View Full Version : Scix , G?upek czy idiota?
*Luko the Master*
01-07-2008, 07:36
Jak codzien spotykam wiele osób , jedni troche inteligentni drudzy mniej;)
Scix wlasnie jest mniej,uważam go za idiote nie wkleje całej rozmowy ale to wystarczy zeby go wyśmiać:) Miłego śmiania sie..
Scix jest typowym dzieckiem z podstawowki;)) Pozdro.
Najbardziej załamało mnie "wogole" haha. Polonista ! hahaha
http://i30.tinypic.com/et9wyp.jpg
2 screen
http://i30.tinypic.com/15f0j2p.jpg
edit . :07:52 Scix: Bo tak sie pisze WOGÓLE
Słuchajcie ja proponuje kupić mu słownik bo on ciągle to pisze..
Osek Knight
01-07-2008, 07:49
Scix głupek czy idiota? Idiota;)
haha polonista..:d "wogole" haha.
On siedzi w podstawowce kumpel mi mowił:D ale beka jeszcze te jego słowa.. haha..:) dla takich zabronić tibii i do nauki niech wypierdala..
Racja leży po stronie Luko. Miałem przyjemność porozmawiania ze Scixem przez moment. Zaczął wyzywać mnie od dzieci i twierdzić, że wszyscy piszą ,,wogóle'' i to jest prawidłowa pisownia. Jeśli tak wygląda edukacja w polskich szkołach(Scix potwierdził, że takiego języka używa polonistka) to lepiej żeby owe szkoły zostały wyburzone. Drogi Scixie, tego tematu nie byłoby gdybyś po prostu był w stanie przyznać się do błędu. Używasz potocznego języka, nie dziw się więc, że są w nim błędy. Zajrzyj do słownika języka polskiego i dopiero później oceniaj. To tylko jedno głupawe słowo ale nie widzę sensu Twojego zapierania się co do jego poprawności. Huehuehu. Bo tak mówią wszyscy? To znaczy, że jak społeczeństwo używa zwrotów typu ,,poszłem, wyszedłam'' to są one poprawne?
Zastanów się i przystopuj ze zbędną agresją.
Zgadzam sie racja jest po Luka stronie lecz "w ogole" ma dla mnie calkiem inne znaczenie od "wogole" mysle ze nie tylko dla mnie.
Nic nowego. Takich osób jest wiele na apo i raczej już tak pozostanie. Nie ma nawet czego komentować, gdyż Scix przyznał się do błędu. Wystarczy tylko zajrzeć do głupiego słownika w necie i po problemie. Scix- nawet jeżeli masz wątpliwości co do jakiegoś wyrazu, możesz zastąpić go innym. Według mnie temat do zamknięcia. Pozdro
PS. Sprawdź jeszcze słowo "momęcie"
Kamiloes
01-07-2008, 09:44
Sory luko ale nie wiem kto gorszy idiota ty czy on.
Jak napisales "w ogole" albo "pirze"
Zal was obu i niekozacz wiekszym lvl.
Żałosny Ogórek
01-07-2008, 10:28
Pisze sie "w ogóle", sam tego nie wiedziałem dopiero ktos na 4um mi to powiedział tzn poprawił mnie.
Co do was to ty& on reprezentujecie ten sam poziom ^^.
jakbys byl inteligetny to bys dal mu ignore ;s
Moze i Scix Jest idiota... ale luko ty tez nim jestes skoro bawisz sie w tak idiotyczne rozmowy z nim pozatym zabijasz 10 lvlki z rs'em i do tego te twoje ironiczne teksty...
@down masz 100% racje!!!
xXx Armand xXx
01-07-2008, 10:56
Dobra luko nie podniecaj sie tak. Że ciągle powtarzasz jego "WOGÓLE" Jak by nas to obchodziło. Moim zdaniem jesteś kozak bo masz wyższy lvl. A tak naprawdę możesz nie udawać dorosłej osoby bo nią na pewno nie jesteś tylko takiego zgrywasz,a to Twoje pisanie "dzieciaku" jest żałosne.
Zachar18
01-07-2008, 11:05
Nom Nekaz^ ma racje że się piszę "w ogóle"
i tylko to na tyle ;)
Zgadzam sie racja jest po Luka stronie lecz "w ogole" ma dla mnie calkiem inne znaczenie od "wogole" mysle ze nie tylko dla mnie.
Czyli Twoim zdaniem 'wogÓle' ma całkiem inne znaczenie niż "w ogÓle" ?
Wytłumacz mi jakie, bo nawet Crayon tego nie wie...
@Topic
Brawo dla pana 'wogole' : )
Bezsensowny temat, sprzeczka osób kto jest starszy i kto lepiej pisze ... buehehhe Luko ignore wystarczyło
Ja mysle, ze Luko sie dowartosciowal tym, ze prowadzil rozmowe ze Scix'em.
Pokazales swoja wyzszosc, pokazales ( ironia ):
Luko the Master: Dzieciaku zamknij morde bo na rl juz bys lezal i zdychal..
Luko the Master: zobaczyc to mozesz swoj krzywy ryj w lustrze.
Jestescie sobie rowni...
#Edit
#Down
Skoro twierdzisz, że temat "end" to się zamknij i nie odzywaj -.-
Tak w ogóle posty z tego działu nie są liczone ...
Wy to tez niezli jestescie bylo powiedziane ze temat END to nie musicie nabijac posty... zal... A i dodam ze juz z wieloma osobami gadalem na APO i wogole w zyciu i kazdy pisal wogole...
Psujekbanned
01-07-2008, 15:41
Yyyy....
Jakby nie było pokazane kto jest kto to można by w was dwojga się pośmiać.
Tak jak napisał ktoś wyżej, jest to sprzeczka jak się pisze 'w ogóle'.
I nie pisz Luko że on się zachowuje jak dziecko, bo Ty zrobiłeś to samo...
Gdybyś nie był dzieckiem, już dawno dałbyś mu ignore, nie kłóciłbyś się o słowo "w ogóle'... Ja zawsze powtarzam że z noobem nie wygrasz... Noob znajdzie takie bezsensowne argumenty że tylko płakać.
Dlaczego się z nim witasz w środku rozmowy :|?
07.19 Luko the Master: elo
Aaa i jeszcze jedno. Osoba która nie byłaby stronnicza, nazwała by ten temat: 'Kłótnia dwóch noobów' lub 'Jak się pisze "w ogóle"?'.
Luko jak Cie lubilem tak sie wkurwilem na Cieibe .... kazdemu sie zdarzy literówka .... Nie jestes tez swiety a jestem tego wiecej niz 100% pewny ze nie masz nawet 15 lat .... Wkurzylem sie na Ciebie i to bardzo .... Zapamietaj to ze szacunek za szacunek jesli tego nie pojmiesz to bedziesz dzieckiem do konca zycia !!!!
Pozdrawiam :PP
Mareczekk
02-07-2008, 13:06
Scix naucz sie pisac. "wogole" "pirze" hahaha Dzieciaku. Scix sam se zobacz w slowniku jak to sie pisze "w ogole" "pisze".
Narazie Dzieciaczku. Moze zdasz kiedys do gimnazjum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.