Zaloguj się

View Full Version : INTERGAMING = Prywatna Firma?

Splaxor
02-07-2008, 13:10
Witajcie. Dość dziwna sytuacja się dziś zdarzyła podczas zamawiania PACC.

Wypełniłem kwit z adresem odbiorcy INTERGAMING i pani w okienku mi zaczęła liczyć po 2.5 złotego za każdą wpłatę, a było ich 5. Pomyślałem sobie 5x 2.5 zł=12.5 zł NIGDY!! Mówie jej, że 1.5 miesiąca temu wysyłałem też na tego samego odbiorce i nie była pobierana opłata. Uznała, że INTERGAMING to jest prywatna firma. Moje wyjaśnienia na nic się nie zdały. Zadzwoniła do pani, która 1.5 miesiąca temu moje druki na PACC' a przyjmowała i ona powiedziała, że opłata się należy. Śmieszne, że niedawno nie brała opłaty.
Wykłócałem się z nią troszkę, ale dałem sobie spokój.

Powiedziała, że jak wpiszę imię i nazwisko odbiorcy to nie będzie pobierana opłata, więc wpisałem Kamil Ostrowski, adres, numer konta, tytuł i poszło.

Myślę, że dojdzie bez problemu bo to jest i tak na to samo konto bankowe.

Jak Wy uważacie? :)

@Tetti
Dokładnie tak! To może Ty stałeś za mną w kolejce? H@H@H@

@Lijo
Ja mówiłem, że konto prywatne, ale nie chciała mi dać spokoju. Ewidentnie chciała mnie wyruchać na 12.5 zł :) Mogła powiedzieć, że jest warta 12.5 zł to bym z nią poszedł na zaplecze, młoda była :) Nie ważne czy Moderator czy zwykły gracz traktowany jestem tak samo. Wiem, że ciężko jest uwierzyć, ale to prawda.

@edit
Temat do zamknięcia. Elvan lub Grom, działajcie :)

@Rzulf
Mi 1.5 miesiąca temu nie pobierała opłaty, ale była inna babka.

Tetti
02-07-2008, 13:22
Kiedy powiedziała, że musisz zapłacić 12.5zł pomyślałeś sobie "wredne babsko..." ^^.
Dojdzie bez problemu niektórzy mieli nie(spacja?)takie problemy i dochodziło.

Lijo
02-07-2008, 13:22
Ja również ostatnio gdy wypełniłem druk klientka się pytała czy jest to jakaś firma, ale ja odpowiedziałem, że niewiem i dała sobie spokój. ^^

Jak wpisałeś poprawnie nr konta to na pewno dojdzie.. Tym bardziej, że masz modka i jesteś bliżej Mortiisa niż zwykli gracze..

Rzulf
02-07-2008, 13:30
Dziwna sprawa. Ja wysyłałem w czwartek kasę i nie pobierano żadnej opłaty. Tylko, że nie mam pacc do dzisiaj :confused::confused:
Ciekawe czemu wprowadzono to INTERGAMING

Mortiis
03-07-2008, 09:05
Nie rozumiem co baby w okienku maja do tego czy jest to firma czy nie? ze niby wtedy pobieraja oplate? w jakim to banku? pko bp tak? postaram sie dowiedziec dokladnie, a co do wplaty to w polu odbiorca malo wazne jest co podamy... najwazniejszy jest numer konta bankowego oraz poprawny tytul przelewu zawierajacy pelny numer zamowienia, teoretycznie jak sie zmiesci mozna podac kilka numerow zamowien w jednym tytule przelewu, ale im dluzszy tytul tym wieksze prawdopodobienstwo ze kasjerka nie wpisze go do konca... wtedy juz trzeba sie z nami kontaktowac w celu wyjasnienia sprawy.

@Splaxor
Prosze podaj mi dokladna nazwe banku w ktorym to wplacales, a najlepiej przeslij mi zeskanowany dowod wplaty to sobie tam zadzwonie i baba przestanie robic takie akcje, podejrzewam ze chciala wyludzic kase.

Vegeta Narus
03-07-2008, 10:34
heheh kocham was swszystkich Buhehe :P:P:P:P:P:P:P

Splaxor
03-07-2008, 11:08
@Mortiis
Była to agencja PKO należąca to banku PKO. Skanu niestety Ci nie wyślę bo kabel USB z aparatu mi nie działa, a jeżeli chodzi o skaner to nigdy mi nie był potrzebny, więc nawet nie mam. Ona uznała, że jest to firma i chciała pobrać opłatę. Zdziwiło mnie to bo nigdy nie brali opłat, a juz sporo PACC wysłałem na INTERGAMING. Jakaś nowa była. Może się wkurzyła, że musi wypełniać aż 5 wpłat w komputerze i chciała mnie oskubać.

Idę wysłać jeszcze jeden i zobaczymy co teraz zrobi. Jak będzie ta sama co wczoraj to sobie jeszcze z nią pogadam, a jak będzie ta co mi 1.5 miesiąca temu przyjeła bez dodatkowej opłaty na INTERGAMING to sobie z nią też pogadam.

Zezikan
03-07-2008, 13:38
Ja dzis wysylalem kase na pacc i ok tylko baba w okienku pyta sie co to ma byc Intergaming I AWP ..... 17-100 Przemysl to ona nie wie gdzie to wpisywac ... -.- normalnie smiech mnei lapie wtedy ;] ale pacc doszedl dzis po 40-50 minutach od zamwienia i jest ok nie wiem co one maja ... chociaz rok temu jak pierwszy raz kupywalem pacca to tez zaplacilem 10 zl + 2,50 zl -.- nie rozumiem ich o!

Bald Drah
03-07-2008, 16:18
To 2,50 zawsze było pobierane o ile wysyłało sie pocztą. Tak kojarzę, kiedyś było to napisane w poradniku catka nawet. ja także zapłaciłem rok temu 12,50 za pacc. Na poczcie wtedy pobierali(Catek miał to w poradniku nawet opisane)

Marcelllo
04-07-2008, 17:22
Ja nie mam takiego problemu bo ostatnio zaczalem podawac im tylko karteczke z tytulem i numerem konta, niektorzy sie pytaja co wpisac tam to podaje Kamil Ostrowski, Zolnierzy 1awp Przemysl i swoje dane jesli tak bardzo chca

@ a co do pacc moglbys teraz aktywowac? powinno dojsc :P