PDA

View Full Version : Mmorpg

Humu-un
29-06-2008, 12:35
Witam. Chcial bym sie kogo kolwiek poradzic o CIEKAWE gierki mmorpg ... Wakacje ruszyly a tibia i metin mi sie juz znudzily. Czekam na jakies Fajne propozycje...

xD Lukki xD
29-06-2008, 12:57
Tales of Pirates
Flyff
MUonline
Te ci proponuje
...
Wiesz jest tego o wiele więcej ;) www.mmorpg.com tutaj znajdziesz napewno coś dla siebie ;)

ByOuT
29-06-2008, 13:14
Ave.

Jako, że mi się także nudzi.. ;o to wpadłem na pomysł aby jakaś większa grupka osób z APO (tych mądrzejszych) zaczela grac w jakiegoś MMORPG razem? Wiecie, wspólne hunty itp itd. Chyba nie będziecie popierdalać całe wakacje w pixelki?
Ja osobiście mam na oku:
Rohan Online: Blood Feud (http://www.playrohan.com)

Gra zapowiada się interesująco, gra w to dosyć polaków. Najwazniejsze to, że gra powstała niedawno.

Jeżeli ktoś z Was zacznie pogrywać w jakiegoś mmorpg to niech napisze do mnie PW xD pogram tez ;o

Pozdrawiam.

@Down

Brain i to mi właśnie chodziło. Według mnie idealną grą byłby Rohan lecz instalka waży 2.5gb~.
Kolejną grą, która jest godna uwagi to www.archlordgame.com . Także dobra grafika, grywalność oraz posiada rzesze polskich fanów.

Brain
29-06-2008, 13:32
Tak. Był by to dobry pomysł. Lecz trzeba znaleść fajną gierkę. Najlepiej z jakąś fajną grafiką, żeby była nowa. Można by wtedy utwożyć porządną gildie :).

Crayon
29-06-2008, 14:12
Ragnarok Online
Lineage
Guild Wars
Voyage Century Online
Silkroad
World of Warcraft (Darmowy server Theatre Of Dreams. Tam mnie spotkasz po stronie Hordy [: )

Quki$
29-06-2008, 14:17
Oczywiście Lineage II :P <<< przeznaczyłem na tą grę parę miesięcy
Można też w MU Online ale dosyć szybko sie nudzi ;/

Humu-un
29-06-2008, 15:14
By aby grac w ROHANA trzeba znac podstawy gier MMorp ... Z checia bym zacza :) Wiekszosc moich Znajomych z Metina odeszla po wystartowaniu Roha.

Bylem na Etapie sciagania " Archlorda " Przerwałem po 400 mb :) ... Gra moza zapowiada sie doskonale, wbicie 50 lvl jest wyczynem jakich tam malo :)

ps.
Proponował bym " Silkroad " Lub " Lineage " By co ty nato?

ByOuT
29-06-2008, 15:31
Hum-un w MMORPG to ja już się tyle nagrałem, że głowa boli.

Co do Lineage hmm.. może i pomysł dobry lecz każdy pryvatny serwer ma BUG'i mniejsze/większe lecz są.

Silkroad - grałem, lecz przestałem sam nie wiem dlaczego.

Jeżeli coś z tych dwóch gier to Silkroad. Mało waży, grywalność dobra, interesujące urozmaicenia jak chociażby berserker :D. Jestem ZA!

Humu-un
29-06-2008, 15:36
Aby nie spamowac niepotrzebnie " By " odbierz PM ... :)

OneTouch
29-06-2008, 15:49
Mój kumpel gra w Rohana.. Twierdzi że ciekawa gra. Chętnie bym sobie pograł. W moim przypadku z pobraniem nie będzie problemu ponieważ kumpel ma na płycie. Jeśli już zdecydujecie się w co grać i będzie to Rohan to pogram z wami.. ;>

Araldix
29-06-2008, 15:50
Zdecydowanie polecam World of Warcfrat.
http://www.wow-europe.com/en/index.xml
na tej stronie mozesz pobrac gre. Jeżeli bedziesz chcial grac na oficjalnym servie bedzie czekał cie nie maly wydatek co miesiac. Chyba ze zaczniesz grac na nieoficjalnych servach sam zaczołem grac 2 tygodnie temu zdecydowanie polecam. Wytlumaczenie reszty zajelo bi mi bardzo wiele czasu wiec jesli sie zdecydujesz podam ci konkretne linki i krok po kroku wytlumacz tylko napisz na gg mój numer 6015240.

,,l,, Bobo ,,l,,
29-06-2008, 18:16
Ja gram/grałem (chwilowa przerwa) w Archlorda. Razem może z tydzień grałem czyli bardzo mało, ale te 2x29 lvl jakoś wjechało :D

Polecam!

http://www.archlordgame.com/freetoplay.php

Ponad 3gb na dysku, ale opłaca się!

wiking tor
29-06-2008, 21:27
Ja polecam Silkroada ostatnio w to często gram bo Tibia mnie nudzi (niestety)
Jak cos to serwer Venus