PDA

View Full Version : DuRZy DA?N Pr0 IVUL

Ko0oDeeXiiiK
27-06-2008, 21:16
CZEJSC. fczoraj dostauem es[em[esa od MAŁEGO DAŁNA rze jusz potpsał ómowe na interneetttt i teras jusz tylko czeka na aktyfacje neostararady i bardc o sie jaran tom fjadomosciom i mósze fam powjedziec rze on wruci na forym jusz nei dugo tesz sie ciesze rasem s fami jusz zasras napishe krajonowi na gje gje o tym tesz sie wypofie czieszycue sie>?
ja tesz....

#Down
Wypierdalaj z tego forum, jestem tu za długo żeby jaki¶ pies tak do mnie mówił, jak by¶ był tu długo to by¶ wiedział o co chodzi, ale jeste¶ nikim ważnym na tym forum to nie wiesz ^^

To jest styl ^Crayon, Tetti, Mały down

Btw. ByOuT mówił że jak będzie się kto¶ jarał to mam dac nick, on wywieze nad zalew wisły XD

El Kozako
27-06-2008, 21:25
Kto jest tym dałnem, ty? Chcesz komu¶ zaimponować swoj± pierdolon± głupot±? Żal mi Cię poprostu, jeste¶ czubkiem!

Psujekbanned
27-06-2008, 21:46
Kto jest tym dałnem, ty? Chcesz komu¶ zaimponować swoj± pierdolon± głupot±? Żal mi Cię poprostu, jeste¶ czubkiem!

Czop =)

#Topic

Pofiec mó rze ja siem bardzo jaram tom wjadomosiciiom i rze musze szypko lazienki ;< to fszytko przez waz ;/

Tetti
28-06-2008, 09:02
ouuuuuu jush niedluugoo mauy down wruci wjelki przywutca gangó dałnuw. alesz mje ucieszyues tom wjadomosciom. piszta co chceta ale ja czekam na mauego dełna ! 1111 posdrowieniaaa

ByOuT
28-06-2008, 09:45
WjThaM :D

JaA pjERdddddzJELE theS SjE cjEShE FFFocJas Go nJe znALem xDDDD aLE JaQ qASDY thoO QasdY nje?XxxD
TAQ Jaq KoDeeX mOwjL: qtOs bedzY MjaLllLL JaqJeS AlllLLE tHo looooopata f LEb i wafFAC kkkfiatky Od spodu

PoSDRawJAM,
Yoooor'''S
ByOOoT

MeHu :*
28-06-2008, 11:12
siretnji toun fraca ? fspanjaua fiatomosici, iezdem ócjeshony rasem s famji moji mjilji, bentom pyshne kolacjie s kotuf i psuf, no i potfieczorki z mrufek.

PooOoS$sS$s$$sS$ttTTttTtttrRrRRrrRrrOooOooooOoooo <mura>:*:* :* :* :*

Crayon
28-06-2008, 11:51
CheChe Top najz rze MMały Dałn Pofradza !11
Benciemy takim samYm Pro Evul rzubrem jak kjedyĽ. F ogule to sie stenskniłem za nim bo on jezd pro iful i myĽle rze benciemy sie dopsze koleguwać jak sa dafnyh lat ! PzdrR PROSTO ELGANCKO KRZYWO BO NAS WYRYWO !11
PS: Kurde już nie idzie mi pisanie nóbishem ; P
@El Kozako
WyjdĽ z tego forum. Nie znasz Małego Downa, mnie, Kodexa, ByOuT'a i przez to pierdolisz głupoty.

.^Chojrak^.
28-06-2008, 11:58
o kórfa mauy dofn pofradza!111 chichi !1
dószo pofrotuf w tym miesioncu chchee

ale SŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁiiIIIIiIiiIITTttTtTtTttTTttAaAAAaAAaa aAAaaAaSSSS¦¦S¦¦¦S¦ss¶¦¦¦NNNnnnNNNnNNnEEeEEEe <333.

Major 997
28-06-2008, 17:51
WjThaM :D

JaA pjERdddddzJELE theS SjE cjEShE FFFocJas Go nJe znALem xDDDD aLE JaQ qASDY thoO QasdY nje?XxxD
TAQ Jaq KoDeeX mOwjL: qtOs bedzY MjaLllLL JaqJeS AlllLLE tHo looooopata f LEb i wafFAC kkkfiatky Od spodu

PoSDRawJAM,
Yoooor'''S
ByOOoT

mam ale....jestes psem....juz jestem martwy?????boje sie no plxxxxxxxxxxxxx

@topic
gratz for him,

Drako o.o
28-06-2008, 19:59
pfffffffffffffffffff.............................. .................................................. .

Tre Cool
28-06-2008, 20:13
łooooooooooooooo super strazsnei sie za nim stenskuinjem : //// /// sóper kohamy cei!@!!!!!!!!!@@!@!111111

Bald Drah
29-06-2008, 08:19
ZAłuSzmYT dołn coRpoRejsZyn!! AlE mAły dOłn wrAca tO SuPer jA hCe żEbY sZyBko wrUcił!

Wujek Margoth
29-06-2008, 13:28

Twoje oko to dałn -.-

@topic!! Mój down powraca!!!! =*=*=*=* <3<3<3<3 x3x3x3x3x3 ;*;*;*;*;*

Ja tesz jezdem forómowy koks :(((

Kamashi
29-06-2008, 14:04
Chce wam sie tak pisać?xdd Dosyć że dłużej się to pisze to dłużej się czyta Xd

Maly down
05-07-2008, 00:04
@Óp

Tak!!111 Kce nam sei i to bardzo kce, kce, kce u jeżdże ras CKE!!!!1111

A tak normalnie powiem krótko:

1. Wracam se ze Lóblina pacze a tó net i jush wruciuem.

2. Jeste¶cie wielcy przyjaciele :] Wszyscy obok pana, którego post widnieje pod postem KodeXa i może jednej, czy dwóch innych osób. Pozdrawiam Was koronco.

I bende spamowaó jak zawsze hiihihihih.

Pozdrawiam^^

*Bobo

Uuuu no nie znali¶my się bliżej, aczkolwiek jaki¶ kontakt między sob± mieli¶my. Fajnie wygl±da to "chociaż troche", bo w sumie to nie jestem noobem, ale zdarza mi się pisać "pokemoniastym" pismem. Mam jakie¶ takie swoje dziwactwa :] Mimo wszystko ciesze się, że kto¶ jednak wyczekiwał mojego powrotu i że zostałem tak mile przywitany. A tak ps: Bobo co do tego że "Nie znali¶my się nigdy bliżej..". Być może czas to zmienić? :] Pozdrawiam.

,,l,, Bobo ,,l,,
05-07-2008, 00:22
Nie znali¶my się nigdy bliżej, ale... ciesze się, że kto¶ (chociaż troche ;) ) normalny pojawił się na forum :D

Pzdr!