Zaloguj się

View Full Version : Mam problem

Bociex
08-07-2008, 20:09
Witam znudzilo mi sie granie na ots które sa góra 2 tygodnie i postanowilem grac na podkarpackim ots weszlem sobie zalozylem konto zalogowalem sie do gry pogralem jakis czas wbilem 11 lvl i wylogowalem sie po kilku minutach niemoglem sie juz zalogowac doradzano mi zebys zalozyc nowe konto zrobilem to i tez niemoge wejsc.Nie mozna się logowac na żadna postac w poscie z debugami podalem swojego inick potsaci lecz czekam 2 tygodnie i nic czy moglby ktos moze cos doradzic co mam zrobic?Mógłby ktos podac Emaila gma albo gg?

Prosze o pomoc

Pozdrawiam Encore

Wcale_Nie_Rabbit
09-07-2008, 00:32
Przeskanuj komputer. Przeinstaluj Tibię. Ściągnij ip changer. Wpisz ip: armia.toproste.pl i spróbuj sie zalogować. Jeśli coś nie będzie działać to przyczyny szukaj w swoim systemie... Nic więcej nie może zawodzić skoro grałeś na innych OTS'ach.

Pozdro.

Bociex
09-07-2008, 18:46
Dzieki moze cos pomoze postaram sie to zrobic poniewaz bardzo lubie grac w tego ots zagralem raz u juzmi sie podoba

Pozdrawiam

Malkin
09-07-2008, 20:00
No więc tak:

1. Zobacz czy masz wyłączoną zaporę systemu Windows.
2. Sciągnij klienta APO , polecam Nixona.
3. Jeśli to nie pomoże - format kompa.

Bociex
11-07-2008, 16:00
A jak zobaczyc czy mam Wylączona zaprore systemu Windows?

Wielki Meteor
11-07-2008, 18:03
Zapory Windowsa nie polecam Ci wyłączać, bo może Cię to narazić na atak hakerski. Za to jest coś takiego jak lista wyjątków - programów których zapora nie blokuje.

Wejdź w mój komputer -> panel sterowania -> zapora systemu windows -> wyjątki -> dodaj program -> znajdź na liście tibię i zaznacz ją (jak nie będzie na liście, to najpierw kliknij przeglądaj i dodaj ją do listy) -> OK -> OK

Tak to wygląda w Windowsie XP, nie mam pojęcia czy to cokolwiek da. Odpowiedziałem tylko na twoje pytanie :P

PS Mógłbyś jeszcze powiedzieć na jakim etapie masz problemy (czy nie wyświetla Ci się lista postaci, czy może wyświetla się, lecz nie możesz wejść na postać), wtedy można by coś dalej spróbować poradzić.

Bociex
11-07-2008, 19:42
Zapory Windowsa nie polecam Ci wyłączać, bo może Cię to narazić na atak hakerski. Za to jest coś takiego jak lista wyjątków - programów których zapora nie blokuje.

Wejdź w mój komputer -> panel sterowania -> zapora systemu windows -> wyjątki -> dodaj program -> znajdź na liście tibię i zaznacz ją (jak nie będzie na liście, to najpierw kliknij przeglądaj i dodaj ją do listy) -> OK -> OK

Tak to wygląda w Windowsie XP, nie mam pojęcia czy to cokolwiek da. Odpowiedziałem tylko na twoje pytanie :P

PS Mógłbyś jeszcze powiedzieć na jakim etapie masz problemy (czy nie wyświetla Ci się lista postaci, czy może wyświetla się, lecz nie możesz wejść na postać), wtedy można by coś dalej spróbować poradzić.
WChodze na konto jest lista postaci tylko niemoge sie zalogowac na postac mozesz cos pomoc w tej sprawie?
Bylbym wdzieczny

Wielki Meteor
11-07-2008, 20:18
No to w takim razie to co napisałem nic nie da :( Powiedz mi jeszcze tylko jaki Ci wyskakuje błąd jak próbujesz się zalogować?

Bociex
12-07-2008, 12:39
Wyskakuje mi taki szary dymek i pisze Error i tam dalej prosze pomoz:(

GladeQ
12-07-2008, 13:09
A co pisze w tym Error? Tylko Error czy coś jeszcze?
Spróbuj odinstalować tibie i jeszcze raz zainstaluj. Napisz do GMa e-maila. Moze masz bana? albo ip zablokowane?

Wielki Meteor
12-07-2008, 13:40
:eek: Szary dymek? :confused::eek::confused: Jaki szary dymek? xD Daj screena, bo "szary dymek i napisane error" nic mi nie mówi :P Teraz wyjeżdżam na wesele, ale już jutro powinienem być i postaram Ci się pomóc :)

Bociex
12-07-2008, 14:04
Meteor podaj na priv swoje gg wysle ss no bo tu chyba niemozna

Cannot connect to the game server.
Error Connection

Niemam ip zablokowanego no bo zaczelem 1 dzien grania no i to....