View Full Version : Flyff (Gra) |Gra na Wakacje ?|
Destroyer Pall
03-07-2008, 23:11
Wiec gra "ByOut'a" nie wypalila wiec moze teraz Flyff ? Naprawde fajna gierka :> http://flyff.gpotato.com/ ciekawa str o tej grze
Proszę się wypowiadac :>
Zaraki Kenpachi
03-07-2008, 23:41
Flyff.. Teraz to jest gówno..
Kiedyś to było coś..
A byQ gra w rohan'a..
Hmm mozna wyrazic sie jedynie jednym slowem ! ... Szajs
*Poziomek*
04-07-2008, 10:23
Wbiłem 25 wojownika czy coś w tym stylu i mi się znudziło...
Ta gra nie jest warta polecenia.
Mi się podoba.
Osiągnięcia mam tam niewielkie ale myślę, że po wakacjach to się zmieni.
Zaczełem grać w to rok temu. Też na wakacjach. Ale zaraz po wakacjach przestałem w to grać czyli miałem 1 roczną przerwę =P
Mam 60 Psykeeper i 3 dni temu założyłem nowego chara - 25 Assist (ide na BP).
Polecam serwer "Glaphan" =P
Nicku nie podam. Napewno nie jest to "Alucard". Spotkałem się już z takimi nickami więc mnie nie mylić. Mam całkiem inny nick.
xD Lukki xD
04-07-2008, 15:03
Początki jak wszędzie są trudne, a prawdziwa gra zaczyna się dopiero po wbiciu 60 lvl'a. Wtedy zaczyna się poszukiwanie leecherów, fs'ow, adv party (często też nazywane contri party). Niestety najlepsza ver jak dla mnie to była v7, teraz dodają zbyt dużo bajerów i za bardzo ludzie chcą na tym zarabiac, cash shop ofc...
Wszedłem na to forum, żeby założyć temat o Flyffie. Ale widze że takiej potrzeby nie ma.
Jeśli ktoś gra na Lawolfie, albo chce oddać konto w dobre ręce to proszę o kontakt pod numerem gg: 1386038
Pozdrawiam, całuję <xD> i mam nadzieje że znajdzie się jakiś szczęśliwiec który odda mi swoją postać
Ja gram na Demianie ale żadko :P
Czasem wejde wbije kilka lvl'ków i to tyle xd
Gralem jeszcze na Aibatt, ale tam maly exp ;p
66 BP AoE (hack)
48 Assist FS ( na RM'a idzie )
Aibatt.
#topic
Flyff jest naprawde fajną grą i nie oceniajcie jej po grafice. Jeszcze na starym forum powstał temat o niej, kiedy to Kaszanka, Angel i inni grali we Flyffa. Ściągnąłem i nie pożałowałem.
Może wam wydaje sie ta gra nudna, bo nie macie kolegów z którymi moglibyście razem expić etc.
Wtedy też założyliśmy razem wspólną gildię, ForgottenRealms.
btw. Możemy zacząć grać na wspólnym serverze, np. Aibaccie.
Oczywiście każda osoba, która ma np. postać na Mia, będzie chciała, aby gildia powstała na serverze Mia.
Ja osobiście proponuje Aibatt. Dlaczego ? Nie dlatego, że mam tam dwie postacie ftw., tylko dlatego, że znam tam dużo osób, które też mogłyby dojść do naszej gildii i pomóc w jej założeniu, bo założenie gildii nie należy do najtańszej czynności. Aczkolwiek, że długo teraz siedze na Drillerach, mam troche Droilów, które są potrzebne do założenia gildii. 300 k by sie uzbierało, a dodatkowo moi koledzy mogliby wam pomóc ( m.in 86 RM, 97 Blade ).
Wbijcie przynajmniej 40 lvl ftw. wtedy zabawa sie rozkręca.
#Lukki
Taa ; ). Ten wymarzony 60 lvl. Zresztą, teraz imho nisko levelowi RingMasterzy, mają wielu partnerów, bo Ci z wyższej półki ( 80-100 lvl ) są partnerami dla innych w Azrii.
Jak ktoś ma jakieś pytania, pisać. Zrobie wszystko, żeby zachęcić do tej gry ;).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.