Zaloguj się

View Full Version : ~~~Metin2~~~~ (Help) :)

Sexi Lola
03-07-2008, 16:36
Siemano :p mam proźbe do osób ,które grają lub grali w Metin2 :) Chodzi mi o pomoc w łownieniu ryb :cool: .Bo Gdy zakładam przynęte na wędke to po jakimś czasie pokazuje mi się rybka nad głową ;) i kolega powiedział zebym po zniknięciu tego co jest nad głową mojej postaci po 3 sekundach nacisną spacje czyli złowić cos :p:p ale i tak sie nie udaje :(:( więdz prosze o pomoc w łowieniu :) będe bardzo wdzieczny :D

Ps. Jeśli ktoś miał jakiegos fajnego hacka na kase lowienie ulepszanie itemek to moze mi dac linka :)
Pozdro :p

@edit jeśli da ktoś jakiegos hacka lub dobrze mi pomoze w łowieniu ryb to moge dac tu 190 knighta i jest jeszcze 120 pallek i 60 sorc więc opłaca się

*Poziomek*
03-07-2008, 17:08
Otóż ja gdy włączam Metinka to tylko po to aby ryby łowić :P
Więc tak: Po zniknięciu tej ikonki nad głową przytupuję sobie szybko 3 razy i klikam spację.Prawie za każdym razem mi wyławia.Najwięcej to zarobiłem 5kk na tym łowieniu<małże,kilka perełek ;*>Spróbuj tak jak powiedziałem albo odliczaj sobie do 3 i klikaj spacji itp.
To naprawdę jest bardzo proste i nie trzeba mieć żadnych hacków do tego!

Mam nadzieję, że pomogłem!

Sexi Lola
03-07-2008, 17:46
Właśnie jak miałem wędke na poziomie 1 to ciagle łowiłem a potem ulepszyłem na +2 i nie wiedziełem, kiedy ale zobacze tak jak ty mówisz;)