View Full Version : Zbieram Ekip?. (w?a?)
Witam, zbieram ekipę do poradnika, w którym będzie opisany Szybki 300 lvl., oraz sprzedawany na allegro.
Jeśli ludzie będą kupować, zrobimy stronkę, oraz inne poradniki.
Oczywiście będziesz tez zarabiał, później ustalimy.
Potrzebuję: 2-3 osób.
Poszukuję osób:
-Mądrych, Inteligentnych
-Musisz pisać poprawną polszczyzną.
-Musisz mieć doświadczenie w grze. Grać min. 1 rok, minimalnie 400 poziom.
Jeśli spełniasz powyższe wymagania, napisz w tym temacie.
TEAM
-Malkin - Zajmuje się: APO-Co i jak, Program "Anty - Hack" , Questy.
-Zaraki Kenpachi - Zajmuje się : Profesja Knight, Czary.
Ja moklbym sje przylonczycdz !1
Dobra teraz serio,mogłbym się dołączyc do roboty tego poradnika.
Gram 2.5 roku na apo.
Blinder Najt
27-06-2008, 21:01
Ja spełniam te wymaganie gram od 2 lat na apo... napisz na pw dam ci gg itd pogadamy:)
Mysle ze sie dogadamy :P nick w Grze Asmow 542lvl and Sevirox
Siemanko, mam doswiadczenia w grze... Gralem charami Fightter (315 EK), Pro xim (233 EK), Altron (154 MS). Obecnie gram postacią Simple Zimp. Jest to 15 lvl ,ponieważ dopiero dzisiaj został utworzony i skiluje.
Myślę iż będę się nadawał, ponieważ w tibie gram już 3+ lat.
Proszę o rozpatrzenie posta.
Pozdrawiam.
Wiceps-Biceps
27-06-2008, 21:20
Kto Ci kupi poradnik na allegro? Za 1zł?....
Lisek Chytruseq
27-06-2008, 21:25
Jak by co pisz lesek chytruseq . Sa wakacje jestem wolny do poniedzialku , moge pomóc. Wprawdzie nie mam 400 Lev ale doswiadczenie mam =] Tylko co ja ci pomoge ? szybki 300 lev - rook 1 h / 15-30 Cycki [30minut] 30-40 Dragi [1h] 40 - 55 hero [2 h] i na tym ma polegac ten poradnik ?? mysle ze raczej malo osob to kupi ;]
Zaraki Kenpachi
27-06-2008, 21:28
Pisze poprawnie po polsku ;D
Na apo nie wiem ile dokładnie gram, ale jak neko miał 700-600 lvl? Softy 2.7-2.5 itp...
Grałem kriss knight 0-600
Maradonna 550-650..
I inne chary..
Moja część skończona xD
#Wiceps
Uwierz, kupuja ludzie, kiedyś na rl z Ekipą tak robiłem, zarobiliśmy lekko ponad 400 zł.
@ALL
Jesli coś, piszcie na gg-9122188.
*viseko*
27-06-2008, 21:39
Ja moge sie przyłaczyć, grałem na APO sporo.Miałem 517 lvl.Przedwczoraj sprzedałem.Pisz na pw.
Jeśli pisalibyście poradnik do działu 'Poradniki' na forum, chętnie bym pomógł. Wiele osób pisze na forum poradniki za darmo, raczej nie popieram czegoś takiego jak sprzedawanie ich. Jedna osoba kupi, skopiuje drugiej, druga wstawi na forum i tak się skończy Wasz biznes.
300 level da się wbić w tydzień. Mam znajomego, który w ostatnim czasie z pewnym, stałym blokerem i dość dużym poświęceniem czasu wbił ten poziom w 7 dni, więc nie wiem co Ty chcesz sprzedawać. Oczywiście nie dzieląc konta.
Oczywiście będziesz tez zarabiał, później ustalimy.
10 zł na trzech? (Ehh.. jak to podzielić.. xd)
Osobiście pisząc poradnik wolę go dać na forum i mieć satysfakcję z tego, że komuś się przydał, a nie z tego, że zarobiłem marne kilka złotych.
@Down
Wiem, że jest coś takiego, no.. ale i tak ktoś komuś to skopiuje.
@Nixon
No właśnie tego się obawiam, ale wiesz, istnieje coś takiego : ALL RIGHT'S RESERVED, jeśli ktos skopiuje ten owy poradnik, będzie miał gorąco.
Wiceps-Biceps
27-06-2008, 22:06
I co? Pójdziesz do sądu?
- Proszę Pana! On wstawił do internetu poradnik na 1 stronę za 5 zł! Pomóżcie!
@topic
Tak jak Nixon, jedna osoba kupi inni dadzą na forum ;)
Można przerobić poradnik i nie będzie Twój :D
JA tez moge pomuc bo przedwczoraj wbilem 300 a dzisaj mam juz 330+
nie no naprawde idz pan w huj jednym zdaniem -.- poradnik 300lvl to moge komuś powiedziec w 2min co i jak :)) a ty chcesz na tym zarabiac może jakiś interes życia chcesz otworzyc:?:D:D:Dhahah
~Johny Knoxville~
18-07-2008, 00:43
Ja mogłbym do tego dołączyć lecz jest kilka powodów które chciałbym podkreślić.
Np. W poradniku musi być opisane, jakie skille na dany lvl, jaki mlvl, co potrzeba na questy, jak je wykonać itp.
Na APO grałem od prawie samego początku, jakieś 2,5 lata temu zacząłem.
W Owym czasie mam 500 lvl nick Shenron.
A miałem wiele 600+ Johny Knoxville, Albercior, Esnede Mylffon, itp. Nie chce mi sie wymieniać.
*viseko*
18-07-2008, 00:59
Ja moge za 1kcc pomóc.
Sam wbiłem 300 lvl Palkiem w 1.5 tygodnia.
Moge pomóc.Na apo miałem wiele h lvl-500+.
Napisz na pw.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.