PDA

View Full Version : Ju? dzisiaj Update!!!

Wujek Margoth
02-07-2008, 12:21
Jak napisano na Tibia.pl:

CipSoft, poinformował na swojej stronie, że jutro, drugiego lipca, poczynając od ok. 12:30, wszystkie servery będą wyłączone z powodu długo oczekiwanego letniego update'u. Jego wprowadzanie potrwa parę godzin.

Dzisiaj będzie wprowadzony update.

Co wy na to? Jak wam się wydaje.... będzie jakiś lepszy balans profek? ;>

Wypowiadajcie się...

*Poziomek*
02-07-2008, 12:25
Myślę, że to będzie super update.
Dzisiaj po upku zaczynam grać od początku na Nebuli!
Fajnie, że jakiś n00b set się dostaję po wyjściu z maina.
Ogromnie ciekawi mnie ta wyspa przeznaczenia..... ;)

Bald Drah
02-07-2008, 12:26
Ja robie paladyna na świecie refugia po upku. mam nadzieję że coś zrobią fajnego dla facc a nie ciągle pacc. A w dodatku dali by coś nowego dla kina(coś dla facc)

Lost Girl
02-07-2008, 12:29
Dla rookstayerów bedzie dobrze bo depo mają wprowadzić. I nowy system sprzedawaniu/ kupowania u NPC, nowe przedmioty, pewnie i questy. Poczekamy i zobaczymy co tam jeszcze nowego zrobili.

Heroes Rooker
02-07-2008, 12:32
No bedzie swietny uptade , co czytalem w teaserach !!
Switnie się zapowiada , szczególnie że dziś sobie przetestuję na nowej postaci
all rzeczy

PacxKnight
02-07-2008, 12:32
Wszystko co nowego zrobili to nam powiedzieli >.<, a wy cos pieprzycie o kiniach dla facc >.<. Ja powiem jedno, czekam na Demon Hunter Outfit : )

Tetti
02-07-2008, 12:34
Margoth, wiesz co? Ja już się posrałem >.<
Chociaż teraz rzadko gram w Tibię to i tak fajnie będzie : > w hooya new armorów :D

Szkarlatny leon 2.0
02-07-2008, 12:37
Ja sie ciesze z tego update ale o 12 mialem domek kupowac i bede musial poczekac pare godzinek zeby go zobaczyc :<

mikiel
02-07-2008, 12:48
Będzie to zajebisty update dla lvl 100+ czyli dla mnie : )))
Właśnie mam wszystkie itemki na quest i itemki na outfit i 1 addon demon huntera : DD
Odrazu kupiłe 800 manasków i z moim sio Mag Kropek 105 ed idziemy na cała noc huncic nowe monster , a na najbardziej Grim Reaper , bo leci Assasin dagger , a jak wiadomo to rar item , który leciał tylko z Jugernauta : ]
Będzie zajebiscie : p
@Edit
20 demonic esencji i 20 vamp dust , zabić bossa vampów outfit
1 addon zabić bossa demonów
2 addon ten nowy quest

SiMiNa :P
02-07-2008, 12:56
Właśnie mam wszystkie itemki na quest i itemki na outfit i 1 addon demon huntera : DD
Odrazu kupiłe 800 manasków i z moim sio Mag Kropek 105 ed idziemy na cała noc huncic nowe monster , a na najbardziej Grim Reaper , bo leci Assasin dagger , a jak wiadomo to rar item , który leciał tylko z Jugernauta : ]
Sry za Offtop ale liczymy na masę nowych SS'ów! xd. Z 20 by wystarczało XD

.Devixx.
02-07-2008, 13:34

A skad wiesz jakie itemki sa na addon? jak wiesz, to powiedz ;D chetnie tez zrobie!

Maatini Żałosny Ogryzek
02-07-2008, 13:51
Ten upade będzie najlepszy ze wszystkich... Tyle nowych itemów że shook..
Nowe questy bardzo trudne i nareszcie nowe wyglądy miast bo stare trochę biedne : <... Tylko te nowe armory trochę nie pasują do starych itemów ale i tak będzie zajebiście!! Wie ktoś o której się skończy ? Bo chce iść na wyrmy : > Pozdro : >

PacxKnight
02-07-2008, 13:57
A skad wiesz jakie itemki sa na addon? jak wiesz, to powiedz ;D chetnie tez zrobie!

Z fansite -.-, na nowy Outfit potrzebne jest:
- 20 Vamp Dusts
- 20 Demonic Essence
- 3 pewne amulety, które trzeba ponoc gdzieś położyc
Ja mam all, 2 tygodnie przed up'em już gotowy byłem: )
Btw. teraz te items kosztują pare razy drożej, więc raczej sobie nie zrobisz xd

SiMiNa :P
02-07-2008, 13:59
Nowe questy bardzo trudne i nareszcie nowe wyglądy miast bo stare trochę biedne : <... Tylko te nowe armory trochę nie pasują do starych itemów ale i tak będzie zajebiście!! Wie ktoś o której się skończy ? Bo chce iść na wyrmy : > Pozdro : >
Wyrmy dupa xd. Taki sam loot jak z dragów (prawie). Tylko zamiast WoI ten new Wand leci

Wujek Margoth
02-07-2008, 14:04

Cytat z tibia.com

The service will be back approximately between 17:00 and 18:00 CET. Please excuse the inconvenience.

O 17 już będziemy mogli grać ;]

Voltius
02-07-2008, 14:08
Będzie nawet fajny update tylko mi trochę te nowe armory nie pasują. A na tej nowej wyspie dla low levli są tylko trolle. Za Grim Reaper'a jest 3,8k expa chyba.
Linki to filmików z test serva :
http://pl.youtube.com/watch?v=Ii7PpyTRjJ4&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=Yb0bCouyynY&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=fsDSy00z-ys&feature=user

Maniure Zbawienia
02-07-2008, 14:10
Dla rookstayerów bedzie dobrze bo depo mają wprowadzić. I nowy system sprzedawaniu/ kupowania u NPC, nowe przedmioty, pewnie i questy. Poczekamy i zobaczymy co tam jeszcze nowego zrobili.
kaj tys to przeczytal ze dp bedzie na rooku?

mikiel
02-07-2008, 14:11
Z fansite -.-, na nowy Outfit potrzebne jest:
- 20 Vamp Dusts
- 20 Demonic Essence
- 3 pewne amulety, które trzeba ponoc gdzieś położyc
Ja mam all, 2 tygodnie przed up'em już gotowy byłem: )
Btw. teraz te items kosztują pare razy drożej, więc raczej sobie nie zrobisz xd
Ja też tak byłem gotowy : ppp
Teraz to ceny będą kosmiczne : ]

Figo Konrad
02-07-2008, 14:14

No no ;] Dzisiaj idziemy na te new potworki ;]

Mam nadzieje, że ten apdejt przyniesie dużo ciekawych rzeczy i nic nie będą raczej ruszać w balansie postaci ;p

Lijo
02-07-2008, 14:15
Margoth po upie będziesz grał na rooku? Czy jednak main?xD

topic

Zajebioza nie to co apo ^^ oby polepszyli troche druida :)

Wujek Margoth
02-07-2008, 14:59
@up

To i to ;] Ale raczej na rooq ;] Jak w sierpniu pacca bede mial to bede gral na mailnie a do końca lipca chce wbić 40 lvl xD

Denemix
02-07-2008, 15:37
Znowu ulepszają palków : ( (jakby było im mało :<)
Knightów nie ruszą :< Nowe itemki.. grafikowi tylko
łeb odstrzelić, te armory wyglądają jak robione w paincie
i do niczego nie pasują :c Outfit.. ala maczo z wibratorami
w rękach.. Dojebią Grim Reapera na Drefie na vamp hell i
żeby tam poexpic trzeba będzie mieć 100+ ._.
A no i nie liczcie ze o 17-18 będziecie już grali bo wszyscy
wiemy jak to z punktualnością cip'ów .. więc tak o 20
MOŻE zaczną włączać serwery..

Edit@

18:06 You lose 185 hitpoints due to an attack by an energy elemental. Rofl. : O

wiking tor
02-07-2008, 23:11
super knight to teraz bedzie padał od palka ;/
Kusza-shotgun która stzrela 3 boltami naraz zallll
Zwalony ten update za knajta niech się wezma

niebanujberafitorozumiesz
03-07-2008, 02:25
pojebane ;o.. a ty Lijo głupi jestes ? druida ulepszyc hahaha ? on jest lepszy juz teraz od sorca, a powinien byc gorszy bo druid jeszcze moze siohac ^.-... a z pallem to masakra.. zal ;/

a wiecie co z hitami ? czy sorc ma chodz troszke mocniejsze ;/ ?ale jest przejebane :> pall z bazuki niedlugo bedzie jebal z rakietnicy albo z railguna albo chaina ;DD (quakeII ;o) i wogule ten shit sie zamienia powoli w diablo :/

ZJEBANE i HÓJ BO WKONCU MOJ XD

Drako o.o
03-07-2008, 02:50
spierdolone te nowe monstery

tibia sie zmienia w pokemony ////////////////////////////////////////////////////

Azian
03-07-2008, 10:33
A ja sram na to bo rotów na Darashii mi do botowania nie zmienili ;o

Tony
03-07-2008, 11:30
Mogą zrobić jedynie balans twojego mózgu chociaż to i tak nic niezdziała:D.Będą nowe potworki,przedmioty i stroje.

Darian
03-07-2008, 12:13
heh po upku fajnie jest :D:D gracje na Luminerze ja tam gram i mam 13lvl xD piszcie do Daros Sorcer