View Full Version : Czy zagra?by? na drugim serwerze?
Wiceps-Biceps
04-07-2008, 13:09
[ Exp x500 ]
[ Skills x100 ] więcej niż na normalnym apo
[ Mlvl x100 ] więcej niż na normalnym apo
[ Loot x10 ] więcej niż na normalnym apo
2 fragi - sql
3 frag - rs
1 frag znika po 2h ;)
Coś chcesz dodać do propozycji? Pisz ;)
Popozcyje
Apocalypto na respie wise mana w kanionie!
Uzasadnij swój wybór
Dałem temat tutaj by użytkownicy nie mieli +1 post ;)
To nie ja mam stworzyć serwer! Wypowiadajcie się! Może Mortiis stworzy taki serwer ale musi być dużo osób! Serwer tylko na czas wakacji!
Tak. Przynajmniej będzie jakaś zabawa , a nie że podbiega do ciebie 1000 lvl i padasz ^^
Bald Drah
04-07-2008, 13:12
Zagrałbym fajnie by było :) Loot fajny by latał, duży mlvl itd Już widzę że Wieceps tworzy nowy serv o podanych kryteriach
Witam.
Wiceps takich serwerów już jest masa..;p więc nie widzę powodów aby zakładać kolejnych. No chyba, że serwer będzie bez bugów, crashy, miła atmosfera, pomocni Gm'owie, dużo graczy to taak :D
Ale zagłosowałem na TAK.
pewnie że tak.
Tibia to tylko gra dla zabawy, a nie wylęgarnia noobów i allegro kids
którzy tylko siedząc 25/8 w tibi żeby zarobić
Wiceps-Biceps
04-07-2008, 13:15
@Bald Drah
To nie ja stworze taki serwer. Piszcie swoje posty. Może Mortiis się zgodzi zrobić taki serwer na czas wakacji ;)
Vegeta Narus
04-07-2008, 13:25
Bardzo fajnie mnie by sie podobalo :D Gratss za pomysl.
Pzdr
SiMiNa :P
04-07-2008, 13:25
Tak.
Dlaczego? Bo na zwykłym APO jest już nudno. Przydało by się coś takiego, jak drugi server APO. Jakiś Server dla rozrywki. xd
Blinder Najt
04-07-2008, 13:26
Myśle , że każdy by chciał:P ale postacie z apo i pacc tyle ile jest tyle by byl i od 1lvl:P albo jak nie taki ots to enfo z apo :P postaciami swoje passy tyle ze exp x 2:P Jestem na TAK
Tak zagrałbym, ale mysle, że lepszy byłby serwer z exp x10-20.
Helian (' ',)
04-07-2008, 13:51
Ja mowie nie, czemu?
ile noobow jest na apo [zwyklym] a tam to by sie rodzili nowi =) nie dzieki...
Maciek Z Klanu
04-07-2008, 13:53
Tak ale co z tym jebanym PVP?
widziałeś cos ie działo na teście?
Ja myśle że wiceps sam zrob serve'r i zrob telporty to Expowisk
Przeciez masz mape CITY, Mortiis By ogłosił na stronie tego ots'a
tylko na czas wakacj, puźniej byś go zamknoł!
czemu u ciebie?, trudniej było by sie dostac na serv'a
Laggi odstraszały by n00b'kow I kilejka :>
PS: weź co z tym rook war wicepsie?
Wiceps-Biceps
04-07-2008, 14:06
@up
U mnie przy 10 osobach są lagi :D
Można było by zrobić od zera. Acc maker 1/1? Co to dla Mortiisa, 10 minut roboty. U Mortiisa cała mapka by była. Mógłby jakiąś osobę wziąść np. moderatora jako GM i by robiła najazdy zajebiste :D
Dużo glacków, wise manów, apocalypto i devil atomy! Nawet bym dał 10zł żeby zrobić konto na takim serwerze xd
Nawet jakby każdy miał dać 10zł za 2 miesiące serwera. 150 osób x10 zł = 1500zł więc starczyło by :D!
Demonek One
04-07-2008, 14:12
No ja też jestem na tak fajnie by było bardziej fair play ;]a na czas wakacji to czemu by nie
silver ghostek
04-07-2008, 14:13
Ja moge grac. :P
Dzisiaj z ciekawosci zobaczylem server Armia War i mi sie spodobalo. xD
Powod: Nudy na zwyklym apo! xD
Wiceps-Biceps
04-07-2008, 19:38
Odświeżam!
Odświeżam!
Odświeżam!
Odświeżam!
Odświeżam!
Odświeżam!
Odświeżam!
Odświeżam!
Old Dzolo/Seba :)
04-07-2008, 19:49
JASNE, że tak :D Ale bym maniaczył, Ohh :D Ale znając Mortiisa... Nie sądze aczkolwiek podoba mi się ten pomysł. Tak
Heroes Rooker
04-07-2008, 20:10
Chętnie zagrałbym , chociaż grałem na OTS gdzie exp był 10 razy nawet 200
Hmm nawet posiadam własnego OTS..
Ogólnie wolę APO i swój OTS :)
Jestem na TAK można by pograć np.W trakcie kiedy ma się bana na normalnym APO ale za nim wszyscy się namyślą to zleci 3/4 wakacji więc nie będzie sensu by stawiać taki server.
Hmmm.. Wiceps czego ty oczekujesz, jak robisz propozycje, konkursy, dajesz itemy ludziom za free, fansite.. żałosne ;f
#topic
nie, nigdy nie powstanie taki serwer. Mortiis nawet nie raczy tutaj wejść.
Rudy Ziom
05-07-2008, 11:15
Ja jestem na TAK!!!Dlaczego?Ponieważ apo schodzi na psy i fajnie by było pograć
Wiceps-Biceps
05-07-2008, 12:26
1. Każdy mógłby mieć wysoki poziom!
2. Duży loot - każdy mógłby wykonać wszystkie questy oraz powalczyć w city itp.
3. Każdy miałby równe szanse!
4. Każdy by zobaczył jak się dobrze gra dla paccu!
5. Każdy może się zmierzyć z najsilniejszymi potworami!
6. Można by dodać resp Devil Atoma oraz Apocalypto w jakimś miejscu!
7. .....
,,l,, Bobo ,,l,,
05-07-2008, 15:37
Oczywiscie, jestem na tak.
ale... Czy to wypali wogóle? Nie wydaje mi się :D
Tak, chciałbym
No ale Qurwa niech lepiej Mortiis zajmie sie jakimś Update bo nie ma gdzie expić !
Psujekbanned
06-07-2008, 02:29
No jasne że bym pograł ;)
Byłaby fajna zabawa :D!
Na pewno każdy z was chciałby zdobyć Magiczne klapki, mieć wymarzony domek, mieć duuużo kasy, zabić WISE MANA oraz Apokalypto.
Jestem zdecydowanie na tak.
Mam pomysł!
Wszyscy, którzy chcą niech napiszą do Mortiisa e-mail właśnie z prośbami, aby taki OTS powstał, chociaż na miesiąc.
Wiceps-Biceps
06-07-2008, 02:36
@up
Lepiej nie pisać bo będzie miał spam i nie zrobi =D
Zobaczymy... gadałem już z Mortiisem o tym.
Moim zdaniem to głupie i fajne.
Głupie?-Dlaczego?
-Ponieważ OT, tylko na wakacje, oraz za duży exp, zmniejszyć o połowę.
Fajny?-Dlaczego?
-Ponieważ gracze, będą mogli wiedzieć, jak jest się "h lvl".
Proponował bym też "Pacc SMS", za 10, 98 pln.
Wiceps-Biceps
06-07-2008, 23:14
Odświeżam! Głosować w ankiecie!
Każdy na takim serwerze miałby takie same szanse!
Z exp x500 wbicie z 1 poziomu na 1000 poziom to zabicie tylko 871 Ots Kingów! Każdy by tak chciał... na normalnym apo potrzeba ponad 87195 Kingów na wbicie takiego samego poziomu! Głosować w ankiecie! Można by uruchomić pacc za 3,66zł i Mortiis z 1 pacca miałby 1zł. Wysłało by powiedzmy 300 osób i już jest trochę kasy!
Fajnie by było się tak oderwać wieczorkiem od życia, i napierać na "szybszej" Armii. Mam nadzieję, że to wypali :)
O boże to jest marzenie aby Mortiis to stworzył ale mażenia się spełniają ;< Ale nie takie. Mortiis napewno tego nie stworzy bo albo robi 8.1 albo mu się nie chce robić albo na dużo pracy albo coś wymyśli itp.
Jestem 105% na tak
Gadałem kilka dni temu na ten temat z Mortiisem. Powiedział mi że nie ma na czym postawic takiego serwera ew. na swoim sprzęcie w domu ale pociągnie max 100 osób! Więc na 100% nie wypali :) Ale bym chciał jak każdy :<
Wiceps-Biceps
07-07-2008, 13:04
Można też na sprzęcie Mortiisa i ustawić limit 90 osób.... Zróbcie serwer! xd
Suki =
-ZolteX-, .Bart., Arhadus, Drako o.o, Helian (' ',), ninja roukenon, Thus Astud 2.0
xd
GRacuśś się pomylił xd
Jadem toots
07-07-2008, 14:41
Jestem na TAK, czemu? Ponieważ na zwykłym APO nie ma co grać(chyba, że w nocy), bo jest od groma noobów, i innego typu ścierwa. I miło by było pograć sobie 4 fun w tibie.
Jasne zagralbym :) Przynajmniej kazdy mialby rowne szanse.:p
Wiceps-Biceps
08-07-2008, 12:25
odświeżam, róbcie serwer
odświeżam, róbcie serwer
odświeżam, róbcie serwer
odświeżam, róbcie serwer
Tak 69
Haha 69 33>> btw. zaznaczyłem nie ; ) bo nie gram na apo xDD
Kamilos xD
08-07-2008, 12:50
Z chęcią zagrałbym na takim servie ale Mortis musiałbym dodac new potworki and new wyspy.:)
SeRaFiN v1.2 BeTa
08-07-2008, 14:32
Stworzyles taki server i nie zalewaj o.O A ja wole moj server. Tez mapa apo moze 99% ale wszystko mam. Respy, miasta, questy, tylko kilka skryptow innaczej wyglada ;/
Jak ktos chce moze do mnie napisac na priv :>
Wiceps-Biceps
13-07-2008, 20:52
Myślałem że Mortiis zrobiłby taki serwer ale jednak nie. Gadałem z nim kilka razy i mówił, że zobaczy ale nie widać efektów. Temat raczej można zamknąć i zapomnieć o takim serwerze :(
Petromancer
20-07-2008, 13:49
razy 10 drugi serw mogl by byc dalo by sie go na otsserw list i wiecej ludzi by gralo jestem za
*viseko*
24-07-2008, 12:18
Tak, z checia bym pograł na takim Servie.
Zrobic osobny resp wise/apo tak jak np.kingi na magic czy cos;o
Jestem na tak;d
he wiceps dużo już takich tematów było :|wątpie że mortiis zrobi taki server ponieważ ma dośc kłopotów na głownym APO :/
Maatini Żałosny Ogryzek
24-07-2008, 13:14
Ofc. Ze za... Tylko ja bym dał exp 100x Bo 500to trochę za dużo.. Ale bardzo chętnie bym pograł na tym servie Pzdr..
Ja jestem na nie. Po co robić taki serwer jak już jest mówie o tym całym mazurskim kozaku to samo macie nie ma sensu zawracać głowy po prostu idzcie sobie tam pograjcie znudzicie sie to wrócicie bo grałem tam i na prawde nudzi się po kilku dniach... trzeba byłoby robić nowe potwory bo wkońcu APO dawałby za mało expa. Co to za gra w któej wszystko masz? To nei jest gra...
Pozdrawiam
Daaron
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.