View Full Version : kto kogo nie lubi.... :D
Helian (' ',)
08-07-2008, 18:58
Ogolnie chodzi mi oto zeby te h level'owce [Ci ktorzy graja] napisali kto kogo nie lubi...
Np:
Bart ---> Maradony.. [wiem, wiem maradona to noobek] tu ma pisac dla czego :<
itd..
pisze tutaj zebym nie dostal warna za nabijanie postow xD ^^
Let's Go!
Orson_Pall
08-07-2008, 20:03
Kogo uważasz h lvl'em?
Bez offtopa
Hope for Pally ===> Pets, Wladca Luku, Jedi Powel
Psujekbanned
08-07-2008, 20:10
Psujek nienawidzi ruzia .
Destroyer Pall
08-07-2008, 20:35
Friterr = ---- = Rembus,Blacksmith cos takiego :S ale ich Pozdrawiam =*
Citko nienawidzi i pozdrawia serdecznym palcem takie coś jak:
Neko Knight.
Maradona.
Smaczus.
Dark Bartek.
Tras Lowe.
Bermen.
Seviper - tego to ku.. za nić nie strawie.
Evil Sonic - kiedyś, może teraz new owner lub zrobił się trochę poważniejszy.
Fiszu.
Reizon.
Guildmage. Nigdy go nie trawiłem, nawet jak się zmieniają ownerzy :/ Ten nick ma coś w sobie :/
i ch*j wie jeszcze kilku naabsów o których teraz zapomniałem =/
Jak mi się przypomni to będzie Edit.
SeRaFiN v1.2 BeTa
08-07-2008, 21:49
Vandalex, Citko, Abu Hamza Al Muchadzir, Neko Knight, Drako, pianka, viki, Serafin, Czemudalesnamelocka, Showtek, Abdalla The Kenyan, Vandalex, Serafin, Vandalex, Serafin, Vandalex i Serafin. To chyba wszyscy.
@Up jestem pierwszym ownerem Vandalex'a. A teraz widzę, że słabą ma opinię xddd.
Hmm... Rybka czy jakoś tak, Elite Knighteczka, i takich noobów na forum itp.
Drako o.o
08-07-2008, 22:18
drah blah czy jakos tak ten z forum poprostu nie trawie dzieciaka
ninja pozniej zarexoholik? x? chuj wie xd
yy 2 owner nochala chhyba 3 owner baczka albo 2 nie wiem i 4 owner piaskuna i 3 owner okulisty wszystko kupywane na allegro nie lubie kolesia niewiem w sumie jak mam go nazywac napisalem na czym gral
@ nie gralem na apo z 5-6 miechow wiec nie wymieniam wiecej osob bo ich nie znam jak poznam- dopisze
chyba tyle
aaaa no jeszcze barta nie lubie
bart noob od aha
Flyf nienawidzi xD All dzieci allegro !!! Dzieci ogólnie (czyt.Maradona) i tym podobnych osób :P
szeregowymajor-997
08-07-2008, 23:24
mam 30 lvl i uwazam sie za haj lefela.......nie nawidze pianki poniewaz zebra w mojej villi na villi o items i ogolnie to noob i pies....
Ko0oDeeXiiiK
08-07-2008, 23:24
Kodexik nie nawidzi -----> Drako za to że kradnie keczup i kiełbase, majora bo to moj jebany mistrz, i dobre chłopaki (teraz Smerfus rookstyler czy cos takiego)
NIE DZIERZE: WUJKA MARGROTHA (czy jam mu tam)
Po pierwsze dlaczego tylko h-lvl mogą się wypowiadać?
Po drugie Maradona, Don Maniek, Fiszu
@down
Za to samo go nie lubię, a to dowód: 16:55 Warning! The murder of Don Maniek was not justified! i 16:56 Warning! The murder of Don Maniek was not justified!
@Don Maniek
17:31 You have 2 unjustified kills. You will lose a frag in 23 hours 26 minutes. Spotykamy się za prawie 48h. Znaczy to ja Ciebie spotkam.
Oxidosiss
09-07-2008, 16:43
Po pierwsze dlaczego tylko h-lvl mogą się wypowiadać?
Po drugie Maradona, Don Maniek, Fiszu
Co tu dużo mówić, nie lubie Don Maniek i Fiszu także, Don Maniek udaje za dorosłego, 0 kultury, wyzywa swoją gildie i moje koleżanki od kurew szmat i dziwek, po prostu szkoda słów. Nie lubie jeszcze kolesia o nicku Naull :>
Don Maniek nie lubi : ( Baczqa <--- Kocham cie allegro kidsie :*,Maradony,Mr Folgi Bo wbil 37 lvl tylko i mowi ze 1 owner : ( ,Arcusia to jest naprawe szm**** ten owner oczywiscie old byla spoko :) ,rembusia i innych frajerow)
Take This Mothafucker's ,,i,,
Nigdy nie mówiłem że jestem 1 ownerem. Jestem 8 ownerem tej postaci, a postać tą mam poprzez zamiane. Ofc fragi na Ciebie :P
Mixterious
09-07-2008, 16:44
nie lubie Citka i viki bo nie odpisują : /
Bald Drah
09-07-2008, 16:46
drah blah czy jakos tak ten z forum poprostu nie trawie dzieciaka
Kto tu jest dzieciak?? I naucz się czytać i pisać Bald Drah!
Ja nie lubię pana którego zacytowałem , Dobre Chłopaki i to tyle :)
Nie lubie 1 ownera Kostela Zibi.........
Don Maniek nie lubi : ( Baczqa <--- Kocham cie allegro kidsie :*,Maradony,Mr Folgi Bo wbil 37 lvl tylko i mowi ze 1 owner : ( ,Arcusia to jest naprawe szm**** ten owner oczywiscie old byla spoko :) ,rembusia i innych frajerow)
OneTouch
11-07-2008, 15:44
Mam 40 lvl.. Czyli hlvl nie? : O Nie lubie rybki.. Ale bardzo lubie posty Draka xDD
@down
Prawde powiedział jesteś Allegro kids. :<
Tylko czekałem aż coś napiszesz. Wczoraj byłeś taki miły i pisałeś, że już nie chcesz się kłócić :) Sam sobie przeczysz "kolego". Zastanów się nad sobą i zadaj sobie to samo pytanie co wczoraj podczas najazdu. Po co?
nie lubie ogolnie psow pianki tzn viki citko,methods,Sunrise hope 1 owner...(kobieta ktora grala po 10h+ dziennie w tibie .. gz) oczywscie w mojej wypowiedzi nie zabraknie pana maradony... takto to hmmmm Flyf, lubie sie z nim bic bo jak przegrywa/wygrywa niezle wkurwiony jest i jest super kox wyzywanie sie...
aAAA i pallseka... zapomnialbym o niej
Dark bartek...niedojebane dziecko... kiedys kumpel ale klotnia ze wzgledu na hatke na bambo kto ja ma kupic lol xd
Scix czy jakos tak tez ostro wkurwia ; P
Maradony, Blacksmitha, Rembusia, Wladcy Luku, Jedi Powel, Elite Budasty'ego, Aztecta, Cineq'a. Chyba tyle. Jesli o kims zapomnialem to przepraszam i pozdrawiam staropolskim "Wypierpapier" :D
VergoniX
27-08-2008, 14:15
Haha widze ze kazdy mnie lubi ja was tez to moze zapytam kto mnie tu lubi
nie lubie nobów co im wszystko wolno: deduś, splaxor, hrater, pogrmoca szurów, i tego typu frajerów
@down
no chyba nie. ja si epoprostu przyglądam jego postom noobQ
@up
Nie lubisz dedusia bo cie pojechal w jednym z temacie? husahuas
@topic
wszystkich nie lubie bo nie gram...
Sedan ---> Nie lubie tego sępa o 'fri itanz' - Tr4X. Myśle, żeznalazlo by sie jeszcze pare osob ktorych nie lubie, ale już ich nie pamietam xd
Nie lubie tego nooba sedana! Nie wie kto go hacknol i pier*oli glupoty ze to Juve -.-
Elite Budasty'ego
Popieram w 100%!!
Ojciec Chrzestny
27-08-2008, 17:39
Obecny Leonidass,!! Citko, Viki, Sunrise(Aerox), Methods, Ninja, Trasher, Yorin(Listek), ELITE KNIGHTECZKA !!, Vandalex(Serafin), Chir,
Rudy Pies
27-08-2008, 20:38
Crayona suczkę, który myśli, że jest zajebisty i może wszystko a każdy będzie mu dupę lizał, otóż nie bo jak dla mnie to możesz klęknąć-ziewnąć i to by było na tyle:) hmm poza tym to Kostela i byłych psów Neka czyt. Tras Lowe, Maradona etc:)
Master Fish
27-08-2008, 21:44
ja Nienawidze Psujka Oszusta Jeba*ego I Neko Knighta
Ja ne lupiem mejgera bo jego rodzice som shejtany, a on jezt pogromca zua i shejtana i tszeba siem go bac,! bujcie sie hHAHAhaha macie pszerombane jusz, uciekac musicie szypko!!!!!!!
OddajViseka:/
27-08-2008, 21:49
Viseko nie lubi lubić Apo.
Pa=*
Prawie nikogo tu nie lubie, są wyjątki=**
#Up
Mnie koffash? plox, powiec rze tak! :X Znachy wiesh, ja Ciebie tylko trohe bo moje serdusho jest dla innej! ale koffash mnye? XD
#Nie lubie jeszcze tkaiego jednego co mnie wkurwia, ze az zapomnialem jego nicku ;/
Ja kogo nie lubie...?
Hm... ja nie lubie Ciebie! tak Ciebie! Nie ***** nie Ciebie! ;/ Tylko Ciebie! O właśnie Ciebie! ^^
A nie lupje koko?
Hm...?
Cineq only... :/ juz nie bede nawet komentował ;/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.