PDA

View Full Version : Problem z postaci?

MoRO
02-07-2008, 12:11
Mam problem z postacią. Gdy się zaloguje na ots po ruszeniu sie o 1 kratkę odrazu mnie wyzuca. Jestem w mieście Evul w depo. Mój nick postaci to Stalker. Czy da sie z tym coś zrobić? Proszę o pomoc. Pozdrawiam. MoRo.:(

Rzulf
06-07-2008, 11:39
Hmm. Bardzo dziwny problem. A co dokładnie się dzieje, wyrzuca Cię z Tibii, czy wyłącza się cała Tibia ? Napisz dokładniej. Może jakieś miejsce w którym jesteś, było przerabiane, jak edytowali evul i nie możesz się zalogować. Czekaj na odp GM`ów :)

goli
06-07-2008, 11:49
Napisz na GG 8693890 przyjde jednym charem ,zawolam kogos i zrobimy Ci tp i to chyba powinno pomoc :D a jak nie to musisz na GM'a czekac ;]

MoRO
06-07-2008, 11:59
Loguje sie z trudem bardzo wolno. Jak już sie zaloguje moge przejść max. 3 kratki (czasami nawet mniej) i postać sie zawiesza. Po 5 sekundach jestem juz wylogowany. Cały czas stoje w depo w Evul. Cała Tibia mi sie nie wyłacza tylko wyżuca mnie z OTS'a.

Arhadus
06-07-2008, 12:03
Jakie masz łącze? Wydaje mi się, że jest to wina Twojego połączenia z internetem. Od kiedy masz owe problemy?

MoRO
06-07-2008, 12:19
Mam neostrade 1 Mb/s. Na tej neostradzie wbilem ponad 110 lvl. A ten problem mam już z dwa miesiące. Wcześniej nie pisalem bo nie miałem czasu grac w tibie i myślalem ze po jakimś czasie to przejdzie. Znalazlem troche wolnego czasu i myslałem ze pogram. Loguje sie i znowu ten błąd. I odrazu napisalem to tu. Nie wiem co sie dzieje.:(

doniczekmateo
06-07-2008, 13:30
weź wyłącz wszystkie programy w tyle i stronki włączone prócz anty - wira i ewentualnie gg bo to może być spowodowane jak by obciążeniem internetu bo mi się w taki sposób internet wyłącza :D

P.S:też mam neo ale 640 kb

MoRO
06-07-2008, 13:46
Wszystko powyłanczałem. Dalej mnie wyżuca. To chyba coś innego.

DragonQ
06-07-2008, 16:04
Spróbuj:
1. W ogóle usunąć Tibię z dysku (niczego nie kopiuj, nawet mapy). Potem zainstaluj od nowa i sprawdź. Najwyżej poprosisz kogoś żeby wysłał Ci plik z mapką.
2. Zmienić IP- changer.

@Edit
No to ja tu tylko widzę w takim przypadku problem z połączeniem z serwerem APO, czyli wina internetu. Nie liczy się tylko prędkość łącza, ale jakość. Poszukam jeszcze jakiegoś innego IP- changera i spróbujesz znowu, żeby wykluczyć internet.

MoRO
06-07-2008, 16:17
Tibie usunołem i dalej mnie wyżuca. A innego ip changera nie znam niz multi-ip changer.:(

Arhadus
06-07-2008, 16:56
Czyli problem wystąpił po zmianie serwera i łącza. Problem tkwi w połączeniu neo z serwerownią, czyli problem z Twoim łączem. Z tego, co pamiętam, podobny problem występował u kilku osób po zmianie łącza. Skontaktuj się bezpośrednio z Mortiisem, najlepiej przez maila: bosch@o2.pl , bo żaden użytkownik Ci już nie pomoże.

Lisek Chytruseq
06-07-2008, 20:38
Ja mu pomoge ! Www.allegro.pl >> komputery >> szukaj . do 500 stóff uzywany kupisz ;] Jezeli nie masz hajsu . to mam inny pomysl . zmien Neo na cos innego . Neo smierdzi.

[Splaxor] Upomnienie za "nabijanie postów".

WaFeLL MaAJoOo0oRrRaA
06-07-2008, 22:23
^Up
śmierdzi to ci z Dupy.
Myslisz ze all nadziani na kase sa?

^Napisz Do mortiis'a
Moderator Zamkni to :>

Pinkus
06-07-2008, 22:43
twoja stara ja zamykam jebana kurwo :*

@topic : zrob formata i huj xD