PDA

View Full Version : Nie moge zrobic WHQ Pomocy

Kamiloes
28-06-2008, 19:33
Mam problem z wykonaniem Winged Helmet Quest.
Zaczynajac quest poszedlem najpierw po Klucz potem uwolnilem wieznia.
Zanioslem haslo do tego potworka.Poszedlem na ev zapytac sie ile to kros i juz potem nie moglem sie ani dogadac z piratem ani z nikim.Prosze o pomoc.

Lisek Chytruseq
28-06-2008, 21:02
Hmm. Jak sie spytales co to kros . to musis chyba kupic te golden nuggets ? i wtedy dalej jedziesz z questem ;P . Kupiles te golden nuggets ?

H5N1
28-06-2008, 22:51
Myśle, że popełniles blad z piratem Jackiem w city.
Musisz napisac mu cos takiego: hi, zagadka,woda. i tyle.:D:D:D

Borat Sagdiyev
28-06-2008, 22:55
mam ten sam motyw, Pirat nic nie odpisuje. Reszta zrobiona ide z nugetami na quest i mi pisze "nie wiesz ile to kros" kłade odpowiednia ilosc nuggetów!

Kamiloes
29-06-2008, 06:05
MAm tak jak pan @up.
Nie wiem nic do pirata jeszcze nie pisalem a nuggetsy to ja znalazlem ale kupie jak cos i sie zobaczy nie wiem co teraz robic.

Wlasnie ze na ev dowiedzialem sie ile to kros.A jakie jest haslo do Gronshara czy jakos tak.

Grajcz
29-06-2008, 07:53
@Borat Sagdiyev
Jeśli dobrze rozumiem to pirat nic ci nie odpisuje (nic tzn. w sprawie questa)
to znaczy że nie rozmawiałeś z tym demonem w wieży (Gronshar czy jakoś tak) ten problem jest często spotykany bo ludzie pomijają to w poradnikach...a więc jak podasz hasło demonowi to musisz jeszcze mu napisać "legenda" bo w innym przypadku nie pogadasz z piratem.

A co do problemu Kamiloes to nie do końca rozumiem problem...chyba po zaniesieniu hasła się idzie do pirata a nie na ev? jeśli z piratem nie gadałeś to na ev nic nie załatwisz a jeśli nie możesz z piratem gadać to patrz co wyżej napisałem...mam nadzieje że pomogłem:)

I co do g nuggets można je zdobyć, kupić, ukraść i co jeszcze tylko chcecie bo jeśli quest poprawnie wykonany to wam zadziała.

@down
Hasła nie pamiętam bo sporo czasu temu robiłem whq ale chodzi mi o to czy gadałeś z piratem? jeśli nie możesz to idź do tego Gronoshara podaj hasło (od więźnia je dostałeś mogłeś zapisać...teraz poszukaj na forum albo popytaj w grze) i napisz potem to "legenda" wtedy do pirata...rozmowa według poradników potem jeśli chcesz się upewnić czy wszystko zrobione sprawdź czy na ev możesz gadać jeśli na ev zrobione to na 99% powinieneć już móc wejść.

@Shori
Naucz się czytać jak byś nie zauważył on NIE może napisać do kapitana hi>zloto>... bo nie był jeszcze u tego Gronshara...i narpiejw się idzie do Gronshara a nie do pirata bo jeśli nie gadał z Gronsharem to pirat mu nie odpowie...

Shori Kirifuda
29-06-2008, 10:42
Ja ci pomoge :*
Idziesz teraz do Kapitan Jack (tego co handluje winem ) i piszesz
zloto,zagadka,woda,idziesz do gronshara i mowisz to haslo i pozniej idziesz po nuggets i dajesz temu na najwyszej wierzy na halke i piszesz hi zloto i za wajhe i wykonujesz qest ::D:D:D:D:D: mysle ze pomoglem:)

Firith Fireblade
29-06-2008, 11:57
Ja jeszcze 1 pytanie mam w sprawie WHQ bo bylem u więźnia ale jak szlem do tego demona to orsh na mnie spuścił combo i padłem a hasła nie zapamiętałem. Mógł by ktoś podać to hasło? Z gory thx.;)

Kamiloes
29-06-2008, 13:47
Gadalem z Gronsharem dale mu haslo.Ale jak mozecie to podajcie mi pojde zobacze jeszcze raz.