View Full Version : Ranga i gildia
Witam mam taką skromną propozycję, a mianowicie dodanie rangi i gildi w wyszukiwanej postaci.
Np:
Simple Zimp
Profesja: Knight
Poziom: 15
Experience: 39875
MLVL: 3
Gildia: The Leader of Przykładowa Gildia
Typ konta: Promocyjne
Ban: Nie zbanowany
Ostatnie logowanie: 27/06/2008 16:32:50
Ostatnie wylogowanie: 27/06/2008 16:32:07
Mysle ze to dobry pomysł...
sebo14_92
27-06-2008, 18:30
Jestem za... Tez mialem to na mysli wczesniej ale jakos nie zebralem sie zeby to napisac ;p
Matii Knight
27-06-2008, 18:31
Jestem za, ale z drobną poprawką. Chciałbym żeby była sama nazwa gildi, bez rangi.
To by było nie tylko efektowne lecz też praktyczne, ponieważ wiedzieli byśmy do jakiej gildi należy dana postać bez przeszukiwania wszystkich :P
Knight Lukasz
02-07-2008, 09:43
Jestem za dodaniu tego w wyszukiwaniach poniewaz kazdy by wiedzial do jakiej ktos gildi nalezy bez szukania w dziale Gilde
Super pomysł :cool:
Ok Fajne moze byc ogolnie spoko pomysl ja tylko bym zmienil troszeczke a mianowicie pisac gilidie nei pisac rangi ale pisac jezeli ktos jest Liderem albo Vice liderem
grass myślisz że jak masz Czaszke w awatarze to możesz nabijać posty ?
Nalezy się warn za nabijanie postów.
Jest opcja EDIT.
Temat:
Tak , możnabybyło to zrobić ale zrobisz Skrypt i wogóle ?
To też nie jest 10 sekund.
Ale jak to nie sprawia trudności dla Mortiisa i Tygrysa to jestem jak najbardziej na tak.
Old Yavimava
04-07-2008, 15:00
Świetny pomysł !!! jestem za !! moze wreszcie jakis gm wezmie to pod uwage i zrealizuje w najblizszym czasie :)
New Tasman
04-07-2008, 15:05
Choć mam gdzieś apo jako gra ponieważ mortiis przy bally już cały trud przy lvl itp. spier***** to ta propozycja była by bardzo przydatna :).
PS: nie liczcie że będzie dodana, bo mortiisowi chodzi o pieniądze nie o zrobienie porztecznych rzeczy, a dodanie np. respa dla 100 osób żeby doszło 100 osób i +1000 zł na 45 dni
PS.2: Czy za prawdę dostanę warna?
Jestem za :-] ------------/\/\/\/\/\/\znaczki/\/\/\/\/\/\/\------------------
Ja też jestem za, chyba tak jak wszyscy tutaj....Się patrzy na jakąś postać i wiadomo w jakiej jest gildii chociaż. Nie trzeba szukać jednego gracza po wszystkich gildiach chociaż ^^
Pozdro :p
silver ghostek
04-07-2008, 17:09
Pomysł jest fajny. :p
Jestem za. Wzbogaciłoby to wygląd strony.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.