PDA

View Full Version : Wywiad z Kulfonem, 1000+ Royal Paladinem (the Best Pg)

Febb
07-07-2008, 09:15
Wywiad z Kulfonem, 1000+ Royal Paladinem (the best power gammer)

Chciałbym od razu tu zaznaczyć, żeby jakiś mod przeniósł temat do wywiadów, bo moderatorzy to chyba tylko warn'ować potrafią, ale akceptować tematy w wywiadach to im się nie chce ...

Febb: Witam, czy mogę przeprowadzić z Tobą wywiad?

Kulfon: Tak.

Febb: No wiec na początku przedstaw sie, gdzie mieszkasz, ile masz lat i jak masz na imię.

Kulfon: Nazywam sie Arek (pseudonim: kicaii) Mam 14 lat i mieszkam w Brzeszczach.

Febb: Czy masz może swoja miłość?? Chodzi tu o dziewczynę.

Kulfon: Nie.

Febb: Szkoda... Żałuj... =) Dobrze, przejdźmy do kolejnego pytania.
Jak sie uczysz w szkole i czy przez tibie nie pogorszyły ci sie oceny??

Kulfon: W szkole ucze sie srednio , Troche sie pogorzyly ale nie az tak :>

Febb: Aha rozumiem, teraz pytanie o grze (Tibi) Od kiedy grasz w tibie i od kiedy na serwerze APO?

Kulfon: W tibie gram okolo 3 lat , Gralem na serwerach rl miedzy innymi Candia , Na APO gram ta postacia 3 miesiace , (Zaczelem razem z Glemexorem)

Febb: O to niedawno zacząłeś grać na tym serwerze, więc przybliż nam swoja postać na tym Otsie. Jaki masz lvl, mlvl, oraz jeżeli jesteś knightem, to proszę podaj swoje skile.

Kulfon: lvl mam 1013 (Jak na teraz) 40 mlvl (41% do nastepnego) I jestem palladynem :>

Febb: Widać, że bardzo krótko grasz na tym serwerze i moje kolejne pytanie będzie dotyczyć tego ile czasu poświęcasz grze?? I czy nie szkoda ci wakacji na jakaś grę??

Kulfon: Spędzam około 1-15h na komputerze w tym 10h na APO , Czasami pykam w Cs'a , Nie jest mi szkoda gdyz prawie mam caly rok wakacje :]

Febb: Jestem teraz zdziwiony, wręcz z szokowany twoją wypowiedzią "15 godz" poświęcać grze?? Nie sądzisz, że to za dużo?? a może masz kilku ownerów??
I jak mozna miec caly rok wakacje?

Kulfon: Mysle ze to lepsze niz bezczynne nudzenie sie w domu , Mysle ze jak na wakacje to malo , Gram sam.

Febb: A to nie masz przyjaciół w realnym życiu i musisz spędzać czas tylko w domu?

Kulfon: Mam przyjaciol ktorzy tez graja tutaj np Glemexor , pozdrowienia dla niego =D

Febb: Dobra mniejsza o to, przejdźmy do kolejnego pytania, Wiele osób ciekawi jak wyglądasz w rl, czy mógłbyś się opisać w kilku słowach??

Kulfon: Mam okolo 180 cm , Niebieskie oczy , Ciemne wlosy
Kulfon: Mysle ze to wystarczy. :]

Febb: Na 14 lat tyle wzrostu?

Kulfon: okolo Gdyz jest to dokladnie 176 cm : ]

Febb: Dobra to darujemy sobie to pytanko, a teraz kolejne Czy masz jakiś wrogów na APO ? A jeżeli takowych "posiadasz" to czy możesz nam powiedzieć kim oni są??

Kulfon: Wrogow? Jak chyba kazdy ma duzo , Nie bede ich wymienial ale pozdrowienia dla nich :]

Febb: Ok rozumiem, więc następne pytanie: Kogo uważasz za najlepszego gracza na APO??

Kulfon: Jezeli chodzi o experience to Glemexor i Akuzino , Jezeli chodzi o pvp to mysle ze old Zarexoholik prezentuje trochu

Febb: Masz może jakiś zaufanych kolegów na APO, którym możesz zaufać ?

Kulfon: Glemexor , Druid Fox oraz old Sarumar :]

Febb: Aha rozumiem, a możesz mi powiedzieć kim są koledzy z RL'u, możesz podać ich nicki??

Kulfon: Druid Fox , Glemexor , Sarumar , Alet Mort , Azentrius , old Tras Lowe

Febb: OK, więc następne pytanie: Co byś chciał aby zmienili lub dodali na tym ots'ie. (APO)

Kulfon: Jakies nowe expowiska , Bo gra staje sie juz coraz nudniejsza

Febb: Moze teraz coś o GM'ach. Których GM'ow lubisz, a za którymi nie przepadasz ?

Kulfon: Mortiis , Tygrys , Adios , Sieka oni sa ci bardziej lubiani Nie przepadam za Grom oraz Exodem (ktorego juz niema)

Febb: Pewnie dostajesz wiadomosci od niskich lvli z proźbą o itemki, czym na nie odpowiadasz?

Kulfon: Poprostu ignoruje.

Febb: Aha bym zapomniał, Na czym expi taki h-lvl jak ty??

Kulfon: Bally , Queen czasami kingi :]

Febb: Ok, to już będzie koniec wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić??

Kulfon: Pozdrawiam wszystkich graczy z Brzeszcz i dla Ciebie ! :> 3maj sie
Kulfon: i pytanie poza wywiadem
Kulfon: kiedy bedzie to na forum

Febb: Bardzo dziękuje Ci za wywiad i życzę sukcesów w grze jak i w "prywatnym życiu"

Xeromontiz
07-07-2008, 09:20
Bardzo fajny wywiad, dołączam się do prośby przeniesienia do Wywiadów.

p.s. Tez jestem z Brzeszcz xd

@KaZeK
I ja!!11! :)

Tras <3
07-07-2008, 09:35
Haha D:
Thx zA pozdorwienia :D
<znbaki<>D><A><D

Sarumar
07-07-2008, 09:40
HaHa bolkowi zrobili wywiad =DD

'The best Pg' ahoeiahoei

SensiQues
07-07-2008, 18:50
No wywiad fajny i ciekawy.. tylko nie padła odp. na jedno pytanie, mianowicie " jak można mieć cały rok wakacje? " Też się nad tym zastanawiam.. powodzenia w rl życiu pewnie się przyda.

Kuzaj
07-07-2008, 18:55
Nie no musze to napisać xd. Myślałem, że z krzesła spadne ;o

Mam 14 lat
Lat masz 13, teraz 1 gim ;P

176 cm
Ale w butach dody?

Czasami pykam w Cs'a
Na haxach pod nickiem kumpla.

Małe sprostowanie ;d
Wyśmieje Cie za to we wrześniu !1 :)

Sarumar
07-07-2008, 19:02
Nie no musze to napisać xd. Myślałem, że z krzesła spadne ;o

Lat masz 13, teraz 1 gim ;P

Ale w butach dody?

Na haxach pod nickiem kumpla.

Małe sprostowanie ;d
Wyśmieje Cie za to we wrześniu !1 :)

Nie wierzysz ze mam 176 cm?
To że mnie dawno nie widziałeś to nie oznacza że musisz tego publicznie wypowiadać ,
Z tymi Haxami to mi tego nie udowodnisz , Sam może grasz na haxach , I niegram pod nickiem kumpla bo ktoś gra na naszych nickach

Wyśmiewaj mnie ile chcesz i tam mam to głęboko w dupie

Jednym słowem zazdrościsz , Boli co nie?

Codziennie po kilka razy widze wiadomośc od

Ype: poblokasz? bueheheh Polew mam z ciebie na maxa =D
dla niewiedzących Ype to on : ]

Viskolveen
07-07-2008, 20:18
Kolejne dziecko typu: Expic ile wlezie bo i tak kolegów brak.
Hhauehauehaeaueh

"Kulfon: Mysle ze to lepsze niz bezczynne nudzenie sie w domu. "
A moze wyjdz na dwór? Kup sobie rower, rolki i zwiedzaj swoje miasto.

Febb: A to nie masz przyjaciół w realnym życiu i musisz spędzać czas tylko w domu?
Kulfon: Mam przyjaciol ktorzy tez graja tutaj np Glemexor , pozdrowienia dla niego =D

Z tego co napisales zrozumialem ze masz tylko jednego kolege co tez gra w tibie. Hehe , pogratulowac.

No nic wiecej , milego expa zycze. ^^

Jokee
07-07-2008, 21:23
Zaczynamy!

Mam 14 lat (...)Mam okolo 180 cm

Jak napisał 14 lat i 180 cm?

Na APO gram ta postacia 3 miesiace(...)lvl mam 1013(...)Spędzam około 1-15h na komputerze w tym 10h na APO

no life?:(

Mysle ze jak na wakacje to malo

Teraz to spadłem. Piętnaście godzin przed komputerem
to mało?;0

Mam przyjaciol ktorzy tez graja tutaj np Glemexor

Cała elita dzieci którzy nie mają własnego życia :/

@Wywiad
6/10

Pozdrawiam.

Sarumar
07-07-2008, 22:40
Pff , I tak nie wiecie prady i nie poznacie
2/4 wywiadu udzielałem kłamstw
Sram na wasze komentarze =D
A ty Viskolveen nie udawaj już kolegi bo znamy sie jeszcze za czasów jak grałem Sarumarem

szeregowymajor-997
07-07-2008, 23:14
nie pier*** ze klamstwa kotq plax...ok? ; >....
jestes dzieckiem neo nic tego nie zmieni przykro nam......podziekuj tibi ze zrobila z ciebie przepraszam ze tak powiem ale "psa" bo chyba na ulicy cie nikt nie widzi/???czy w twojej miejscowosci ludzie wiedza ze zyjesz?; > 15 h to malo?pogratulowac........

Malkin
08-07-2008, 10:03
Fajny wywiadzik, nic dodać, nic ująć, fajna czcionka, i kolory dopasowane.

Ps. Ty jesteś z Brzeszcz? ;o , a ja z Oświęcimia, może się spotkamy ; >

KaZeK
08-07-2008, 11:06
Fajny wywiadzik, nic dodać, nic ująć, fajna czcionka, i kolory dopasowane.

Ps. Ty jesteś z Brzeszcz? ;o , a ja z Oświęcimia, może się spotkamy ; >

Tak,on jest z Brzeszcz.Tak samo jak ja (Druid Fox),Alet Mort,Azentrius i old Tras lowe.

Wywiadzik zjebany w 3 dupy Febb ile pozmieniales? Kazde zdanie ? bo wiem co pisal Kulfon i widze tu pozmieniane co nie co ...

Wcale_Nie_Rabbit
08-07-2008, 15:13
Febb: Ok rozumiem, więc następne pytanie: Kogo uważasz za najlepszego gracza na APO??

Kulfon: Jezeli chodzi o experience to Glemexor i Akuzino , Jezeli chodzi o pvp to mysle ze old Zarexoholik prezentuje trochu

O wilq mowa. Xd Ja nie przepadałem za nodnym expem i biłem śmieciem pod depo. :P Jako nieliczny powiedziałeś, że miałem dobre pvp. Reszte jak zabiłem to mi wyli, że jestem noobem albo nie potrafię grać. Stare dobre czasy. ^^

Pozdro dla Ciebie. Graj ile chcesz, exp ile chcesz! TO TWOJE ŻYCIE!

A wy śmiecie czyt. zazdrośnicy jak was to rani, że tyle gra to po huj jeszcze o tym gadacie?

No, ale tak czy siak KULFON = NOOB:

http://img410.imageshack.us/img410/8477/kulfonmiwyzywamatkehf7.jpg

A tutaj przykra prawda ;<

http://img187.imageshack.us/img187/8642/rabbit0003vp8.jpg

^^ Zdjęcia zatrzymują czas! Róbcie je, a w przyszłości wspominajcie tamte chwile...Xd

@Mortarius

Muszę ci pojechać, bo normalnie mnie skręca! Jesteś takim noobem, że głowa mała! Pisząc 'wogule' ośmieszasz się totalnie... Skoro już piszesz 'ż' 'ł' to weź słownik i napisz 'wogule' czyt. 'w ogóle' bez błędu. Jak pokazałem to matce i powiedziałem, że takie dzieci siedzą nad grą to się trochę pośmialiśmy.

Jessica
08-07-2008, 16:49
Grasz 3 miesiące a mówisz ze twoja przyjaciel to old sarumar?
Śmieszny Kolo BŁAHAHAHAHAHAH
Idz na spacer a nie exp exp exp ja gram na ots 2 lata i najeiwkszy lvl to 634 ..
Ciekawe jaka masz srednia

,,l,, Bobo ,,l,,
08-07-2008, 16:55
Zara... On gra od 3 miechów i 1000 lvl wbił i wy się dziwicie? Eeee tam, teraz to można 1,5k w tyle wbić, to już nie to samo co kiedyś...

@topic
super

kulaS
08-07-2008, 17:38
walkarz ! xDD

wcale nie 3 miechy ! nie wiesz to mi tu nie gadaj ! :P
ale żeś zrobił siare na Kulfona ^^
ja mam dobrą średnia ;p i nie 15h !! XDD

Mortarius
08-07-2008, 20:33
Wywiad dobry,przejrzysty i wogule bardzo mi się podoba ale po co ten dopisek w tytule " 1000+ Royal Paladinem (the Best Pg)" to jest jakiś szpan że zrobisz wywiad z 1000+ lvlem ? Dla mnie każdy z osobna grający tutaj to normalny człowiek i tyle =|

Sasha
09-07-2008, 08:17
@topic
Wywiad ładny, aczkolwiek te pytania z niedowierzaniem troch psują np. 14 lat i 180cm wzrostu ?!

9/10

@off

Grasz 3 miesiące a mówisz ze twoja przyjaciel to old sarumar?
Śmieszny Kolo BŁAHAHAHAHAHAH
Idz na spacer a nie exp exp exp ja gram na ots 2 lata i najeiwkszy lvl to 634 ..
Ciekawe jaka masz srednia

Przecież to kicaii wcześniej grał.. czytanie ze zrozumieniem. O ile to on ; S

Kolejne dziecko typu: Expic ile wlezie bo i tak kolegów brak.
Hhauehauehaeaueh

Ja o Tobie nie sądze inaczej. Nie grałem na apo z 2 miesiące i się pojawiłeś jako h lvl.
Chyba, że miałeś namelocka

Darian
09-07-2008, 10:35
Wywiad świetny chociaż ciągle te same pytania :/

A co do jego wzrostu to sam mam 14 lat i 177 :D a mój kumpel ma tez 14 lat a ma 185 xD bo ma lep jak globus

Jadem toots
09-07-2008, 13:20
@up
łeb!
@topic
Fajny wywiad, lecz niefajna osoba...:<

Wcale_Nie_Rabbit
09-07-2008, 15:00
@topic
Wywiad ładny, aczkolwiek te pytania z niedowierzaniem troch psują np. 14 lat i 180cm wzrostu ?!

9/10

@off

Przecież to kicaii wcześniej grał.. czytanie ze zrozumieniem. O ile to on ; S

Ja o Tobie nie sądze inaczej. Nie grałem na apo z 2 miesiące i się pojawiłeś jako h lvl.
Chyba, że miałeś namelocka

Miał 2x namelocka. To mój rl ziomek.

@topic

Dajcie już spokój temu Kulfonowi... Niech sobie expi chłopak! ;<

Viskolveen
09-07-2008, 17:56
Chyba, że miałeś namelocka[/QUOTE]

Na APO gram juz dobre póltora roku. Dokladnie zaczolem razem z old Zarexem we wrzesniu 2006.

Na Visku mialem 2x namelocki.

Fern
10-07-2008, 16:18
Wywiad mi sie podobal 8/10 ale z nieprzyjemna,klamliwa i jebnieta osoba; ] To co pisze to ciota ;] 15h przed kompem 0 zycia realnego ciota; ]

Sarumar
10-07-2008, 20:49
Bla Bla Bla
I tak nieznacie prawdy i nie poznacie ;}

skwara1994
10-07-2008, 23:12
wiecie co...
co was to obchodzi ze ma gra 15h dziennie a poza tym to tam pisze 1-15h dziennie - co nie znaczy ze dzien w dzien siedzi po 15 skoro jest "1-" to zdarza mu sie siedziec tylko godzinke...

a w ogóle to zal wam bo wam nie wolno tyle grac?

jak chce to niech gra - jego wybor - ja gram 2-3h dziennie i mi sie podoba...

cYa

ps. zeby nie bylo ze sie podlizuje - ja go nawet nie znam i nie gadalismy nigdy

karol powrocil
12-07-2008, 14:52
Ladny wywiad
Kulfon maniak jakich malo pewnie z domu nie wychodzi bo przeciez po co tracic na to czas

Apocalips
23-07-2008, 09:27
14 LAT i 15 godz przed kompem nieźle, Kiedy ty masz czas by jeść?? wyjść gdzieś?? Chyba że nie śpisz co??
To sie nazywa...........................UZALEŻNIENIE.

Piszesz dodajcie expowiska bo gra robi się nudna.:eek:
Jak na nudną grę 15 godz to sporo.

Kolejne dziecko neo

Kulfon żal mi ciebie

Strycnine
23-07-2008, 09:41
No cóż... Dzieciak odkrył swoje powołanie życiowe, a może zawód.... Zostanie Tjbijczykiem... Kolego odpuśc sobie Tibia to nie gra dla Ciebie... W Tibie się czasem gra, żeby zabic czas(ale nie cały czas), czasem by pogadac, czasem by poexpic... A nie zmarnowac sobie dzieciństwo... Jak się ktoś kiedyś Ciebie zapyta jakie miałeś dzieciństwo, to co mu odpowiesz??? Że Wstawałeś 6 rano, Kawa-Radbull, 2 w nocy kładłeś się spac i tak przez 10 lat?

Zdrowia życzę....

Grulix
23-07-2008, 09:51
Zara... On gra od 3 miechów i 1000 lvl wbił i wy się dziwicie? Eeee tam, teraz to można 1,5k w tyle wbić, to już nie to samo co kiedyś...

@topic
super

Nie no żal tego użytkownika.. wątpie aby 1.5k wbić w 3 miesiące by zawału przed kompem dostał.

prO Tracer
23-07-2008, 13:46
Kłamiesz Aruś ! Nie mieszkasz w Brzeszczach! Tylko w Jawiszowicach ! W sumie to niedaloko :P

"Kulfon: Druid Fox , Glemexor , Sarumar , Alet Mort , Azentrius , old Tras Lowe"

and MOORKAL ( O mnie to zapomniałeś ? ) I old Sir mikas chyba :)

Jaszczur
29-07-2008, 16:25
Kulfon jesteś noobem jakich mało na servie...nie wiem skąd się biorą takie debile jak ty.A najlepszy tekst to to , ze masz kolegow w rl którzy graja tu z tobą glemexor też takie pojeban* dziecko jak ty :D Kulfon: Spędzam około 1-15h na komputerze w tym 10h na APO , Czasami pykam w Cs'a , Nie jest mi szkoda gdyz prawie mam caly rok wakacje :] <---- caly rok wakacje ? do szkoly nie chodzisz bo musisz pewnie expic.

Undead
29-07-2008, 16:34
Kulfon Widac ze szczyl... omg ;o zal ze takie dzieci graja na apo ;<

Pelson
29-07-2008, 16:52
@up
nie skomentuje tego, niechce robic ci przykrosci :)

@topic
zombie i tylko tyle.

Nerki Knight
29-07-2008, 17:05
Ja poproszę wywiad z ciekawszą osobą bklx.
2/10

Rembik
03-08-2008, 21:45
Wywiad przejrzysty, dobre pytania, ale z idiotą :D Mi non stop pisał, że ma jakieś 20 lat, a tu się okazuje 14 xD Nie ma to jak podwyższać swoje ego w grze, Kulfonowi można tylko współczuć,, uzależnił się od gry i nie potrafi skończyć, jest to przykre lecz prawdziwe :( a rozśmieszyło mnie to, że masz ksywę "kicaii" jak taki maniak z Katowic, kiedyś tu wbił 700 w 2 miechy, kiedy inni wbijali to w rok ponad :P

Adzik
09-08-2008, 06:45
Ciekawy, i nie glupi wywiad. Fajne pytania, dobrze napiane, fajne kolory i czcionka moze byc :) Wszystko git ;P

lemoneek
09-08-2008, 15:12
Hmm Wywiad przejrzysty lecz jak to powiedział Kulfon 15 godzin online o.O??

Ja 3 godziny przy kompie siedzę max.

Jedna rada: Koleś idź na podwórko pobaw sie w piasku bo na piwko jesteś zbyt szczylowaty.

Son Pall
10-08-2008, 23:33
Wywiad jak to wywiad , każdy jest praktycznie ten sam..

Kulfon jesteś koksem.. 15h przy kompie.. wyjdź na dwór , po oglądaj TV..

Komputer zniszczy Ci zdrowie.. ; |xd

Hogart 2.0
04-11-2008, 23:34
Ooo boze nobQu pamietam jak miales 400lvl zawsze razem pk xdd Stare czasu,ale takiego maniaQa jak ty to w zyciu nie widzialem z tym pg bym sie pokucil ale jak ja mialem 900 lvl a on 400-500 to pekowal zemna kozak xd Wywiad taki sobie 7/10

Daaron
05-11-2008, 12:56
Wywiad niezbyt mi się podoba Twój polega tylko na pytaniach pamiętajmy że, nie powinno w wywiadzie brakować dyskusji na różne tematy.

@Sarumar
Powiedziałeś że, nie obchodzą Cie komentarze ale, najwidoczniej nie potrafisz się oprzeć żeby ich nie skrytykować.