View Full Version : Dziwny przypadek...
~~Elite Knighteczka~~
04-07-2008, 13:15
Otóz gdy patrzyłem na www.allegro.pl patrzyłem bo chciałem zobacz czy Maciej z Paterka na serio wystawia konto na allegro i zobaczyłem takie coś !
1 screen !
http://i31.tinypic.com/dfvvxg.jpg
2 screen !
http://i26.tinypic.com/okwzm0.jpg
Mówię Wam ! To jest oszust. Popatrzcie na jego dane co tam wypisywał... Np. 1kcc - 5 złotych.
A wcześniej.
1kcc - 4 złote.
To jest jego OTS ! Nawet sami widzicie, że napisał "na OT Podkarpacki"
Nie ufajcie mu ! - Zwykły oszust.
Popatrzcie tam - "Witam,mam dziś do zaoferowania 41 kcc na OT Podkarpacki. Cena 1kcc = 5 zł jest to normalna cena na Allegro."
Mogę podać link przez który można wejść i zobaczyć , że nie kłamie:
http://allegro.pl/item392113246_tibia_podkarpacki_ots_****kasa_41_kc c_za_4_zl_1kcc.html
@down
Po 1. Nie chciałem kupić ani nie kupiłem, tylko patrzyłem sobie na allegro bo lubię sobie patrzeć od czasu do czasu :)
Jeżeli macie dawać takie posty jak ten idiota "żałosny ogórek" to nie pisać wcale...
@Chir
To dlaczego napisał raz 1kcc - 5 złotych a drugi raz 1kcc - 4 złote?
Żałosny Ogórek
04-07-2008, 13:28
Ojej dziecko zostało oszukane, chciales kupic troche kasy asuhaudh ale Ci ojebali asudhuahduahsduahdus.
Gz idioto
[Splaxor] Notoryczne obrażanie użytkowników - warn.
A może chciał napisać OTS a przez przypadek napisał OT? On napisał, że 1kcc na Allegro normalnie chodzi po 5zł a on sprzedaje za 4zł. Sprzedaje tak pewnie dlatego żeby ludzie od niego kupowali. Moim zdaniem to niekoniecznie musi być oszust.
Duffenzho
04-07-2008, 13:36
Chciałaś kupić kaskę na allegro ale się skumałaś, że chce Cię oszukać ? x<
Przykro = (
no i chuj ze sprzedaje ty powinieneś warna za reklamę dostac dodam tyle że nie widze tam nic dziwnego co chciałeś kcc kupic;(?
teraz na allegro jest full offerta dla allegro kidów w 2 meichy jak sleem baczeq chyba z 20 charow 1k lvl było ponad nie wspomne że w tym tyg ponad 1000kcc było na allero( w tym moje 180 ;P)
tak więc kupujcie! bo neko wykupi zapasy ;(
Moorkalos
04-07-2008, 15:38
*****,co za idiota
Moze na pcozatku wystawil na Allegro 5 zl za 1kcc,i mial taki opis aukcji,a ptoem zmienil,ale zapomnial zmienic opis aukcji na 4 zl 1kcc,wiec looz
OT = Open Tibia idioto
OTS = Open Tibia Server
I jak sie podaje nazwe servera to mowi sie tak : OT Podkarpacki a nie OTS Podkarpacki... zal
Dziwnym przypadkiem jestes Ty ! Transie, takie błędy koryguje się na gg z sprzedawcą
Błąd i tyle omG
Jakbym miał taka reputacje jak Ty na tym servie dawno bym nie grał
Pamiętaj na tym servie jesteś 0 ,Transem, Pizdą !
Żel Elite Pizdeczka. To jest poprostu pomyłka, koles pewnie w trakcie aukcji
edytował cene ^^
Po1.Masz Hujową przegladarke!
Po2.Jestes thief
Po3.Wypierdalaj z TĄD!!
Po4.The-End!
__________________________________________________ ______________
Pozdrawiam all gidie NAJDOBRZY!
Elite Knighteczka:Mam Super pvp ;p
Kosta Kolo:Bo masz bota.
__________________________________________________ ________________
Elite Dupeczka najwieksza szuja na apo!
Ja pierdole ... z glowami cos macie ?On/Ona ostrzega AllegroKid's zeby nie plakaly (czyt. polowe z tych co sie tu wypowiadala) a Wy z morda do niej/niego !
OT a OTS dla mnie sie niczym nie rozni to to samo :)
Pozdrawiam :))
On niepisze raz taka cene a raz taką. Przeż napisał że sprzedaje za 4zł a zazwyczaj normalan cena to 5zł nic w tym dziwnego.
A że zjadł "S" w OTS zdaaża się.
Przydało by sie nauczyć czytać Elite knighteczka...
Dran Frek 2
05-07-2008, 22:48
Ja pierdole ... z glowami cos macie ?On/Ona ostrzega AllegroKid's zeby nie plakaly (czyt. polowe z tych co sie tu wypowiadala) a Wy z morda do niej/niego !
OT a OTS dla mnie sie niczym nie rozni to to samo :)
Pozdrawiam :))
Japa oke? Odezwał się allegro noob, bedzie nas tu uswiadamial frajer...
Elite Knighteczka wysnuła intryge, chciala kupic kase na APO ale bacznie czytajac opis zauwazyla złowieszczą literówke...zabic sprzedawce hahahah
Najlepsze ze ciasna głowa Knighteczki nie zdołała zrozumieć "reklamy" sprzedawcy, to ze napisal 5kcc- normalna cena na APO to chcial tylko podkreslic ze u niego jest cenowa okazja....ahh dziecko
Po 3 z allegro nikt z reguły nie zadziera, bo tam już nie jest się tak anonimowym.
Pozdro4AllegroKids by Dran Frek
Allegro Noob ?Frajer?Za kogo ty sie masz gowniarzu ?Ja prawie ze grzecznie :D a ty z japa do mnie ...Aha po co siebie pozdrawiasz ?(allegroKids)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.