo mi szkoda chara a innym PACC tak to juz jest.
Loguje sie na acc i wszystko ok jak chce sie zalogowac na postac o nicku Dark Phoenix pisze blad logowania.
Wpiszcie sobie na stronie w wyszukiwaniu moj nick czyli DARK PHOENIX to zobaczycie co wyskoczy ale poki co APO jest OFF wiec moze jest jakas szansa na lekkiego backupa i odzyskanie PACC, charow, itemow zloocownych itp itd :D
PzDr od Dark Phoenix
HAIL APO!

Lisek Chytruseq
27-06-2008, 10:53
Raczej nie odda , no stress . 1 dzien pacca jest wart ~ 25 gr ? Lepiej odkurz dom , umyj tacie auto i dokup pacca ^^ taka moja rada

Jeszcze jedno, przydały by się cleany co 2 h~ , ponieważ ludzie rozrzucają spearu, bolty, przez co sa lagi, carshe itp. Jak najbardziej tak, czy to tylko pomoze ;<

Dark Phoenix
27-06-2008, 10:53
Prawdlowy tok myslenia ! Nie ma APO szukacie juz pewnie nowych OTS ? Dwor Dwor Dwor ! :D:D:D

OK SPOKO ALE JA JUŻ BYLEM WCZORAJ CALY WIECZOR NA DWORZE I DZISIAJ CALY RANEK WIEC JA CHCĘ JUŻ APO!!!
ODDAJCIE PROSZĘ CHARA...
xD

Hadg
27-06-2008, 10:56
Ej dobra spox mi o PACC nie chodzi tylko o chara bo mi wyskakuje gdy sie loguje błąd logowania.
PACC mialem po anni kupic bo mi sie nie chcialo isc na anni :-)
Ale prosze Mortiis postaraj sie o to zeby wszystko wyszlo na dobre i zeby kazdy odzyskal to co stracil bo mi szkoda chara a innym PACC tak to juz jest.
Loguje sie na acc i wszystko ok jak chce sie zalogowac na postac o nicku Dark Phoenix pisze blad logowania.
Wpiszcie sobie na stronie w wyszukiwaniu moj nick czyli DARK PHOENIX to zobaczycie co wyskoczy ale poki co APO jest OFF wiec moze jest jakas szansa na lekkiego backupa i odzyskanie PACC, charow, itemow zloocownych itp itd :D
PzDr od Dark Phoenix
HAIL APO!

1.Strona jest nieczynna ;/
2.Spoko jak nie chodzi o pacc ;D
3. Jezeli Ktos cos straci Mortiis dostanie setki wiadomosci wiec cofka raczej bedzie
4.Pacc'a nikt nie odzyska bo to tylko pare godzin ;p
5. Idz na dwor jak wrocisz wszystko bedzie ok (chyba )

Pozdro Haat

Rzulf
27-06-2008, 11:03
Tak jak mówiłem :) Coś musiało się sypnąć. Dobrze, że info dostaliśmy. Miejmy nadzieję, że ta usterka zostanie naprawiona. I będziemy mogli dzisiaj cieszyć się grą. Pozdrawiam.

Mc Juri
27-06-2008, 11:05
Da się wytrzymac jakos no ale wolałbym ots online bo są nudy mam nadzieje ze jak ots będzie online to będzie 0 lags :D

tubis
27-06-2008, 11:13
Ja lagów nie miałem ani jednego od poczatki jak grałem ide sie przewietrzyc :) cya za pare godzin

Only Apo
27-06-2008, 11:29
Bardz prosiłbym o info kiedy i o której godz. bedzie serwer ONLINE.:confused::confused::confused:

NNNNUUUUUUDDDDDDDDYYYYYYYYY!!!!!!!!

Badzikk
27-06-2008, 11:33
Jeżeli masz mi tu jęczyć to wejdź na stronę http://ubar.pl/ i sciągnij program ;) Jest to program do robienia Userbars i Signatures ;] napewno troche czasu ci to zajmie ;) a jak Ci się niechce to walnij barana w ściane =]

Jorgus2
27-06-2008, 11:45
Ale wy macie problemy?
Jeden:
Kupiłem pacca wczoraj i Co!? Offline
I co z tego? 4h off może więcej a ten plącze , wyjdź chłopcze na dwór pobaw się z pieskiem jak nie masz kumpli ...
Też wczoraj kopiłem pacca jest off i nie plącze może być off 4 dni mi to wisi najważniejsze aby działał(dobrze) i były rezultaty po tym jak był off

I mam nadzieje ze niedługo będzie update coś nowego bo czekamy z niecierpliwością xD

Hadg
27-06-2008, 11:56
1.Nabijacie bezsensu posty ;/

2.To logicze chyba ze jak server jest off to cos sie stalo i chyba to tez logiczne ze naprawia bo nie za to kupujemy pacc na utrzymanie server.

3.Lagi i tak beda predzej czy pozniej bo i tak bedzie jakis problem.

4.Jezeli Motriis nie napisal 5 postow temu o ktorej bedzie otwary to nie napisze 5 postow potem. Bedzie naprawiony bedziecie grali nie bedzie otwary nie bedziiecie grali ! Nawet to wam trzeba tlumaczyc?

5.Mogliscie sobie nawet dzisaj kupic pacca a i tak bedziecie czekali i wasze narzekanie na nic sie nie zdadza.

6.Badzikk poszukaj jakas gre na pare godzin dla nich bo oni nie wytrzymaja ! Nie bede was nazywal dziecmi Neo bo nie jestescie nimi i potraficie sie oderwac od gry tylko wam sie nie chce !

7.A update by sie przydal na poziomie dla jakis niskich lvl :)

8.Ja bym prosil jezeli to mozliwe niech moderator cos im powie bo gadanie innych i moje na nic sie nie zda wiec moze was poluchaja :D

Badzikk
27-06-2008, 12:01
Już mówiłem wejdźccie na http://ubar.pl/ ;];] bardzo fajnie się robie swój Userbars i troche wam czasu zleci ;];]

Zezikan
27-06-2008, 12:36
No i server dziala :) a wy juz nie wytrzymywaliscie :) heh ;] grajcie teraz do upadlego !! OmG ;s ja se wole isc na dwor niz sie dusic w domu ;)

Citko7
27-06-2008, 12:39
1.Nabijacie bezsensu posty ;/

2.To logicze chyba ze jak server jest off to cos sie stalo i chyba to tez logiczne ze naprawia bo nie za to kupujemy pacc na utrzymanie server.

3.Lagi i tak beda predzej czy pozniej bo i tak bedzie jakis problem.

4.Jezeli Motriis nie napisal 5 postow temu o ktorej bedzie otwary to nie napisze 5 postow potem. Bedzie naprawiony bedziecie grali nie bedzie otwary nie bedziiecie grali ! Nawet to wam trzeba tlumaczyc?

5.Mogliscie sobie nawet dzisaj kupic pacca a i tak bedziecie czekali i wasze narzekanie na nic sie nie zdadza.

6.Badzikk poszukaj jakas gre na pare godzin dla nich bo oni nie wytrzymaja ! Nie bede was nazywal dziecmi Neo bo nie jestescie nimi i potraficie sie oderwac od gry tylko wam sie nie chce !

7.A update by sie przydal na poziomie dla jakis niskich lvl :)

8.Ja bym prosil jezeli to mozliwe niech moderator cos im powie bo gadanie innych i moje na nic sie nie zda wiec moze was poluchaja :D

Mam zastrzeżenia do Twojego 1 punktu. Kto tu nabija posty? Człowieku Ty już tu wyj****** 8 postów więc nie widzę tu innego rozwiązania jak warn :|

Chcesz ich podtrzymać na duchu, że serwer będzie naprawiony? Oni o tym wiedzą tylko nie wiedzą kiedy będą mogli zamaniaczyć.

PS.. najpierw spojrz an swoje posty policz je a potem wytykaj komuś " Bezsensowne nabijanie postów "

Pozdrawiam.

Hadg
27-06-2008, 12:43
Dostalem juz wara wiec staram sie byc spokojny i za to wszystkich przepraszam ! ale sam przyznasz ze jezeli raz ktos sie pytal o ktorej bedze server on to druga prosba i trezcia i piedziesiata bedzie rozwazona ? Nie klucmy sie ! server on i wszystko gra i milej gry ;>

Rzulf
27-06-2008, 13:14
Działa, więc wydaje mi się, że można zamknąć.

Ehhh myślałem, że jak zacznie działać to będzie i pacc :x

tymek94
27-06-2008, 21:02
:mad:mailbo byc dobrze server onlne a nikt nie moze sie lognoc pisze server disconet ja chce grac a nie !!!!!!!

tubis
27-06-2008, 21:10
kolego nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze :)

Lisek Chytruseq
27-06-2008, 21:13
Znowu Serv OFF . GM prosze o info o co kaman . uspokoi to duzo osób. w tej chwili preglada dzial nowosci (51 osób) napisz cos nie bedzie paniki ;d;d Tyle. Xd

Kapitan Alkohol
27-06-2008, 21:16
Server po przerwie dostepny ?? Własnie widze. I żeby nie było ze jestem maniak itp, ale jest piątek, wieczor, wakacje i w sumie kazdy chcial by pograc a tu du*a :(

Rzulf
27-06-2008, 21:17
;o To po co piszesz. Uspokój się sam i wyjdź na dwór. Wyjrzyj przez okno chociaż bo tak to nie można żyć. Mi się zdaje , że jakiś update :)

Kapitan Alkohol
27-06-2008, 21:19
Rzulf u mnie pada desz :D i nie wyjde xD pograłbym :D a tu lipa.
Ale moge sie załozyc ze ty taki prawy i sprawiedliwy nie jestes i tez chciał bys poexpic :p

Adzio
27-06-2008, 21:20
@up Jakby to był update to byśmy zostali o tym powiadomieni (chyba) xD

Pozatym nie denerwujcie się tak .. może zaraz będzie server włączony, a nawet jeśli nie to co z tego ... nie wytrzymacie kilku godzin bez apo?? :confused:

@down Dobry pomysł a z tą mamą to święta prawda ;]

Strycnine
27-06-2008, 21:22
Ja proponuje zejsc na kolacje :) Mama sie wreszcie ucieszy ze kolacja nie stoi do rana bo synek lvl klepie :)
Ja idem ;]
Smacznego :*:)

Leonidas
27-06-2008, 21:30
Kiedy będzie server online bo dostaje informacie z pogróżkami od Kulfona i Glemexora, że zostane zhuntowany i to koniec mojego życia na APO, nie ma to jak powiedzieć prawde o maniakach

C Ronaldo
27-06-2008, 21:33
Wes czlowieku jak maja cie zhuncic jak Leonidaas to moja postac nobie :eek::eek:

Majestic
27-06-2008, 21:34
oby szybko był online bo chce w ten weekend rs skończyć:confused::confused::D:cool:

Lisek Chytruseq
27-06-2008, 21:40
Wlaczyli .. zalogowalem sie . expie 2 minuty i co ?! : 21:35 UWAGA! za 5 minut nastapi restart serwera, restart potrwa 10-15min
21:35 Serwer zostanie wylaczony za 5 minut

Bashoo
Witam. Jestem tu nowy. Wczoraj chciałem ,,pomaniaczyć" w nocy - server OFF . Dzisiaj też miałem zamiar expić w nocy żeby nadrobić z wczoraj ale jak narazie to też jest OFF . Czy wie ktoś z Was (mniej więcej) kiedy server zostanie uruchomiony ? Z góry dziękuje :) Pzdr

Pall From Hell

Orson
Myślałem że już wszystko będzie ok a tu widzę restart potrwa pewnie do jutra wieczora :o. Piątek wieczór pada deszcz i bez prawa jazdy co mam robić gdybym jeszcze miał prawko i auto pojechał bym gdzieś nie wiem a tu nawet pograć nie można odpalam CS bo się nie doczekam:D

Adzio
27-06-2008, 21:45
Ej no 1 reset rozumiem ...... Serwer offline kilka minut rozumiem ...... ale nie co 2 minuty i codziennie ..... znowu pewnie do rana będzie off :eek:

karol powrocil
27-06-2008, 22:08
Qurwa w tym momencie przesadzacie czekam po crashu 1 h wchodze na 15 min w ciagu tego 2 resy i po 2 resie znoiw crash i znow ma trwac 2 h?
Wy sie lepiej nauczcie ze zawsze jak zmieniacie serw lub cos poprawiacie to zawsze zjebiecie.

kulaS
28-06-2008, 00:29
Kiedy będzie server online bo dostaje informacie z pogróżkami od Kulfona i Glemexora, że zostane zhuntowany i to koniec mojego życia na APO, nie ma to jak powiedzieć prawde o maniakach

SS plx, że napisalem do Ciebie chociaż 1 priv wiadomość ;s nabijaj posty gdzie inndziej noobku.
Już po przerwie więc nie powinno być tu więcej postów