View Full Version : Kaspersky
WaFeLL MaAJoOo0oRrRaA
08-07-2008, 21:10
Dziś ściągnełem własnie tego anty-wirusa
Po to zeby przeskanowac kompa.
rezultaty
http://images34.fotosik.pl/313/cc2f985d73e27fa7.jpg (www.fotosik.pl)
teraz Pytanie:
Czy Kaspersky sam to usunie, czy mam zrobić to ręcznie.
Jak ręcznie to powiedzcie jak to zrobic Z góry Thx'y =*
[Guest] Magicznego przycisku 'wylecz' pod wynikami to nie widzisz ? : >
Kaspersky to trochę shit. Prawie we wszystkim widzi wirusa. Dla przykładu: jakiego ja mmorpg'a nie ściągne to w każdym Game Guardzie widzi wira. Daje do strefy "zaufanej" ale i tak przy włączaniu gry musze dawać "Kontynuuj" bo pyta czy "Zezwolić aplikacji bla bla bla".
#Topic
Tam powinno pisać "Wylecz" czy jakoś tak. Musi to być.
#Offtop
Aha. Jak robię skan kompa to wyłączam monitor i gdzieś sobie idę (nie będę przecież oglądał pliki jakie skanuje). I jak wracam to włączam monitor i musze czekać z 5 minut (zwykle nie czekam tylko restartuje kompa) bo jest wielka zawiecha.
LoL
Wie ktoś czemu??
#Trampek
Nie, nie mam złoma :P Mam nowego (może nie całkiem nowego ale kupowałem go ~2 lata temu a ten sprzęt na tamte lata był jednym z najlepszych, oczywiście postęp idzie dalej ale wiadomo że co kupie dzisiaj to jutro będzie przeżytkiem, ale wg. mnie to nie jest jeszcze stary). Ale robie tak: włączam skanowanie na noc, przychodze rano, "ruszę" tylko myszką aby monitor się "odświeżył", ide zjeść śniadanie i jak wracam jest OK. Także żaden problem :P
Lost Girl
09-07-2008, 10:22
A jak mi wykryje jakies wirusy i nie bedzie mozna uzyc "wylecz wszystkie" to co mam zrobic? Moze wejsc w "poddaj kwarantanie" ?
@Alucard
Bo Kaspersky strasznie muli kompa ;d i jak masz zloma jakiegos to normalnie ;>
@temat
Daj skanowanie i gdy wykryje to powinna byc opcja "usun", jak nie bedzie to nie wiem :s Aaa sproboj jeszcze wrzucic do kwarantanny i tam usuniesz/naprawisz/wyleczysz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.