View Full Version : Ban Na Ip
Przed wczoraj czyli 2008.07.02 mialem hack-a i wbili rs-a Grałem normalnie tymi postaciami a na drugi dzien Ban na ip niemialem zadnych warnów ani nic niemialem bana.
Prosze o wyjasnienie sprawy bo trace pacc-a Mój nick Tuner 181ek.
Prosze o szybką odpowiedż
~~Pozdrawiam venian~~
lukasz mistrsz
04-07-2008, 10:34
Może bana dostała osoba, która ma takie samo ip zewnętrzne jak ty. Czy twoi koledzy z osiedla też grają na Apo?
Na moim osiedlu niegra nikt w tibie a co dopiero na APO troche szkoda pacca i tego 181 ek
Destroyer Pall
04-07-2008, 10:39
http://i30.tinypic.com/4jrwus.jpg
To wkoncu masz tego bana czy nie ?
Najpierw mowisz ,ze masz bana na IP a sprawdzam nawet zadnego bana nie masz.
Skoro ma bana na ip to przy postaci nie może być napisane 'Zbanowany!'//Laluś
Pisze Twoje Ip Zostalo Zablokowane.Więc niewiem co sie dzieje jak na stronce nie pisze.
Na stronie NIE pokazuje że jesteś zbanowany
Jeżeli nikt nie gra z twojego osiedla to może
Postać Która cię hakowała wyzywała Gm'ów lub coś innego i dlatego dostałeś bana na ip
P.s. Zły dział
Ale jeszcze wczoraj gralem normalnie ;/
A dni pacc-a lecą ;/
Niech zrobi coś GM żebym mógł znowu normanie grac na APO
Dziekuje bardzo dla jakiegoś gm-a więc dziekuje wszystkim !!!
Odzyskalem chara temat do zamkniecia.
i jeszcze jedno pytanko wczoraj o 14 wbilem rs-a i ciagle pisze ze za 24 hour zniknie ;/ wczoraj tak pisalo i dzisiaj wiec jak ktoś wie o której sie skończy?
doniczekmateo
04-07-2008, 13:14
rs sprawdza się komendą !rs a nie !frags i rs zniknie ci dopiero po 8 godzinach online i nie nabijaj postów tylko użyj opcji edit
Statystyki na stronce nie są tak odświeżane. Mi np. skończył się PACC a na stronce pisało "Promocyjne". Bug jakiś.
Co do rs'a. Musisz być ileś tam godzin online, żeby ci zniknął. Niewiem ile jest do zniknięcia RSa.
Dziekuje temat do zamkniecia ..
Ja nie nabijam postów bo zrobilem konto tylko do tego żeby zrobi ten temat.....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.