View Full Version : Miasta...
Otóż mam propozycje,aby zrobić questy na miasta lub jakieś lokacje z potworkami.Ze np.musisz dla jakiegoś npc coś zrobić by ten dal nam mape do tego nowego miasta albo lokacji.Mam nadzieję,że jest to dobry pomysł i zostanie doceniony również przez zespół APO.Pozdro
Dawałem dużo pomysłów i żaden nie został doceniony. Dzisiaj na Ctrl+r dałem i Sieka powiedziała że przekazała Mortiisowi moje propozycje-wątpię. Ten pomysł jest dobry ale to za dużo pracy dla lofFaNeGo Mortiisa -.-...
Dawidsoni
02-07-2008, 18:54
Bardzo chciałbym, żeby powstało jakieś nowe miato.
Tak nowe miasto ale takie trudne że . . .
Najtrudniejszy Quest na APO
Ekipa 10-osobowa 300 levele wykonuje 20 misji i po całym dniu wykonywania misji i pokonywania potworów nareszcie przechodzą przez bramke w city gdzie jest Nowy Npc który przewozi nas na nowe miasto za opłatą 1 cc.
To by było coś :D
Ale to tylko marzenia : (
Jestem na TAK.
krzysiek_15
03-07-2008, 13:21
jasne ze mazenia.... tez chcialbym taki quest na caly dzien ;] beka by byla... mortiis niby robi questy ale tylko dla h lvlii tak ze lamusowate -.- 10 min i masz questa. 10 min za pierwszym razem za 2 juz 5 -.-
Jestem na tak
@edit.
chodzi mi o taki quest np od 400 i na logike, na swoja wiedze:> jak kazdy wie h lvle maja malo wiedzy wiec by nie wykonali tego questu dzieki lvlowi ;] i wtedy moglby wykazac sie 400 lvl ;D ktory na jakies pytanie typu" ile sliwek mama kupila" umie odpowiedziec sam na serwie :P
W zupełności Mortiis nie powinnien być właścicielem tego otsa nic w nim nie robi wogóle :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.