PDA

View Full Version : Queen Quest - Mo?e Bug?

Halgren
30-06-2008, 16:32
Witam.!
Mam problem. Oto on... Zrobiłem wszystkie misje i w quescie na Lizardach bła komplikacja ale później dostałem co trzbea.Zrobiłem wszystko Labirynt i wszystkie misje...

Gadam z Szaleńcem i Mocz ,Paper,Sentinel shield trzymam w BP.!
15:42 Halgren: hi
15:42 Szaleniec: Muah, muah, muah... Wit wit wi taj! Czy yyy maszzz co co cos dl dla mnie?!
15:42 Halgren: tak
15:42 Szaleniec: n nie nie masz nn ni ni nic co by mm mnie inttteresowalo

Noi takie gadanie... i jest jede prolbem ...
Samentis ma Rpbolem i nie może zrobić misji z lizardami bo pisze ,że to ejst puste...a nie robił tego... Pomóżcie ;/

Może ZSropbić musze od nowa wszystko.? -.- .? ; /

Helian (' ',)
30-06-2008, 16:47
ale masz wlasny mocz to znaczy ze ty wymieniles? czy kupiles to chyba jest wazne!

Halgren
30-06-2008, 16:48
Mocz wymieniłem... Kurde a jak nie zrobie tego questa? ;/...

Seczko
30-06-2008, 16:49
Też tak miałem ale powiedz mi czy tarcze na mocz zamieniałeś sam? bo jak nie to dlatego nie działa mi za 1 razem kumpel kliknał i też mi tak pisał szaleniec ale później zrobiłem labirynt jeszcze raz i już działało. A przy tych lizardach to przed wejsciem sa takie przełączniki i trzeba tam zastosować odpowiednią kombinację <nie pamiętam jaką ;/> i wtedy bedzie tarcza na quescie. podro
@down zapomniałem ;p

Helian (' ',)
30-06-2008, 16:50
^up nie ma reputow :D ^^

Pamietaj sam wymien MOCZ!

Halgren
30-06-2008, 16:53
Znaczy to było tak ,że Zalogowalem sie u brata ciotecznego i i zacząłem robić... poszłem na Volcano i musialem leciec i mio on tam all robił... i teraz znowu ja ejstem imam all items... nawet tą tarcze... a mówił ,że wymienił i teraz nie moge mocza mu dać ;/ ...CZyli leciec na labirynt?

Helian (' ',)
30-06-2008, 16:58
mio on tam all robił... i teraz znowu ja ejstem imam

fajne ale 3 minuty czailem co tam jest napisane :x

wez idz jeszcze raz, na ten pizniety quest i sam wymien i idz do szalenca czy gdzie to tam trzeba mu dac!
i powie ci 'niech mocz bedzie z tabą' i takie pierdoly! =]

Seczko
30-06-2008, 16:59
Kup nową sentinel shield i zrób labirynt. Pamietaj jak położysz tarcze na coal bassinie to SAM! kliknij na dźwignie

Halgren
30-06-2008, 17:00
Srry ,że tak napisałem :)...Kurde czyli mam iść all od nowa.? ; / ... Idzie ktoś ze mną .? ; /... bo ten labirynt ;/ o nee.! ;d

Seczko
30-06-2008, 17:02
Tak. Moderatorze zamknij topic. Już wyjaśnione

GladeQ
30-06-2008, 18:30
Kup nową sentinel shield

Co ty pierdolisz... Tarcza nie może być kupiona ani wylootowana! Musisz ją mieć z questa. Też miałem problem z tarczą. Jak zrobiles questa z tarczą to idz do Rabina (czy jak mu tam, to jest ten co mu placisz za wstep do labiryntu) i powiedz hi -> misja, on Ci powie, ze ta tarcza go nie interesuje i dopiero PO TYM mozesz ta tarcze zamienic na mocz. Inna tarcze tez mozesz zamienic na mocz ale ten mocz nie bedzie dzialac!

Nie wiem czy dobrze zrozumialem twój problem, ale mialem podobny i problem był w tarczy.

http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=4858&highlight=Queen+Quest tu masz wszystko opisane