mam pytanie...
jak dojsc do dp na volcano?
bo o ile wiem tam jest Sonia :D
moglby ktos dac mapke albo opisac droge?
edit#
mam wykonanego qq :D
i jeszcze jedno pytanie...czy zeby tam dojsc trzeba cos zabijac(czyt. potwory)?
nie musicie mi dawac mapki tylko opisac droge
Po pierwsze, musisz mieć wykonany QQ, jeżeli niemasz tego questu wykonanego to niewejdziesz do tego pomieszczenia.
A i mapki Ci niedam, sorki.
(Miałem robionego formata) >.<
On prosił o mapke, skoro jej nie masz to po co nabijasz posta? Upomnienie słowne//Laluś
Mapki nie mam, ale opisze ci droge. Najpierw statkiem z city plyniesz na soran, z soran na cyclopolis. Gdy już będziesz na cyc musisz isc na północ aż dojdziesz do statku, który przeniesie cie na Volcano Island. Na vol będziesz musiał wykonać misje, które zleci ci npc Rabin. Znajduje się on na piramidzie na południe od statku. Najpierw będziesz musiał przynieść mu sentiel shield, potem jajo hydry, później Rabin wysle cie do Snakena, któremu żona zabrała passy do Tibii. Żeby je odzyskać będziesz musiał powiedzieć jego żonie 3 komplementy: Jesteś ładna, jesteś piekna, jestes sliczna. Gdy już zdobędziemy passy dla Snakena idziemu do niego mu je podać. Wąż wyśle nas do Merklina, który zna tajemnice Rabina. Merkln wyjawi nam jego sekret pod warunkiem, że damy mu mls. Gdy mu go damy on powie nam, że Rabin miał romans z mumią. Potem musimy iśc do Rabina i powiedzieć mu, że znamy jego sekret. Gdy Rabin dowie, się, że o tym wiemy zada nam ostatnią misję. Będziemy musieli iść do pomieszczenia z teleportami i wchodzić w dobre tp żeby znaleść droge do skrzyni z pergaminem. Jest nam on potrzebny żeby przejść przez labirynt. Jeżel wybierzemy złe tp to zostaniemy teleportowani do Zombie, które nas zabiją. Gdy już zdobędziemy pergamin to idziemy do Rabina a on nas przeniesie do labiryntu pełnym Orschabali. W tym labiryncie bedziemy musieli zdobyć mocz. Mapka labiyntu znajduje się w tym temacie: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=8800 . Gdy już zdobędziemy mocz wychodzimy z labiyntu i kierujemy się na zachód od piramidy. Gdy dojdziemy do Lizardów kierujemy się na południe, potem po schodach do góry i dojdziemy d Giant Serpentów. Gdy bedziemy na gs to kierujemy się na południe, wschód, południe, zachód i drabiną do góry. Potem przechodzimy przez bramke lvlową (150), schodzimy drabiną na dół i idziemy na połnoc do domu szaleńca. Piszemy do niego Hi, Tak i wtedy przekazujemy mu mocz. Gdy już mu go damy to będziemy mogli wejść do jaskini Ots Queen, która znajduje sie na zachód od domu szaleńca.
Mogłem pomylić kolejnosc wykonywania misji ponieważ dawno nie wykonywałem tego questu.
Quest od 250 lvla.
Sonia jest w jaskini Ots Queen.
tylko ze ja juz mam quen quest !!!
tylko nie wiem jak dojsc do Soni i do dp :D
nie musicie mi qq opisywac !! mam go juz zrobionego :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.