grass
27-06-2008, 22:47
Event pt: "Ocal księżniczkę" jest moją propozycją do rozważenia przez GMTeam.
Opis:
Dawno dawno temu potężny smok uwięził księżniczkę w mieście Evul. Dotychczas więził ją w podziemiach lecz dnia (data) wyrusza na przeprawe przez Evul. MASZ TYLKO 60 MIN ABY UWOLNIĆ KSIĘŻNICZKĘ ZE SZPONÓW POTĘŻNEGO SMOKA!!!
Dane: (Jeżeli event zostanie zaakceptowany.)
-Event rozpocznie się o określonej przez GMa dacie i godzinie,
-Księżniczka (Witch) oraz Smok (Dragon Lord) będą ukryci na evul przez 60 minut! (GM bedzie stać na invie aby rozpoznać zwycięzce)
-Po 60 minutach bez rezultatu GM zabija te summony i automatycznie zakańcza event,
-Czas będzie liczony od momentu startu.
Nagrody: (Ufundowane przez GMT :D)
Ja proponuje:
-Magiczne klapki zapomnienia (będzie o co walczyć :))
Proszę GMTeam o rozważenie propozycji oraz napisanie do mnie PM z decyzją (moge pomóć w organizowaniu jeżeli będzie taka potrzeba).
Myślę że moje pomysły mogą się przydać na urozmaicenie ludziom gry na serwerze.
+Podoba Wam się pomysł ?! Proszę pisać w postach poniżej+
Gorąco pozdrawiam.
Simple Zimp (grass):):)
Opis:
Dawno dawno temu potężny smok uwięził księżniczkę w mieście Evul. Dotychczas więził ją w podziemiach lecz dnia (data) wyrusza na przeprawe przez Evul. MASZ TYLKO 60 MIN ABY UWOLNIĆ KSIĘŻNICZKĘ ZE SZPONÓW POTĘŻNEGO SMOKA!!!
Dane: (Jeżeli event zostanie zaakceptowany.)
-Event rozpocznie się o określonej przez GMa dacie i godzinie,
-Księżniczka (Witch) oraz Smok (Dragon Lord) będą ukryci na evul przez 60 minut! (GM bedzie stać na invie aby rozpoznać zwycięzce)
-Po 60 minutach bez rezultatu GM zabija te summony i automatycznie zakańcza event,
-Czas będzie liczony od momentu startu.
Nagrody: (Ufundowane przez GMT :D)
Ja proponuje:
-Magiczne klapki zapomnienia (będzie o co walczyć :))
Proszę GMTeam o rozważenie propozycji oraz napisanie do mnie PM z decyzją (moge pomóć w organizowaniu jeżeli będzie taka potrzeba).
Myślę że moje pomysły mogą się przydać na urozmaicenie ludziom gry na serwerze.
+Podoba Wam się pomysł ?! Proszę pisać w postach poniżej+
Gorąco pozdrawiam.
Simple Zimp (grass):):)