~Johny Knoxville~
08-07-2008, 00:05
Witam, chciałbym zaprosić Wszystkich Użytkowników tego forum do wspaniałej gildii.
Info o Gildii:
-Ogólne pomoce w roli.Hunty,(nie mam sl, pozyczcie),questowe, i wszytkie inne.
-Rekrut 50 lvl jak narazie. Gildie założyłem 23:54 i już około 5-9 osób+pare znanych osób. Tzn:
-Pogromca Szczurów
-Impala(old Arcon)
-Old Madorax(old Madorax)
-Viseko
-Czarownik lol
-Sorcek Lulu
-I ja... (mialem wiele postaci... prawdopodobnie z tych high leveli najwięcej z apo. takie jak:
-Khuram shazad
-Mr Folga
-Sorcek Lulu
-Albercior
-Esende Mylffon
-Verticas
I wiele wiele innych, naprawde głowy teraz do Tego nie mam, lecz jest to nie istotne...)
-Jak wiadomo gildia będzie rosła z siłą oraz z Levelami i ze zgłoszeniami, tzn, zabijcie tego i tego za kase, jak mówi sama nazwa.
O zgłoszenie do gildii prosze pisać do Vice Liderów takich jak:
-Ja (Johny Noxville)
-Impala(Arcon)
-Anoonim (lider 150+)
-Czarownik lol (220+)
-Lier(pogromca ratuf<xd>)
-Viseq(viseko440+rp)
Pozdrawiam, i zapraszam.
PS:
Konto nie ma podpisu itp, bo zrobiłem je Tylko po to, żeby zaprosić was do gildii.
Have fun..
Info o Gildii:
-Ogólne pomoce w roli.Hunty,(nie mam sl, pozyczcie),questowe, i wszytkie inne.
-Rekrut 50 lvl jak narazie. Gildie założyłem 23:54 i już około 5-9 osób+pare znanych osób. Tzn:
-Pogromca Szczurów
-Impala(old Arcon)
-Old Madorax(old Madorax)
-Viseko
-Czarownik lol
-Sorcek Lulu
-I ja... (mialem wiele postaci... prawdopodobnie z tych high leveli najwięcej z apo. takie jak:
-Khuram shazad
-Mr Folga
-Sorcek Lulu
-Albercior
-Esende Mylffon
-Verticas
I wiele wiele innych, naprawde głowy teraz do Tego nie mam, lecz jest to nie istotne...)
-Jak wiadomo gildia będzie rosła z siłą oraz z Levelami i ze zgłoszeniami, tzn, zabijcie tego i tego za kase, jak mówi sama nazwa.
O zgłoszenie do gildii prosze pisać do Vice Liderów takich jak:
-Ja (Johny Noxville)
-Impala(Arcon)
-Anoonim (lider 150+)
-Czarownik lol (220+)
-Lier(pogromca ratuf<xd>)
-Viseq(viseko440+rp)
Pozdrawiam, i zapraszam.
PS:
Konto nie ma podpisu itp, bo zrobiłem je Tylko po to, żeby zaprosić was do gildii.
Have fun..